Şimdi Ara

Hala KAF 2'de takılanlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bırakın kardeş KAF 2'yi artık AYT'ye geçin kalmış 120 gün.

Bu bir uyarı mesajıdır.

• Kaf-2 de ayt de takiliyoruz zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliemre35

Kaf-2 de ayt de takiliyoruz zaten
    Valla ben diyeceğimi dedim. Daha KAF 3 var - ki en az 1.5 ay sürüyor- sonra KAF 4 konuları var. Tercihini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Valla ben diyeceğimi dedim. Daha KAF 3 var - ki en az 1.5 ay sürüyor- sonra KAF 4 konuları var. Tercihini yap.

Alıntıları Göster
    La zaten dershanem yok.Gunde 10-12 saat calisiyorum.Bunun yarisindan cogunu kaf'a ayiriyorum.Cogu konuyu es gectim zaten fonksiyondan basladim.

Kaf3 onerir misin? Iyi ogretiyor mu?

• quote:

La zaten dershanem yok.Gunde 10-12 saat calisiyorum.Bunun yarisindan cogunu kaf'a ayiriyorum.Cogu konuyu es gectim zaten fonksiyondan basladim.

Kaf3 onerir misin? Iyi ogretiyor mu?

Alıntıları Göster
    Benim de yok knk ben de o civar çalışıyorum da iyiliğiniz için söyledim yanlış anlama. Öğretiyor ya ben beğendim , özellikle trigoda döktürmüş BR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Benim de yok knk ben de o civar çalışıyorum da iyiliğiniz için söyledim yanlış anlama. Öğretiyor ya ben beğendim , özellikle trigoda döktürmüş BR.

Alıntıları Göster
    Problemlerde biraz hayal kirikligi yasadim ondan fonksiyonlarda idare eder

• Eğer fen derslerinin çoğunluğu bittiyse yetişir yoksa kaf2 yi es geçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 10 K şansı artık yok mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Problemlerde biraz hayal kirikligi yasadim ondan fonksiyonlarda idare eder

Alıntıları Göster
    Evet problemleri gereksiz uzun.
  • Tm yim hocam kaf 2 bitti 3 e başlıyorum bugün 11.sinifim sağlamdı trigo için falan geçen sene fasikül soru bankası vs çözmüştüm. Yetişir mi sizce içimde yetişmez korkusu var zamanimin büyük çoğunluğu matematikte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • deliemre35 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız hayal kırıklığını biraz açabilir misiniz hocam problemler için

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Lp

Yaşadığınız hayal kırıklığını biraz açabilir misiniz hocam problemler için
    Gercekten bir sey anlamadim.Yani problemleri hizlica kendi kendine cozuyor.Bence problemler de denklem kurma ogrenilir gerisi kişide biter.Ve yeni tarz problemlerde yok onu soyliyeyim.
    Bak mesela fonksiyonlarda bir sıkıntı cekmiyorum anlayarak gidiyorum şuanda.

• Kaf 2 en gereksiz kitap konular önemli ama br çok kötü anlatmış bence. Direk kaf 3 alınıp diğer konular daha hızlı başka hocadan bitirilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beeqee

Eğer fen derslerinin çoğunluğu bittiyse yetişir yoksa kaf2 yi es geçin
    Doğru hocam.

@Tesla Hayranı
    TM isen yetişir bence hocam. Yani pek bilgim yok sözel kısım için ama zaten matematiği iyi yapan TM'ler genelde istediği yerleri tutturuyor. Sayısalda çok konu var ya fen için o yüzden uyarayım dedim çünkü geçen sene patladım bu yüzden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfiwo

Kaf 2 en gereksiz kitap konular önemli ama br çok kötü anlatmış bence. Direk kaf 3 alınıp diğer konular daha hızlı başka hocadan bitirilebilir
    Hocam o kadar olmasa da problemler kısmı çok gereksiz. 10+ saat sürüyor belki daha da fazla ama 3-4 saatlik bir youtube+ orta sb ile aynı değere geliyorsun. Ama fonksiyonlar,parabol,polinom vs. bunları iyi anlatmış.
  • Fonksiyonlardan itibaren dinlemek mantıklı mıdır? Hocam diğer konular için kimi önerirsiniz?

• Tyt yi kaf tan çalışan bir dh li olmaz olamaz birader. 5 yıldır ne anlatıyorlar burda. Geçen sene acı tecrübeyle yaşadım bunu 😌 siz yaşamayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonYasaBükücü

Fonksiyonlardan itibaren dinlemek mantıklı mıdır? Hocam diğer konular için kimi önerirsiniz?
    Valla hocam MAT 2 kısmını BR iyi anlatıyor bence - ki mat 1 için BR ile o kadar uzatmaya gerek yok hepten temel berbat değilse- o yüzden KAF 2'de 2. der denk. , parabol , polinom , fonksiyon falan bunları temizleyip kaf 3'e geçmek en mantıklısı. Yoksa oran orantı , problemler falan gereksiz uzatmış çok zaman yiyor.
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hocam dün eşitsizlik,bugün logaritmanın yarısı bitti 11 den temel olan konular hızlı gidiyor da size bir şey danışmak istiyorum. Kaftaki bir konuyu temizleyince sonra sb den de çözüyordum ama çok yararlı olmadığını farkettim çünkü kaftan sonra çoğu şeyi görmüş oluyorum zaten. O yüzden sizce hızlıca kaf 3 ü bitirip sonra bölüm denemesi ve denemede yanlış yaptığım yada kasinti olan fonksiyon gibi testleri çözsem nasıl olur. Diğer türlü bakıyorum mesela eşitsizlik konu mantığı tamam doğru olup olmaması o an dikkatime kalmış bir an önce ayt mat bölüm denemesi atsam daha faydalı olur gibi. Sizin de görüşünüzü almak istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesla Hayranı

Hocam dün eşitsizlik,bugün logaritmanın yarısı bitti 11 den temel olan konular hızlı gidiyor da size bir şey danışmak istiyorum. Kaftaki bir konuyu temizleyince sonra sb den de çözüyordum ama çok yararlı olmadığını farkettim çünkü kaftan sonra çoğu şeyi görmüş oluyorum zaten. O yüzden sizce hızlıca kaf 3 ü bitirip sonra bölüm denemesi ve denemede yanlış yaptığım yada kasinti olan fonksiyon gibi testleri çözsem nasıl olur. Diğer türlü bakıyorum mesela eşitsizlik konu mantığı tamam doğru olup olmaması o an dikkatime kalmış bir an önce ayt mat bölüm denemesi atsam daha faydalı olur gibi. Sizin de görüşünüzü almak istedim.
    Valla bilmiyorum ki hocam ben de KAF + sb yapmıyordum çünkü zaten KAF çok zaman yiyor SB ve denemeyi sonraya atıyordum. Hala da öyle gerçi. Tekrarlarını düzenli yaparsan bence sıkıntı olmayacaktır çünkü dediğin gibi BR ne var ne yok anlatıyor , soru tiplerini gösteriyor falan yani konular bitince bölüm denemesi atmak daha mantıklı olacaktır hocam. Çünkü mesela bir de daha şubatın ortasında kaliteli bölüm denemelerini heba etme derim. Sınava yakın yani mayıs başına falan sakla ki paralellik göstersin hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.