Şimdi Ara

half-life 2 preload (çıktı sayılır)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar müjdemi isterim half-life2 kuponu olanlar steam üzerinden preload (ön yükleme) yapabilecekler sevinçten)

• preload nedir
  • preload ta oyunun sadece belli bir kısmını içeriyor mesala burda sadece texture bölümü var. grafik motoru vs. sonra yükleniyor. yani oyunun gold halinii almasından sonra diğer bölümleri yüklemeye başlıyorsunuz. cd-key e sahip olanlar böylelikle oyunun dağıtımı başalmadan bu dosyaları çekerek oynamaya başlıyorlar diye biliyorum hatam varsa düzeltin.
  • arkadaşlar olsun bu bile sevindirici yani eli kulaanda cıkcak...
  • bizim elimize ne zaman ulaşır
  • Bende kupon var... nası yapacam bu download işini bi anlatın n'olur....
  • steami indireceksin arkadsım oradan hl2 nin ikonu zati cıkıyor oradan baslıyacaksın ...

duyduguma göre 3 gb gibi bişimi oyun yalanım varsa kusura bkamayın ... ama duydum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    HALF LİFE 2 KAÇ BÖLÜM ?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o dediğini nerden indirecem..... Steam???
  • Ya niye türkçe konuşmuyorsunuz ki preload,steam..
    bunlar bir ingilizin bile belki anlamayacağı terimler.
    steam için indirme aracısı(eğer doğru anladıysam)
    preload içinde önyükleme kullanabilirsin.bak kimse anlamıyor seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modnar -- 30 Ağustos 2004, 20:06:35 >
  • www.steampowered.com da valvenin oyunlarını online oyniyabileceğimiz ve oyunları indirebileceğimiz bir program buyrun bakınnn
  • Arkadaşlar Steam ı yükledim Fakat orda Half Life 2 yi indirebileceğim bişe yok. Bi menü çıktı önüme... Hep play var. Yani download yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Arkadaşlar Steam ı yükledim Fakat orda Half Life 2 yi indirebileceğim bişe yok. Bi menü çıktı önüme... Hep play var. Yani download yok.

+1 yardım steamde bundan sonrası menü açılıyo play games browse games servers setting falan gibi bölümler var benim kuponumda var bundan sonra ne yapmalıyım lütfen destek...
  • 1. Steam'i kurun
    2. Eğer daha önceden bir steam hesabınız yoksa Create New Account diyerek hesap açın
    3. "Play Games/Browse Games/Register a product I already own" sırasıyla tıklayın
    4. Açılan pencereye HL2 kuponunun arkasındaki şifreyi yazın
    5. Artık sizde bir Half-Life2 Bronze Edition sahibisiniz
    6. "Play Games/Coming Soon" altından Half-Life2'ye çift tıklayın ve indirmeye başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 29 Ekim 2004, 19:11:55 >
  • yaw kardeşim ben anlama pre den guve den bana normal half lıfe verın
  • cafenin birinde counter strike source yüklemişler oynayan yok cok kasiyor
  • Eğer indirmek yerine Orjinal DVD(CD de olur herhalde) istiyorsanız o konu aşağıdaki linkte tartışılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_1240600/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

1. Steam'i kurun
    2. Eğer daha önceden bir steam hesabınız yoksa Create New Account diyerek hesap açın
    3. "Play Games/Browse Games/Register a product I already own" sırasıyla tıklayın
    6. "Play Games/Coming Soon" altından Half-Life2'ye çift tıklayın ve indirmeye başlayın

ÇOK SAOL ŞUAN 6.maddedeyim ancak 0% pre-loaded diyo atık yüklemeye başlar dimi birde neden bronze neden gold degil veya arasında fark varmı? birde steam kapanırsa yükleme bitmeden baglantı koparsa falan noolur yeniden mi başlıycaz

• quote:

Orjinalden alıntı: visualize

quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

1. Steam'i kurun

ÇOK SAOL ŞUAN 6.maddedeyim ancak 0% pre-loaded diyo atık yüklemeye başlar dimi birde neden bronze neden gold degil veya arasında fark varmı? birde steam kapanırsa yükleme bitmeden baglantı koparsa falan noolur yeniden mi başlıycaz

%0 demesi gayet normal çünkü az buz değil tam 4,5GB indiricen, sabır
    Eğer bilgisayarı yada programı kapatırsanız hiç bişey olmaz steam kaldığı yerden devam eder

Ayrıca Bronze, Silver ve Gold'un farkını steam'in web sitesine bakarak anlayabilirsiniz.
    ATI Bundle'lar sadece Bronze için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitz -- 29 Ekim 2004, 19:24:45 >

• çok teşekkürler 256 adsl le kaç gün sürer sizce ?
  • Walla ben steami unutup 2-3 gün önce bi format attım ve bugün tekrar %100 yaptım.
    Ama makina gece gündüz açıktı Merak etme 16 Kasım'a kadar biter o iş (Benim bağlantı 64K Kablo ama 128 çalışıyo)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.