Şimdi Ara

Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3 (266. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.903
Cevap
17
Favori
339.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sangokudbgt

    teori kısmına girmeden yorum yaparsam( teoriler gerçekten güzel ancak temellerinde bu senaryo varken öyle mükemmel oturmuyor bence.. yani temel sağlam değil en başta).. aynı zamanda durdurmak ne demek?? yani öyle bir şey olabilir mi?? zaman durduysa senin içince durmuştur kısaca sen hareket edemezsin.. gman istediğini yapar çıkar.. yada zamanı aynı anda nasıl tuturacaksın ki? olayı bu şekilde açıklamaya girince zaten olay boyut atlayarak paralel evlendir, quantum fiziğidir uzar gider ki zaten içinden çıkılmaz durumların..

    gman zamanı durdurunca sadece onun borusu ötmeli.. mantıksal olarak evrendeki herkes donmalı... sonucta tam aynı anda sende dondursan gibi bir mantık yürütürsek ki matematiksel olarak mümkün değil.. "an" kavramı işin içine ediyor.. hadi enerji kalkanı vs. zamanın durmasından etkilenmemeni sağlıyor desek bile (oda nasıl bir güçse), vortiguantların 3-5 tanesi birleşerek müthiş bir güce sahip olması gerekir otomatik olarak.. yani o zaman neden gordon gibi bir adamla muhattap olsunlar??

    onu geçtim ışınlanma var adamlarda.. hani ışınlanmanı engelleyen bir kalkan vs. olsa gordon zaten ilk başta breenin yanına ışınlanamazdı.. ışınlan git hallet gel işini bitsin.. bu 2 sini birleştirince karşı konulamaz bir gücün oluyor sonuçta.. mesela aynı güç heroesta da vardı izleyenler bilir japon elemanda ama gücünü kullanamaması için bin dereden su getirip dizinin içine etmişlerdi..

    ben olaya düz bakmıyorum ki kendi içindeki kurgu ve çelişkiler vs. açısından bakıyorum herşeye.. şöyle diyeyim magic knight rayearth diye bir anime vardır mesela.. belki düzdür herşey ama olayların sonunda öyle bir sonla karşılaşılır ki 50 kere oha çekersin ve geriye döndüğünde o ohayı çekmen için herşeyin düzenlendiğini anlarsın.. ama hlnin mevcut yapısı içinde senaryoyu doldururken bunu yaptırmaları o kadarda mümkün gözükmüyor.. en başta ellerinde öyle bir senaryo yoktu çünkü..

    Hacı sen git Crysis oyna. GIRAFİKLERİ SÜPHEEER




  • Keşke hl3 den önce bm source çıksa bizim için ön hazırlık olurdu.
  • Hala Half Life senaryosuna laf eden adamlar var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rapper Koray

    Abi ne uğraşıyorsunuz izah etmeye, adam belli ki ya ergen ya troll. Her şeyden önce insan bir kendine sorar, niçin Half Life hala fenomen diye. Grafikleri için olsaydı, şimdiye unutulmuştu. Yapay zekası için olsa, şimdiye unutulmuştu. Veya ne bileyim, eğlenceli ve çeşitli oyun yapısından dolayı olsa şimdiye çoktan unutmuştuk. Geriye tek şey kalıyor, Half Life'ın hala deli gibi beklenmesinin, ufacık bir gelişmede bile ortaya yüzlerce teorinin atilılmasının sebebi Half Life'ın kelimelerle ifade edilemeyecek, kimsenin unutamayacağı muhteşem senaryosudur.


    +1 ve de bir laf vardır ya hani zevkler ve renkler tartışılmaz diye bu oyun için "tartışma" hakkımız bile yoktur.Bu oyunun en iyi olduğu noktaya , bu oyunun fps nin vur-geç mantığından "haaa bak bu oyunu oynuyoruz ama bir amaç için oynuyoruz" dedirten bir oyuna , hakkında milyonlarca teori ortaya atılan , ön siparişte daha birçok rekoru kıracak bir oyuna , fanları tarafından hala binlerce video ortaya atılan bir oyuna , hala geçmişteki oyunları oynayıp bir iz aramaya çalışanlara , valvenin son paylaştığı videodaki rakamları episode 2 deki bir bölümde aynısının olduğunun ortaya çıkmasına , oyunun diğer yapımlarla olan ilginç bağlantısına vs vs daha yazsam roman olurda bu kadarı yeterde artar sanırsam.

    Sonuç olarak Half Life efsanedir ve half life TARTIŞILAMAZ!




  • Arkadaşlar size bir soru sormak istiyorum konunun yeri burası değil ama burada half life ile ilgili

    Black Mesa source ne zaman çıkacak resmi sitesinden baktığımda beta sürümünden çıkıldığından bahsediyordu.
  • Half-Life 3 [ANA KONU] #Episode3


    Half-Life 3 İçin Açılan Site Valve'a mı Ait?

    Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Steam forumlarındaki Half Life hayranları, Half Life 3 logosunun bulunduğu bir site keşfetmişti. Bu sitedeki bazı ayrıntılar da hayranlara "Acaba gerçek mi?" sorusunu sormaya teşvik etmişti. Ancak malesef çok geç olmadan bu durum Steam moderatörleri tarafından yalanlandı.

    Fakat bugün, Half Life hayranları yine bir bulguyla birlikte gündemi tekrardan Half Life 3'e getirdi. Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere Black-Aperture.com sitesi, site sorgulamadaki kayıtlı ismin Valve çalışanı olmadığı nedeniyle yalanlanmıştı. Ama görünene göre sitenin kayıtlı olduğu adres, Valve ile doğrudan ilgili!

    Hayranların bulduğu bulgulara göre geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Black-Aperture.com'un kayıtlı olduğu adres, Valve'in 2006 yılında Portal'ın tanıtımı için açtığı ApertureScience.com ile aynı adrese bağlı;

    PO Box 459
    Drums, PA 18222
    US


    Son olarak Half Life hayranlarının site üzerinden bulduğu sonuçlar bununla sınırlı değil. Kullanıcı kitlesiyle uğraşmayı sevdiğini daha önceki oyunlardan da tanıklık ettiğimiz Valve, veya Half Life hayranlarının kafasını karıştırmaya çalışan bir kişi, Black-Aperture.com'un HTML kodlarında da bir ipucu saklamış:

    meta name=”Status: Mark 7¨ content=”2012“


    -------

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Half_Life_3_icin_Acilan_Site_Valvea_mi_Ait-23234.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 28 Aralık 2011; 15:45:03 >




  • Bu gidişle Half-Life hayranları ilk oyundaki deneyi kendileri yapacak sonra da sonuçlara göre episode/HL 3 bekleyecekler :)
  • Valla iyi.. güzel.. alevli tartışmalar görüyom da yalnız neyine tartışıyonuz arkadaşlar ? Şu fani dünyayı gmanin kim olduğunu beklemekle mi geçirceksiniz ya .. Geçin bu işleri madem çok ilgililisiniz oyun senaryolarının grafiklerinin vs.. öğrenin grafik programlamayı siz yapın bi oyun ! Mesela Gordon Freeman yerine Gürcan Ferman dersiniz, adam Türkiye'yi süpergüç yapçak aksiyonlarda falan bulunur !

    Zaten öbür dünyada, size Gordon Freeman yaşadığınız o muhteşem anıları sormucaklar En azından toplaşıp oyun yaparız bizde zaten dizi senaristi bol maşaallah ! Şöle hafif romantik bol entrikalı bi oyun yaparız, kızlar bile baya oynar.. Vururuz oyunun dibine !




  • Malesef ki ülkemizden daha adam gibi düzgin bir oyun çıkmadı sürekli mod. okadar. yada flash oyun
  • Half-Life falan yok bize beyler. Dağılabiliriz.

    ---

    Half Life hayranları dört gözle Half Life 3'ü beklerken, hayranların buldukları bazı şeyler kendilerini daha da heyecanlandırıyor. Birkaç haftadır karşılaştığımız bu duruma Valve'dan son nokta geldi.

    İlk olarak Valve'in bir aktörünün oyunu doğrulamasıyla başlayan söylenti silsilesi, Wheatley'in Video Game Awards videosuyla birlikte devam etti. Hayranlar Wheatley'in videosunda birşeyler aramaya çalışırken ortaya birden bire Black Mesa ve Aperture Science'in karışımından ortaya çıkan "Black-Aperture.com" adlı bir site çıkıverdi. Tabi Half Life 3 tişörtünü unutmamak lazım.

    Tüm bunların ardından son olaraksa bugün, bu sitelerin kayıt adresleriyle ilgili bir bulgu bulundu. Haftalardır olan bu durum karşısına Valve yetkilileri, ilk açıklamayı sonunda yaptı. Valve'dan Chet Faliszek, Steam forumlarında konuyu şu şekilde yalanladı;

    "Birileri sizi kandırıyor. Valve tarafından uygulanan bir ARG(Videolarla, sitelerle birşeyler kurgulama) yok. Gabe Newell tarafından başlatılan Half Life 3'ün ismini gündeme getirme çalışması falan yok. Hepsi yalan.

    Bunu sadece karışıklığı giderme maksadıyla yazıyorum. Half Life 3 için olan bu ilgi sadece beni değil, hepimizi mutlu ediyor fakat insanların diğer insanları böylesine kandırmasını istemiyoruz."




  • Arap saçına döndü bu oyun, bir zahmet artık çıkmasın.
  • Half-Life 3 hakkında son günlerde söylenti haberlerin ardı arkası kesilmiyordu. Hatta bir de HL3 logosunun bulunduğu Internet sitesi açılmıştı hatırlarsanız. Sitedeki bilgilere bakılırsa, Portal duyurulmadan önceki detaylarla, şu anki detaylar da aynı görünüyordu. Arg'dan da söz ediliyordu. Ancak hepsi bu kadarmış demek ki.

    Valve'dan nihayet konu hakkında cevap geldi. Stüdyonun önemli isimlerinden Chet Faliszek, insanların Half-Life hakkında bu kadar heyecanlı olmasını memnuniyetle karşılıyor, ancak yeni oyuna dair hiç bir açıklamanın olmadığını belirtiyor.

    Diğer bir cevap da Valve'ın patronu Gabe Newell'dan geldi ve belki de en detaylı cevabı kısa ve öz olarak verdi. Newell'a yöneltilen bir elektronik postada "Episode Three ve Half-Life 3 söylenti haberlerinin herhangi bir gerçekçiliği var mı" diye sorulmuş. Newell'ın cevabı ise, sadece "Hayır" olmuş.

    Anlayacağınız, Half-Life hakkında meraklanmaya devam ediyoruz son hız.




  • Ah valve ahhh !!
  • Artık boş verdim HF3'ü falan merakla beklemiyorum kurdum HF2'yi ve tüm episodeleri oynuyorum mis gibi.
  • bide bizi mutlu ediyo diyo ya herife bak gidin adam gibi HL yapın adamın sinirini bozmayın.
  • half life şu elinde levye olan turuncu giysili adma değilmi 1999 yılında oynardık daha bitmemişmi seri vay be en son g-man gordonun babasıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Artık boş verdim HF3'ü falan merakla beklemiyorum kurdum HF2'yi ve tüm episodeleri oynuyorum mis gibi.


    Mis gibi de Episode 2'nin sonunda hikaye yarım kalınca pek iyi olmuyor.
  • Ben ep3 den ziyade bm source yi bekliyorum en azından o çıksa adamlar sitesinde beta sürümünden çıktıklarını diyorlar.

    Bunun yanında aperture science giriyorsa o oyunu soğurum portal 2 de okadar test yaptım coop ile ama hiç karşılığını bulamadım aperture science (esasında diyafram bilim ) laborotuvarları beni soğutur.
  • ss koysaymıssın güzel olurmus..
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.