Hakettiğimi buldum evet. Forum destek haketmediğim cezayı kaldırdı.
Sana üzülüyorum. Sevincin 1 Gün sürdü
evet bende üzüldüm senin gibilerin gerçekten hakedipte torpil sayesinde cezalarının kaldırılmasına. doğru burda ayrımcılık olduğunu unutmuşuz. haklısın. bari engelleyimde kendi çabamla bir yol bulayım .
ts baskaninin kupa alirsiniz konusuna ''alirsiniz'' kelimesiyle ceza aldim. torpil diyor
of anlaman mı kıt ben anlamıyorum seni genel olarak söyledim ayrıca git kendi bölümünde takılsana sen
quote:
Orijinalden alıntı: avianca
quote:
Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo
quote:
hak ettiğini buldu sonunda
Hakettiğimi buldum evet. Forum destek haketmediğim cezayı kaldırdı.
Sana üzülüyorum. Sevincin 1 Gün sürdü
evet bende üzüldüm senin gibilerin gerçekten hakedipte torpil sayesinde cezalarının kaldırılmasına. doğru burda ayrımcılık olduğunu unutmuşuz. haklısın. bari engelleyimde kendi çabamla bir yol bulayım .
ts baskaninin kupa alirsiniz konusuna ''alirsiniz'' kelimesiyle ceza aldim. torpil diyor
of anlaman mı kıt ben anlamıyorum seni genel olarak söyledim ayrıca git kendi bölümünde takılsana sen
Sistem oturur arkadaşlar, önemli olan takım ruhu. Bknz:
quote:
Orijinalden alıntı: -erna-
quote:
27marta kadar rahatız beyler
[25 Kasım 2014; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
5.kez sınırsız yiyene kadar rahat durmayacak.Geçen seferki gibi cezayı kaldırtamazsa yine fake hesap alıp devam eder.Bilmeyenler için yazayım seytanın avukatı nın son fake nicki bu
quote:
Orijinalden alıntı: D C X L
quote:
Orijinalden alıntı: -erna-
quote:
27marta kadar rahatız beyler
[25 Kasım 2014; tarihine dek bölüme mesaj atamaz]
5.kez sınırsız yiyene kadar rahat durmayacak.Geçen seferki gibi cezayı kaldırtamazsa yine fake hesap alıp devam eder.Bilmeyenler için yazayım seytanın avukatı nın son fake nicki bu
napıyor da bu kadar ceza almayı başarıyor acaba? o üye zaten pek ortada yoktu hocam doğrudur
feneresevdalı yı da çizmişler 5gün 9saat rahatız millet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme