Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.283
Cevap
1
Favori
217.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim için oyunun er veya geç çıkması açıkcası o kadarda sorun teşkil etmiyor.ben anlaayamıyorum bu oyun yapımcalarını.episode one o kadar bekletik ama gel görki oyun uğraşşsan maksimum 3 saatte biter.şimdi ise epidode two' yu o kadar bekledik onu alıp oynadığımızda eğer aynı fiyasko ile karşılarsak çok sinir bozucu bir durum olacak.bence asıl konuşmamız gereken oyunun ne zaman çıkacağı değilde oyunun ne kadar süreceğidir. yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar.

Kısa süren süper oyunlara
  • Aslında Episode One'dan daha uzun olacak. Örneğin ilk Episode, uzman bir oyuncu için 4-5 saat sürerken, devam oyunu 7-8 saat sürecek.

Ayrıca Commentary Mode (yapımcıların oyunu anlatması) ve öykü ile açıklananları daha iyi anlamak için, oyunu bir kaç kez oynacağınıza inanıyorum.

Bu arada Pinky, ne bu havalar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Kanka nick değiştirmişsin nereden geldin sen buralara.
  • Pinky_Demon

pinky demek sen kimin öleceğini biliyosun

vaaaay canım arkadaşım yaaa ne kadar çok seviyorum seni biliyomusun gel bir çay ısmarlıyım birlikte konusuruz hile life ile ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 30 Haziran 2007; 22:59:06 >
  • oyundan cok sırf resim ve video cıkıyo hepsini birlestirip baksam oyunu oynamıs gibi oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 30 Haziran 2007; 23:19:42 >
  • Arkadaşlar orange box un yeni kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varavaravara -- 1 Temmuz 2007; 18:56:45 >
  • gordon G-man e benzemis dikkat ederseniz
  • Half-Life 2: Episode Two Orange Box

• bu SS ler daha once verıldımı bılmıyorum ama G manı yakalayınca vereyım dedım.oynayanlar bılır gman bızı uykudan uyandırıp yenı gorev ıcın yolluyyo ve arkamızdan gelıyo sankı yaptıklarımızı tek tek takıb edermıs gıbı.ne yapmaya calısıyor kımse anlamıs degıl.bakıyor bakıyor ve kravatını duzeltıp hızlıca oradan ayrılıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

uff ya erkut gitti bu konunun tadı tuzu kaçtı sırf boş boş laflar! ne güzel erkut bari ss'ler falan koyuyodu iyi oluyodu!

Beğenmiyorsan girme! Erkutmuş... Adamın boş boş haberler vermekten başka yaptığı birşey yoktu güldürmeyin adamı.

boş haber kimin verip vermediği belli örnek..."arkadaşlar episode 2 27 şubatta kesin çıkıyor"tarih:03.06.2007 DUYURULUR

• ewt bu gman cok acayip bir adam cokta esrarengiz birgün düşer gordon un eline
  • nova protpeskte ve birkaç bölümdede var :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Gordon_Freman

uff ya erkut gitti bu konunun tadı tuzu kaçtı sırf boş boş laflar! ne güzel erkut bari ss'ler falan koyuyodu iyi oluyodu!

Beğenmiyorsan girme! Erkutmuş... Adamın boş boş haberler vermekten başka yaptığı birşey yoktu güldürmeyin adamı.

boş haber kimin verip vermediği belli örnek..."arkadaşlar episode 2 27 şubatta kesin çıkıyor"tarih:03.06.2007 DUYURULUR

ee adam ne yapsın şirket bu tarihte çıkarcaz deyip oyunu ertelio
    gidip yakalarınamı yapışsın oyunu çıkarın diye
    mnantıklı ol biraz

• o zaman kesin çıkacak gibi sölemesin
  • bi fısıltıya göre p2 de Breen ile ilgili birşey olacakmış...
  • Meraba arkadaşlar,
    Ekim 9 diyorlar doğru mu bu?
  • ertelenmezse doğru
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Barnz

Kanka nick değiştirmişsin nereden geldin sen buralara.

Valla barneyinblue'yu half-life konusunda tek geçerim Half-life 1 ve half-life 2'ye mod yapıyor Helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -corporal- -- 4 Temmuz 2007; 11:22:39 >

• Selam pinky nerelerdesin, msn e de çıkmıyorsun yaw...

Yaw arkadaşlar bi sorum var sizlere, ile baştan sona oynadım sorunsuzca ep 1i.

ama arkadaşımda clipping sorunları oluyordu mesela olmayan yerlerde sanki duvar varmış gibi takılıyordu, şimdi tnt 2 çalıştırmadığı için ablamın notebook una yükledim onda da aynısı oldu.. bunun nedeni nedir??

sistemlerdeki temel değişiklik, ben 6600gt ile oynamıştım, arkadaşımın ve ablamın pc/notebooklarındaki ekran kartı ise 8.1 destekli alakası olduğunu sanmıyorum, ama başka bir değişiklik yok..
  • @Mc_GayveR80

Dx9 altı kartlar üzerinde EP1 sorun yaratıyordu (korsan sürümlerde. Orijinali bilmiyorum). Çözüm için 300 MB civarı boyutu olan bir yamadan bahsediliyor(du).

Episode 1 ana konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 4 Temmuz 2007; 17:50:54 >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.