Bildirim
Hala IOS 6 kullanıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro
iPod Touch 5 imi ios 7 ye ilk ciktiginda güncellememistim, halada güncellemedim.
Suanki halimden memnunum aslinda da tavsiye eden olursa ios 7 güncelleyeceğim
iOS 6 candır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MyWorldLife
Bütün uygulamalar şuan iOS 6 destekliyor. Sıkıntı yok.
Benim iPhone 5S'de iOS 7.1 var cihaz banamısın demiyor 64 Bit A7 rahatlıkla baş ediyor iOS 7 ile
iPhone 4'ümde ise iOS 6.1.3 var o da geyet güzel çalışıyor
Aynen hocam. Bende de 3gs ve 5s var
Bi de 3gs i sirket hatti yaptim, kullaiyorum diye internwti falan da kapattim onda. İnanir misin 3 4 gun gidiyo sarzi
Bu arada hakkaten ya, ios 6 kullanmak daha zevkli :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İos 6 gerçekten çok asil görünüşü var. -
İos 6 da kal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
genel itibariyle ios 7 pişmanlıktır diyebiliriz :) ios 6 ya devam o halde :)
Hatta benim ipad 3 ios 5 te. Peki ben ios 6 ya geçeyim mi? Bu arada ipad jailbreakli. İos 6 yazılımını indirip mi jailbreak yapayım bilemedim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: uzmyrd06
quote:
genel itibariyle ios 7 pişmanlıktır diyebiliriz :) ios 6 ya devam o halde :)
Hatta benim ipad 3 ios 5 te. Peki ben ios 6 ya geçeyim mi? Bu arada ipad jailbreakli. İos 6 yazılımını indirip mi jailbreak yapayım bilemedim :)
ios 6 nın son untethered jailbreaklenebilir halini kur jb yide kur tamamdır :) ios 6, 5 ten daha iyidir -
Bendensin sende
Ben daha ileri gecemiyorum tabi o da var(3gs)
2 gun once acayip bir sekilde kasmaya basladi(jb yapali 1 yil oluyor) sorun battery doctor pro ve activatordenmis sildim onlari 15 e yakin tweak var su an
Kasmadan mutlu mesut geciniyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gukama -- 16 Nisan 2014; 22:11:57 >
Ben hala ios5.1.1 deyim. 7 versiyonda ipad var ikisinide tadiyorum.
Benimde iPad 2 hala ios 6 da -
IOS6'nın tasarımı, görünümü arada gözüme çarpınca hoşuma gidiyor evet...
Ama IOS6 kullanmak, IOS'un en son zenginliklerinden mahrum olmaktır bence arkadaşlar... -
millet ios 6 için ölüyor sen 7 ye geçeyimmi diyorsun hocam iphone 5 im hala 6.1.4 de mutlu mesut yapşayıp gidiyoruz -
yenilik iyidir
Ss varsa at özlemimizi giderelim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
iOS 8 çıkana kadar rahat rahat iOS 6 kullanmaya devam edebilirsiniz. Benim uygulamalarımın yarısı artık en az iOS 6 istiyor. iOS 7 isteyenlerin oranı ise %10'dan az. Bu durum Eylül'de iOS8 resmi olarak çıkana kadar devam eder. İOS 8 çıktıktan sonra yavaş yavaş iOS 6'ya desteği kesmeye başlarlar. Bir de resim ekleyeyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0L6@
iOS 8 çıkana kadar rahat rahat iOS 6 kullanmaya devam edebilirsiniz. Benim uygulamalarımın yarısı artık en az iOS 6 istiyor. iOS 7 isteyenlerin oranı ise %10'dan az. Bu durum Eylül'de iOS8 resmi olarak çıkana kadar devam eder. İOS 8 çıktıktan sonra yavaş yavaş iOS 6'ya desteği kesmeye başlarlar. Bir de resim ekleyeyim
ben ios 5 den 7 ye güncelledim ıpad 3 hızlıydı 5 de
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
5'te hız ile ilgili sıkıntı olacağını sanmıyorum ama pil ömrü bariz düşecek. 7 kullanan herkes pil ömründen şikayetçi. Zaten en geç Eylül'de ben de iOS 7'ye geçeceğim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X