Şimdi Ara

Halflife 1 i steam'de multiplayer oynamak mümkün mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    biz ilk çıkan halflife'ı internet kafelerde çocukken oynamış, yaşı geçgin 4 arkadaşız. şimdi 4'dümüzde steamden halflife 1i alsak kendi aramızda multiplayer yapabiliyormuyuz? deneyen, oynayan, bilen arkadaşlar varmı? yoksa oyun hangi platformda olursa olsun LAN'a bağımlı mı?

Yada şu anda ücretsiz olan Team Fortress i indirsek, sadece kendi arkadaş listemizdeki 4-5 kişi ile oynamak mümkün mü?

• Mümkün , LAN kısmını bilmiyorum (onunda olması lazım ama denemedim hiç) şu an bile girseniz HL1-Opposing Force oynayanlar vardır mutlaka 1-2 server bile olsa.
    Biraz fazla iyi oynarlar gerçi

LAN çalışmasa bile ki sanmıyorum net üzerinden şifreli oyun kurup kendi aranızda oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Ocak 2013; 12:43:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Mümkün , LAN kısmını bilmiyorum (onunda olması lazım ama denemedim hiç) şu an bile girseniz HL1-Opposing Force oynayanlar vardır mutlaka 1-2 server bile olsa.
    Biraz fazla iyi oynarlar gerçi

LAN çalışmasa bile ki sanmıyorum net üzerinden şifreli oyun kurup kendi aranızda oynayabilirsiniz.

soruyu soramadım sanırım, kabahat benim.
    herkes kendi evinde halflife satın alıp indiricek, arkadaş listemle mulitplayer oynayabiliyor muyum? net üzerinden yani. Steam ile.
  • Yukarıdaki cevabımın kısa versiyonu: Evet.
  • teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.