Şimdi Ara

Halısahada Krampon Giyilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
11.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.spormarketim.com/urun-14547-puma-powercat-1-10-fg-krampon.html

Arkadaşlar resimdeki ürünü alacağım, bu zamana kadar sürekli ayakkabı olarak halısaha için olanları tercih ettim. Ancak ne kadar doğrudur bilemeyeceğim kramponların malzeme kalitesi olarak daha iyi ve futbol oynamaya halısahalardan daha elverişli ayakkabılar olduğunu söyleyenler var. Şimdi ben bu kramponları alsam alışmam ne kadar sürer, rahat eder miyim?

• Up.
  • Giyilebilir ama alışman uzun sürebilir, koşması, topa vurması, alışman lazım, burkulmalara da dikkat et başta çok olabilir,

Halısahalarda yasak aslında ama kontrol eden yok, şimdiden iyi günlerde kullan
  • krampon çok daha iyi halısahaya göre
  • bu kramponla birine taban girme sakın
  • Arkadaş arasında oynuyoruz zaten kasaplık bir durum yok. Yorumlarınız için teşekkürler. İçim rahatladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azor Ahai -- 19 Nisan 2011; 13:09:47 >
  • sentetik diye geçiyordu sanırım sentetik halı sahalarda bu plastik tabanlı kramponlar giyilebiliyor diğer futbolcuların giydiği çivili kramponlar yasak, alışması arkadaşındada dediği gibi uzun sürebilir, hatta başlarda ayağını falan vuruyo arkası su topluyor ( bana öle olmuştu ) 2-3 hafta giydikten sonra alışınca çok güzel oluyo top falan ayağına oturuyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sporda şort giyilir mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

sentetik diye geçiyordu sanırım sentetik halı sahalarda bu plastik tabanlı kramponlar giyilebiliyor diğer futbolcuların giydiği çivili kramponlar yasak, alışması arkadaşındada dediği gibi uzun sürebilir, hatta başlarda ayağını falan vuruyo arkası su topluyor ( bana öle olmuştu ) 2-3 hafta giydikten sonra alışınca çok güzel oluyo top falan ayağına oturuyo

Sağol dostum, biraz gidip satın alacağım. Yorum yazan herkese teşekkürler.
  • Eğer Halı saha'nın zemini suni çim ise giyebilirsin.. Ama zemin bildiğimiz ince halı gibi,sert bir zemin ise giymeni önermiyormuyum bileğini burkabilir veya kayıp düşebilirsin...
  • Giyilir ama racona ters.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank08

Eğer Halı saha'nın zemini suni çim ise giyebilirsin.. Ama zemin bildiğimiz ince halı gibi,sert bir zemin ise giymeni önermiyormuyum bileğini burkabilir veya kayıp düşebilirsin...

Suni çim ve üzeri kauçuk kaplı.
  • hacam bence halı saha ayakkabısı al sonuçta istemeden de olsa bir arkadaşını sakatlayabilirsinki böyle bir olayda yaşandı o zaman çok üzülürsün.
  • Hazır başlık varken; beton/asfalt zeminde giyilebilecek spor ayakkabı tabanlı fakat krampon gibi topa vurmayı rahatlatacak bir ayakkabı var mıdır? O betonda altı erimiş halı saha kramponunun altındaki çiviler ayağımı çok rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.