Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav keşke estonya değilde istanbul olsaydı düşünsenize düşman gelirken askerler Allah Allah die bağırıyorlar iyice abartıyım mehteran çalıorlar savaş oluyır fln dehşet olurdu uçttuk biraz ama herneyse...
  • herhalde hl3 veya episode 3-4 te alxy le gordon evlenecekler hl2 nin sonlarında ,episode one nin heryerinde anlaşılıyor,hele episode one nin başında sarılıp gülümsemesi herşeyi ortaya çıkartıyor...Kendine dikkat et demesi çok masum bir şekilde bence herşeyi anlatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 13 Temmuz 2006; 11:03:57 >
  • hl2 de sofia örnek alındı,ikincisinde estonya bakalım diğer oyunlarında nereler olucak?
  • naptın yaaa..seriye bağladı maşallah....

quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

hl2 de sofia örnek alındı,ikincisinde estonya bakalım diğer oyunlarında nereler olucak?
  • inşallah demosu çıkarda yakın bir tarihte oynama fırsatı buluruz oyun hakkaten merak ettim yavv!!
  • Ne demosu ya saçmalama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gossipp

Burada yer alan habere göre, episode one'ın devamı olacak bu ikinci varyantta Strider Buster adında yeni bir silah, yeni tasarımlar (örneğin; füze bataryaları, ormanlar, mayın alanları vs.), yeni araçlar, daha karmaşık fizikleme, yeni gravity gun ve yeni multiplayer modu yer alacakmış ve söylentilere göre bahar 2007'de çıkacakmış.

Bilginize....

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

O dediklerin konu da yazıyor zaten ayrıca oyun 2007 yılında çıkmayacak aralık da piyasada.

Pinky ben Konuya ''Buradan Dewam Et'' dediğin için buraya yazdım o konununda kilitlenmesini gerekirse silinmesini bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: erozbey90

herhalde hl3 veya episode 3-4 te alxy le gordon evlenecekler hl2 nin sonlarında ,episode one nin heryerinde anlaşılıyor,hele episode one nin başında sarılıp gülümsemesi herşeyi ortaya çıkartıyor...Kendine dikkat et demesi çok masum bir şekilde bence herşeyi anlatıyor

Yok bea heralde Rahip Alexi ve Gordon'un yanına ışınlanıp onları evlendirmicekler...O savaş devrinde ne evlenmesi, hem Alexi Gordon'un iyi arkadaşı olduğu için öyle davranıyor yoksa o Dog'u seviyor Dog'da onu

• yav salla savaşı hem bi söz vardır "SAVAŞMAYIN,EVLENİN"

oyuna dikkatlice baktığında anlarsın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erozbey90 -- 25 Temmuz 2006; 11:34:22 >
  • quote:

Ne demosu ya saçmalama

niye saçmalayımki oyun nasıl bakardık incelerdik ama doğru değilmi?
  • demus haklı valve acıklamada 3 diyorsa level türk dergisi 4 demesini taştışmaya gerek yok ayrıca 2008de sm4.0 ve dx10 cıkıcağına göre bunu hl3 için yeni oyun için yaparlar son ek paket için yeni kodlar yeni bir yazlım olmaz
  • Demus haklı fln değil oyun 4 Episode olacak dedim o kadar daha fazla uzatmayın...
  • ben daha dün başladım episode 1'i indirmeye
    15 parçadan 4ü bitti 4ü %60ta
    geri kalanları da bunların bitmesini bekliyo

inş oynayabilirim
  • quote:

Demus haklı fln değil oyun 4 Episode olacak dedim o kadar daha fazla uzatmayın...

Pinky_Demon doğru söylüyor Episode 4 olucak,sonra HL 3 yapılacak(benim bildiğim kadarıyla)
  • allah allah tartışmak için yermi arıyor millet nerde bu 4. cıkacağı hbr i bi acıklama varmı? evvel msj larda güzel bi kaynak gösterilmiş valveden 1-2-3 denilmiş
    4.???
  • yav episode 4 herhalde hl3 olucak!!!
  • Konuyu güncelledim.
  • her bir gün geçtikçe oyuna merakım gittikçe artıyor.büyük bir merakla bekliyom oyunu,hele bide yeni canavar ve silah eklenince,he bu arada o yeni silah ne işe yarıyor bilen varmı acaba?
  • ŞOOK ŞOOK ŞOOK Half-Life 2 nin filmi çıkıyor!!!Filmin aynen Matrix gibi olacağını söylüyorlar

http://video.google.com/videoplay?docid=6027747168354232684&q=half+life+2

işte link bakın,yorumları bekleriz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.