Şimdi Ara

haksız yere ban yiyenler ne yapabilir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar haksız yere ban yedım ve nasıl ticked atıcagımı bılmıorum block999 diyor ingilizcesi iyi olanlar ve böyle konularla ilgilenen kişiler bizim gibi mağdurlara yardım edebilirmisiniz. ve ustelik block999 diyor heralde sınırsız bir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok teskr ederim

• Haksiz yere banlanmak cok zor kimin banladigini saat kacta oldugu yazio o saatde ne yapıyodun bi hatirla kim banlamissa bi bak dier bilgilerede bak haksiz yere ban olmaz Hile kullanmadim diosan o zmn pre aldin kredi kartindan para cekilemedi ole oldu ama ASLA HAKSİZ YERE BAN OLMAZ (Yanlislik haric)
  • ben ancientler deydim o saatde ve 70 skılı ıle kesıordum agacları ve adam koxpersın dedi hayır dedim party istedi almadım ve sonrada resim cekıp senı sıkayet edıcem dedi ve 30 dk sonra dc oldum ve ban yedim iftira ile ban yedim ve elım ayagım kitlendi ne yapcagımı bilemiyorum
  • Bende yeni char kasmaya başlamıştım hiç party e girmemiştim doğru düzgün koxper gördümmü kaçardım z skill yaptım ban yedim.Ne dediysem hiç kimse okumadı üstüne birde ticket atmamı engellediler.Hem yok yere banlıyorlar hemde ilgilenmiyorlar.Bu gm leri anlamak zor iş.Derdini anlatmanda çok zor çünkü okuyan yok
    Almış Eline Bir Çiçek Sevecek,Sevmeyecek!!!
    Ulan Eşekoğlueşek Çiçek Nerden Bilecek?????
  • lütfen yazı yazmış olmak için yazı yazmayın pls bu ne yane

Orjinalden alıntı: JETL1

lütfen yazı yazmış olmak için yazı yazmayın pls bu ne yane

her tıkladığı topic e aynı şeyi yazıyor idare et banlanana kadar
    ingilizcesi ice water

Orjinalden alıntı: İnsErT12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 22 Ocak 2007; 22:22:15 >
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • BENCEDE 1 BARDAK SOGUKSUUU
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.