saçma sapan bir konu %40 haklılar herneyse forumu bozmayalım ağlarlar
geçmiş olsun kardeşim neyse geçti zaten
takanmı var zaten
yaw ne war şu valve bize bi kıyak yapsada oyunun çıkış tarihini geriye alsa walla dayanamıyorum yaw bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum 6 ay kim beklicek
quote:
Orjinalden alıntı: BlackF!Re
yaw ne war şu valve bize bi kıyak yapsada oyunun çıkış tarihini geriye alsa walla dayanamıyorum yaw bu oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum 6 ay kim beklicek
/>
valve kıyak yapıcak
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetbalci
quote:
/>
valve kıyak yapıcak
valve yapsa nolurki herşey steam elinde biraz kafayı çalıştır
quote:
Orjinalden alıntı: erozbey90
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetbalci
quote:
/>
valve kıyak yapıcak
valve yapsa ****ki herşey steam elinde biraz kafayı çalıştır
yaw her neyse işte
çünkü bence tfc2 ile portalı geliştirmek sözde olan birşey steamın amacı üçünü birden piyasaya sürüp paraları yürütmek
ne de olsa oyunların çoğu para için
quote:
Orjinalden alıntı: warriorsiwit
ne de olsa oyunların çoğu para için
yani anti-steamcıyız fovewer anti-steam
duyduğuma göre(yabancı sağlam hl forumu) hl de yeni bir yaratığın olacağını söledi resimdede böle
quote:
duyduğuma göre(yabancı sağlam hl forumu) hl de yeni bir yaratığın olacağını söledi resimdede böle
O resim halo oyunundan olabilir. Bir bölümde bu yaratıklara baskın yapıyorduk, malum gezegen yabancı bunlarda resmen ağacın insan olmuş haliydi.
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
quote:
O resim halo oyunundan olabilir. Bir bölümde bu yaratıklara baskın yapıyorduk, malum gezegen yabancı bunlarda resmen ağacın insan olmuş haliydi.
bilemiyom işte forumda öle yazıyordu ben de paylaşıyım dedim
ben hl2 logosunu siyah tshirt e bastırdım. hl aşkını benim gibi belirten vaarmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: beyaz_piy10
ben hl2 logosunu siyah tshirt e bastırdım. hl aşkını benim gibi belirten vaarmı ?
dövme yaptırdım
pek şaşırtmadın doğrusu.
büyükmü bari...
SLM YA KONU DIŞI AMA BU OYUNLAR JOİSTİKLE NASIL OYNANIYOR OYUNDA OPSİYONLARDA JOİSTİK SEÇENEĞİ YOK NERDEN AYARLAMAM GEREKİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
bu tür oyunların çoğu joystick ile oynanmaz.joystick le oynayacak oyun arıyosan oyun çok... nfs underground 2-nfs carbon-test drive unlimited-marvel ultimate alliance.vb...