Şimdi Ara

Hala iPhone mu , yoksa başka telefonlar mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , şu an için hala iPhone 6 mı , yoksa HTC ONE M9 , SAMSUNG GALAXY S6 , LG G4 , SONY XPERİA Z4 , gibi akıllı telefonlardan hangisini seçersiniz , karşınıza bu yazdıklarım tüm telefonları koysalar , ya da siz alacak olsanız , hangisini alırdınız hala iPhone mu dersiniz , yoksa M9 , S6 , G4 , Z4 , gibi telefonlardan birini mi seçerdiniz , İOS MU yani iPhone mu , ANDROİD mi?

Hala iPhone mu , yoksa başka telefonlar mı ?

• İP6 , S6, Z4, Z3
    Bunların hepsi gözü kapalı alınır
    Param çok olsa 2 sini alır değişerek kullanırdım
  • iPhone 6 Plus alırdım, o olmazsa S6.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone yerine s6 veya m9 daha iyi olur

• S6-Ip6-Z3-M9 tercih önceliğin böyle olmalı.Bence s6 almalısın.Hem iphone 6 zam geldi 64 gb ip 6 3100 oldu bence o fiyata değmez en mantıklısı s6

• Android öncelikle. Android M ile bayağı bir yenilik geleceği söyleniyor. Telefon olaraksa HTC M9 ve Sony Xperia Z4.
  • bu amiral gemileri 2 3 yıla patates oluyor ama iphone nin tek sevdiğim özelliği 4 yıl sonrada aynı performans
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivazlı

bu amiral gemileri 2 3 yıla patates oluyor ama iphone nin tek sevdiğim özelliği 4 yıl sonrada aynı performans

Hocam ama iphone güncelleme yaparsanız o da kötü duruma düşer.Htc yavaşlamaz yazılım 1 numaradır.

• iPhone olmazsa S6 alınırdı. iPhone'un yeri ayrı be arkadaşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Android öncelikle. Android M ile bayağı bir yenilik geleceği söyleniyor. Telefon olaraksa HTC M9 ve Sony Xperia Z4.

+1 aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: okantopuz

Android öncelikle. Android M ile bayağı bir yenilik geleceği söyleniyor. Telefon olaraksa HTC M9 ve Sony Xperia Z4.

Android M iOS ve Wp'ye epey özenmiş gibi görünüyor :d Yav aşağı kaymalı menü nedir Htc'den de özenmişler.Ah be google bişeyin de orijinal olsun.Androidin başında başka şirket olsaydı android çok daha iyi yerlerde olurdu bence.
  • Evet dediğinde doğru. Ama android bu haliyle bile iyi yerlerde bence.
  • quote:

bu amiral gemileri 2 3 yıla patates oluyor ama iphone nin tek sevdiğim özelliği 4 yıl sonrada aynı performans

2buçuk yıl oldu iphone alalı biraz para birikimim olsa anında değiştiririm. 4S kullanıyorum gayet iyi kulllandım, telefonu aldığımdan beri kılıfsız kullanmadım hasar alabilecek şekilde de düşürmedim ama şu an açma kapama tuşu bozuk. Garanti bittiği için garantiye de gönderemiyorum, telefonda aşırı yavaşlık söz konusu, sessize alma tuşu da bozuldu kafasına göre takılıyor :/ android hakkında pek bilgi sahibi değilim ama iosta telefonlar 2 yıl kullanım için ideal daha uzun ömürlü olmasını istersen alma derim. Firmalar yeni telefon çıkardıklarında satmak için eski telefonlara olan desteğini de çekiyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WallRider -- 5 Haziran 2015; 0:50:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WallRider

quote:

2buçuk yıl oldu iphone alalı biraz para birikimim olsa anında değiştiririm. 4S kullanıyorum gayet iyi kulllandım, telefonu aldığımdan beri kılıfsız kullanmadım hasar alabilecek şekilde de düşürmedim ama şu an açma kapama tuşu bozuk. Garanti bittiği için garantiye de gönderemiyorum, telefonda aşırı yavaşlık söz konusu, sessize alma tuşu da bozuldu kafasına göre takılıyor :/ android hakkında pek bilgi sahibi değilim ama iosta telefonlar 2 yıl kullanım için ideal daha uzun ömürlü olmasını istersen alma derim. Firmalar yeni telefon çıkardıklarında satmak için eski telefonlara olan desteğini de çekiyor zaten...

Kardeş iphonu hemen kötüleme yavaşladı falan diye.Güncelleme yaparsan tabi yavaşlar Apple bilerek yavaşlatıyor.Ben de yıllarca 4s kullandım telefonu duvardan duvara vuruyordum hiç bişe olmadı taş gibi çalışıyor hala alet.

• iOS için bile iPhone alınır.
    Eğer Android kullanmak isterseniz M9 iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.