Oyunlar ile pek alakası olmayan GMA 950 ekran kartım var notebook'da.. Buna rağmen Half life Episode2'yi herhangi bir takılma donma olmadan yüksek ayarlarda oynayabilmiştim..
Bir kaç gün önce ise Half life 2'yi kurdum.. başlarda herhangi bir takılma vs. yoktu ama özellikle su bulunan bölgelerde FPS 3 e kadar düşüyor.. Oynamak gerçekten işkence gibi ayarlarının hepsini minimuma çekmiş olmama rağmen herhangi bir farklılık olmuyor.. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Alfren
Oyunlar ile pek alakası olmayan GMA 950 ekran kartım var notebook'da.. Buna rağmen Half life Episode2'yi herhangi bir takılma donma olmadan yüksek ayarlarda oynayabilmiştim..
Bir kaç gün önce ise Half life 2'yi kurdum.. başlarda herhangi bir takılma vs. yoktu ama özellikle su bulunan bölgelerde FPS 3 e kadar düşüyor.. Oynamak gerçekten işkence gibi ayarlarının hepsini minimuma çekmiş olmama rağmen herhangi bir farklılık olmuyor.. Fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum
Ya açık olan görmediğin bi ayar var ya da virüs, trojan yüzünden gibi geldi bana sorun..
Böyle bir durum olduğunu sanmıyorum çünkü Episode 2'yi açtığımda gayet akıcı bir şekilde oynanabiliyor halen.. HL2 ise sürekli donuyor.. Bir adım attığında FPS 40'lara çıkarken diğer adımda 4-5 olu veriyor bir anda..
Yardım bekliyorum
Valve bu sorun için bir patch çıkarmıştı internetten aratırsan bulabilirsin. o zaman oyunun düzelir
quote:
Orijinalden alıntı: Adil Can Valve bu sorun için bir patch çıkarmıştı internetten aratırsan bulabilirsin. o zaman oyunun düzelir
2 Sene geçmiş üstünden arkadaş yeni bilgisayar almış hatta oyunu bile bitirmiştir.