Şimdi Ara

Half-Life 2: Episode Two (2007) [ANA KONU] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.280
Cevap
1
Favori
216.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

arkadaşlar bir sorum var,

oyunun korsanına sahip kişiler oyunun yüklü olduğu klasöre bakabilirler mi orada .gcf uzantılı dosyalar var mı ?
    varsa adları neler?

(dosyalar lazım değil, bu dosyalar oyunun orijinalinde bulunuyor ve boyutu buraya yüklenecek dosyalar değil tabii, sadece var mı, varsa adları nedir ve kaç tane onu soruyorum)

Teşekkürler.

• oha konu hortlamış
  • quote:

quote:

arkadaşlar bir sorum var,

oyunun korsanına sahip kişiler oyunun yüklü olduğu klasöre bakabilirler mi orada .gcf uzantılı dosyalar var mı ?
    varsa adları neler?

(dosyalar lazım değil, bu dosyalar oyunun orijinalinde bulunuyor ve boyutu buraya yüklenecek dosyalar değil tabii, sadece var mı, varsa adları nedir ve kaç tane onu soruyorum)

Teşekkürler.

• bunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

bunlar var

Süper, teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

bunlar var

Süper, teşekkürler

rica ederim sanırsam hepsi bu kadar klasörde bunlar var

• düşman rehberi eklermisiniz ben kasa değişene kdr hl2 ile idare ediyorumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrian shephard

düşman rehberi eklermisiniz ben kasa değişene kdr hl2 ile idare ediyorumda

bu konuda yardım eder misiniz
  • En sondaki Magnusson Device bölümü çok güzeldi Hunterlar olmasaydı baya kolay olurdu bölümler ama 4 kere ölüp bitirdim
  • teşekkürler gordon resimli albüm için peki full albümü nerden bulcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrian shephard

teşekkürler gordon resimli albüm için peki full albümü nerden bulcaz

Eğer ingilizcen iyiyse hl wikia sitesini kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar ilk bölümde takılıp masaüstüne dönüyor hep.Bi çukurdan atlıyoruz hani aşagıdan hızlıca böcek geçiyor falan.Bir türlü çözüm bulamadım :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamas -- 21 Eylül 2010; 14:51:47 >
  • Episode 1i aldım ama daha yüklemedim. Merak etmeye başladım şimdi en iyisi hemen yükliyiym
  • Merhaba arkadaşlar, Half-Life 2 - Episode 2 oyunun Half-Life Ultimate Edition sürümünden kurarken "half-life 2 episode two english.gcf" yüklenmedi bende skip'e bastım. Ancak nette bulamadım. Nereden bulabilirim bu dosyayı? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • arkadaşlar oyunu indirdim ama kuramıyom( setup file gameinfo.txt doesn't exist in subdirectory 'hl2'.check your-game parameter or VCONFIG setting) hatasını veriyor neden acaba bilgisi olan varmı
  • Ayıptır söylemesi Orange Box aldım. Portal beni pek sarmadı
  • G-man ın Konuşmaları burada :)

Tr:
    Doktor freeman Şuan ,samimi olmak için çokda uygun bir zaman olmadığının farkındayım ,fakat arkadaşlarınız başka
    işlerle meşgul olanadek beklemem gerekiyodu Hm.bir zamanlar .Bayan Vance’i umursamıyorlardı bile…onların,insanlıkla
    ilgili tecrübeedindiği tek şey, çelik bir koridordan kendilerine doğru gelen bir levyeydi.Öyle görünüyor ki ona verdiğim
    değerle ilgili düşüncelerimi paylaşacak kadar olgunlaşmışlar . onu , black mesa ‘dan çıkardığım zaman , bu duruma
    itiraz edenleri , o nun daha küçücük bir çocuk olduğunu ve kimsenin işine yaramayacağını söyleyerek kandırmaya
    çalıştım .bu kararı olumsuz şekilde görenlerin endişelerini gidermenin söz konusubile
    olmayacağını gördüğüm zaman , onları dikkate almamayı öğrendim . [nefes alarak ] Yinede ,
    yatırımlarımı çarçur edecek birisi değilim . . .ve onun öncekinden dahada değerli olduğudu düşüncemi . . .
    koruyorum . işte bu yüzden yaşamına karşılık senden ufak bir geri ödeme yapmanı istemeliyim .

Senin doğana karşı gelecek bir şey istemiyorum . sadece onun durumunun iyiliği için , önemli olan bir
    mesajı iletmek için aracı olacak . onun , güvenli bir şekilde White forest ‘da olduğunu gözünüzde
    canlandırın ,doktor freeman . önceki durumundan daha fazla ilgi ye ihtiyacı olabilir .
    [nefes alarak ] keşke , size gözkulak olmak tan fazlasını yapabilse ydim , fakat , kesinlikle
    kısıtlamalara uyacağıma dair… anlaştım . mmm . pekala . . . Şimdi . . .dikkatle dinle ,
    canım . babanı gördüğün zaman ona şu sözleri ilet : beklenmeyen sonuçlara hazırlan .

Mutlaka yazılmıştır ama merakımdan yazdım.Bu arada episode three çıktı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: macera05

G-man ın Konuşmaları burada :)

Tr:
    Doktor freeman Şuan ,samimi olmak için çokda uygun bir zaman olmadığının farkındayım ,fakat arkadaşlarınız başka
    işlerle meşgul olanadek beklemem gerekiyodu Hm.bir zamanlar .Bayan Vance’i umursamıyorlardı bile…onların,insanlıkla
    ilgili tecrübeedindiği tek şey, çelik bir koridordan kendilerine doğru gelen bir levyeydi.Öyle görünüyor ki ona verdiğim
    değerle ilgili düşüncelerimi paylaşacak kadar olgunlaşmışlar . onu , black mesa ‘dan çıkardığım zaman , bu duruma
    itiraz edenleri , o nun daha küçücük bir çocuk olduğunu ve kimsenin işine yaramayacağını söyleyerek kandırmaya
    çalıştım .bu kararı olumsuz şekilde görenlerin endişelerini gidermenin söz konusubile
    olmayacağını gördüğüm zaman , onları dikkate almamayı öğrendim . [nefes alarak ] Yinede ,
    yatırımlarımı çarçur edecek birisi değilim . . .ve onun öncekinden dahada değerli olduğudu düşüncemi . . .
    koruyorum . işte bu yüzden yaşamına karşılık senden ufak bir geri ödeme yapmanı istemeliyim .

Senin doğana karşı gelecek bir şey istemiyorum . sadece onun durumunun iyiliği için , önemli olan bir
    mesajı iletmek için aracı olacak . onun , güvenli bir şekilde White forest ‘da olduğunu gözünüzde
    canlandırın ,doktor freeman . önceki durumundan daha fazla ilgi ye ihtiyacı olabilir .
    [nefes alarak ] keşke , size gözkulak olmak tan fazlasını yapabilse ydim , fakat , kesinlikle
    kısıtlamalara uyacağıma dair… anlaştım . mmm . pekala . . . Şimdi . . .dikkatle dinle ,
    canım . babanı gördüğün zaman ona şu sözleri ilet : beklenmeyen sonuçlara hazırlan .

Mutlaka yazılmıştır ama merakımdan yazdım.Bu arada episode three çıktı mı?

Oho... Biz Episode 3 ü bitirdik, 4 ü bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.