Şimdi Ara

Hala iğrenç bi hafta olacağında hemfikirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Bir de sansür krizi vardı. Gitmiş küfür ettiğim yerleri sansürlememiş de örneğin ebeni dediğim kısmı sansürlemişti. Ebe hangi dilde küfür mealine geliyor, hiç fikrim yok bakmayın bana.

Bir de Nicholai Fan Club vardı. Bence o konu, benden tiksinen ve kız arkadaşlarına "Bu çocukla oynama Selen :(" diyen arkadaşların açtığı konulardan daha gereksiz idi. Ama artık dinibütün bir yaşam sürüyorum, her eteğini kaldıranla birlikte olduğum dönemler sona erdi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:41:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faylord

yeni free champlardan sonra ilk oyunum skora bakmayın pdden belli olduğu gibi 3. killden sonra adamlar surr çekmeyince trolledimhttp://e1203.hizliresim.com/v/n/3pgz1.png hala riot games şirketini basma planlarım var

summoner name konu uyumu -.-
  • quote:

yeni free champlardan sonra ilk oyunum skora bakmayın pdden belli olduğu gibi 3. killden sonra adamlar surr çekmeyince trolledimhttp://e1203.hizliresim.com/v/n/3pgz1.png hala riot games şirketini basma planlarım var

ah şu çılgın Türkler,

not:legendary faylord
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik
    Olay sadece win/lose oranı değil , toplam oyun sayısınında çok önemi var.En azından tüm karakterlerle bir kaç kere oynamamış insan kendine iyi diyemez yani , daha karşısındaki karakterin potansiyelini bile bilmediği için.

Yazılara bkaınca oyuna ilk başladığım zamanlar gözümün önünde canlandı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

quote:

Orijinalden alıntı: Enbima Yonezu

DH'deki gereksiz konuları toplayıp israile atsak bombardıman etkisi yapar.

Edit : Yeni gördüm.200.mesajım kutlu olsun

allah analı babalı büyütsün.

the hunger games O.O
  • win lose ratio suna nerden bakabiliyoruz?
  • quote:

İnsanları noob demem ama sen harbi noobsun ciddyim iteme bak kennin ap olmasından demiyorum direk ph çıkılırmı resmen rezalat onun yerine berserker graves al.Her iddasına varım o iki killde ks dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

İnsanları noob demem ama sen harbi noobsun ciddyim iteme bak kennin ap olmasından demiyorum direk ph çıkılırmı resmen rezalat onun yerine berserker graves al.Her iddasına varım o iki killde ks dir.

Hanginiz daha troll karar veremedim.Adam orda trolledim demiş ama sen ciddiye almışsın ama ya sende bunu trolleyerek yazdıysan başkalarını trollemek için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtlord

quote:

Orijinalden alıntı: RixTy

quote:

Hanginiz daha troll karar veremedim.Adam orda trolledim demiş ama sen ciddiye almışsın ama ya sende bunu trolleyerek yazdıysan başkalarını trollemek için ?

2'sininde ego problemleri var. bu yazı sonunda bilgisayarı açıp custom game kuracağımıda biliyorum hatta.

• ya anlamıyorum neden trollenir ki kanının son damlasına kadar savaş öyle yenil bide leave yapıyorlar trollüyorlar çocukça şeyler yazık yani takımdaki adamların lose artıyor..
  • türkspower,benim onunla dalga geçtiğimi bile anlayamayan bir arkadaş.pek şaşırmadım bu yazdığı saçmalıkları görünce
  • bu adamın nickini gördükçe gülüyorum, bu kadar saçma konular açan kimseyi görmedim daha önce hiç bir forumda.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janissary®

quote:

Birde marifetmiş gibi trolledim diye konu açıyorsun.118 winle 30 level olmuşsun , bu ne demek haberin var mı ? Normalde insanlar 150+ winde anca 30 level olurlar , çünkü bu kadar fazla lose sayısı olmaz.Eğer lose sayın win sayından fazlaysa sorunu kendinde araman gerekir.Ayrıca oyunlar konusunda ne kadar becerikli olursan ol , 118 win li bir adam asla iyi oynamaz.İmkansız bir şey yani , daha öncesinde 3 yıllık hon/dota oyuncusu olsanda hiç bir şeyi değiştirmez bu.

Dominion oynamış olamazmı ? Yada botlarla felan

Hala iğrenç bi hafta olacağında hemfikirim

En son dh den böyle diyen biriyle premade girdiğimde hiç hoş şeyler olmamıştı , dhlilerin çoğunluğu ortalama bir rustan daha kötü oynuyor.Takımdaki en kötü eleman oluyorlar genelde ve ölünce noob jungler omg demeye başlıyorlar.O yüzden 1v1 dışında tanımadığım adamla girmiyorum , özellikle bu kadar az wini olanıyla.

wine bakıp ne kadar iyi oynadığını anlıyosun mm bence sen arefsin

Ahahaha harikasın hocam :D Tartışmasız cevap .
    Şu omg noob olayı gerçek .. :D
    dakika 1 .... 2 kill ; /all ahaha :D
    Dakika 10 2/8 ; omg noob stop feed ! heey jungler ? look map moron ?
    :D:D:D

• Öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1993

Öldü

+1
    :D:D:D::D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.