Şimdi Ara

HALA SB ÇÖZMEYE GEREK VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ygs mat için bu yıl aldığım karekök denemeleri vardi ama çözmedim böyle ara ara soru seçip sözüyodum sınavda da patladımda neyse :d bu yıl mezun senemde karekök ygs matta bazı çözmediğim bölümleri tamamlayıp bu denemelere geçtim ve netler 30-35 arasında değişkenlik gösteriyor geo çalısmamıstım geçen yıl bu yıl çalıstım etkisini belli ediyor hemen şimdi ben sb alayım mı gerek var mı yoksa karekök denemesi bitince cap palme üçdörtbeş sonuçderece metin apotemi gibi forumumuzun çözdüğü önerdiği denemeleri alıp onlardan mı gideyim bu sene 35+ yapmam lazım çünkü

• Hiç gerek yok hocam. Ben de 345 ve Karekök'ü bitirince geçerim. Hatta biri bitince deneme çözmeye başlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Hiç gerek yok hocam. Ben de 345 ve Karekök'ü bitirince geçerim. Hatta biri bitince deneme çözmeye başlarım.

Tesekkür ederim hocam bu noktada bir karmaşa yaşıyordum alsam mı almasam mı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moryke

quote:

Hiç gerek yok hocam. Ben de 345 ve Karekök'ü bitirince geçerim. Hatta biri bitince deneme çözmeye başlarım.

Tesekkür ederim hocam bu noktada bir karmaşa yaşıyordum alsam mı almasam mı diye

Hocam pmden bir şeyler sorabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

Hocam pmden bir şeyler sorabilir miyim?

hocam bunu yazmanız hata sorun tabiki de

• Sınava kadar piyasadaki bütün denemeleri çözebilirseniz gerek yok tabii.

Ama yok çözemem derseniz bi tane çözeceksiniz illa.

• quote:

Orijinalden alıntı: baypessimist

Sınava kadar piyasadaki bütün denemeleri çözebilirseniz gerek yok tabii.

Ama yok çözemem derseniz bi tane çözeceksiniz illa.

hocam sınava kadarda çözeriz heralde piyasada zaten çap palme karekök sonuç derece üçdörtbes metin apotemi dışında kaliteli diyebileceğimiz deneme yok ki tüm forum bunları çözüyor :d bunları da toplarsak 100+ mat denemesini geçiyor yetmez mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Moryke kullanıcısına yanıt
    Zamanınız bol hocam çözebilirseniz yeter de artar bile.

İyi şanslar.

• Sınava daha 6,5 ay var neredeyse ne gerek var deneme kasmaya şimdiden direk çözüceksen de haftada bi vs yeterli bence hem bunca zaman ne yapacaksın yani hadi lys kasıcam desen daha tonla zaman var çok rahat yetişir bence bi sb daha çöz ara ara hep devamlı çözmesen bile sonuçta unuttuğun tekrar pekiştirmek isteyeceğin konular olacak sene içinde deneme çöz çöz nereye kadar hatırlayacaksın onları

• quote:

Orijinalden alıntı: 5555SabriReiz5555

Sınava daha 6,5 ay var neredeyse ne gerek var deneme kasmaya şimdiden direk çözüceksen de haftada bi vs yeterli bence hem bunca zaman ne yapacaksın yani hadi lys kasıcam desen daha tonla zaman var çok rahat yetişir bence bi sb daha çöz ara ara hep devamlı çözmesen bile sonuçta unuttuğun tekrar pekiştirmek isteyeceğin konular olacak sene içinde deneme çöz çöz nereye kadar hatırlayacaksın onları

hocam simdi çözüyorum diyelimki bitti bu yazdığım tüm denemeler bitti sonra sb alırım tekrar bu arada günlük 10+ saat çalısmayı düşünüyorum ve çalısabilirimde işte o zamanlardada geo fizik biyo eksik olduğum nevarsa ona kasarım bu yıl son şansım gözümü çok büyük bir hırs bürüdü akrabaların küçümsemesi vs olayları yani hocam

• Kitap çözmeyi bırakmayı düşünüyorum bende.Konuları zaten bildiğim için çözerken çok sıkılıyorum evde dolaşa dolaşa testi çözüyorum hem verim düşüyor hemde zaman kaybetmiş oluyorum,sürekli bölüm denemesi çözücem bundan sonra.Geo olarak birey b beyaz ve karekök lys var geo olarak onları götürüyorum zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Kitap çözmeyi bırakmayı düşünüyorum bende.Konuları zaten bildiğim için çözerken çok sıkılıyorum evde dolaşa dolaşa testi çözüyorum hem verim düşüyor hemde zaman kaybetmiş oluyorum,sürekli bölüm denemesi çözücem bundan sonra.Geo olarak birey b beyaz ve karekök lys var geo olarak onları götürüyorum zaten

Aynısını yaşıyoruz hocam gelin bi sarılalım geçen seneden kalma karekökte çözemediğim sorulara bakıyorum böyle geze geze çözüyorum aynı şekilde konular bilindiği için o yüzden bölüm denemesi çözüyorum dediğiniz gibi :d birey b gelişim var bendede sonra karekök lys çözeceğim
  • quote:

quote:

Kitap çözmeyi bırakmayı düşünüyorum bende.Konuları zaten bildiğim için çözerken çok sıkılıyorum evde dolaşa dolaşa testi çözüyorum hem verim düşüyor hemde zaman kaybetmiş oluyorum,sürekli bölüm denemesi çözücem bundan sonra.Geo olarak birey b beyaz ve karekök lys var geo olarak onları götürüyorum zaten

Aynısını yaşıyoruz hocam gelin bi sarılalım geçen seneden kalma karekökte çözemediğim sorulara bakıyorum böyle geze geze çözüyorum aynı şekilde konular bilindiği için o yüzden bölüm denemesi çözüyorum dediğiniz gibi :d birey b gelişim var bendede sonra karekök lys çözeceğim

Aynen öyle başlıyayım bende bölüm denemelerine

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle başlıyayım bende bölüm denemelerine

Başlayın gitsin hocam

• Hocam bende de SB olarak 345 var o bitince geçicem denemelere(en geç ekim)belki bir SB daha alırım denemede yaptığım yanlış konuları da oradan bitiririm,geo zaten dediğin gibi ,onun yüzünden mezuna kaldım diyebilirim :D birey b gelişim bitsin karekök lys den devam
  • Hocam vakit var. Soruya iyice doyduktan sonra deneme basarsınız.
  • 1tane soru bankası çöz , bende mezuna kaldım fem konu özelliyi çözeceğim , yanında yüzdeyüz permütasyon kombinasyon kitabı , geçen yıl simetrileri ve karekök ygs mat kitabıni çözdüm , karekök permütasyon â kadar çözmüştüm sınavda da hep permitasyonlu problemler çıktı , geometri pek zaman yetmedi matematik ygs adeta micmistim 20 net vardı fen sayesinde ygs 37 gelmişti

• 5555SabriReiz5555 kullanıcısına yanıt
    6 ay var hocam

• Aynı durumdayız bende mezunum. Geçen sene çözemediğim sb kalmamıştı zaten. Bu sene elimde kalan 345 ve karekök denemelerini çözmeye başladım. 12 deneme çözdüm bir de kolay bölüm denemeleri var tabi ama onları saymıyorum. Ygs de 32 yapmıştım. Bu seneye 30-32 civarında başladım şu an netlerim 35-36 civarında. Çözdükçe artıyor. Tabi ayrı olarak apotemi problemler çözmenin katkısınıda gördüm. Eksik konum pkob kaldı. Kolay çıkarsa kaçırmıyorum ama zorları yapamıyorum. Bence ygs için deneme asılın. Sınava kadar 80-100 arası bölüm denemesi ve apotemi problemler 40 civarına ulaştırır. Onun dışında Lys mat çözüm hocam. Hem aradan çıkar sene içinde fkb kasarız. Hem de onun içinde bol deneme çözmeye vakit kalır. Apotemi dışında bir problemler fasikülü bitirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeShawN1905 -- 8 Eylül 2017; 0:1:15 >
  • Ben katılmıyorum hocam 4 5 sb bitirmek sadece yerinde saymaktır deneme hem hız kazandırır hem net arttırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.