Şimdi Ara

Haksiz yere ban yedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkada$lar ben $ubatin 2 si gibi manesde ban yedim. human 59 lvl asas charim vardi. ardreamden di$ariya cikmayan char. sadece sava$lara ve el morada pot mana almak icin cikiordum.. arada ali$ veri$ icin maradona .. hic exp kasmiyordum.. koxp gerekcesiyle ardreamde ban yedim. fakat koxpun k si yokdu bende.. party 3 ki$iydi .. heralde priestde vardi.. bufunu ac i felan atiordu.. gidiordum ondada koxp oldunu bilmiordum.. yani belki dier asasdada olabilir.. neyse .. oyle bi ban yedim i$de ya .. ticket attim.. ondan onceki banlanan chara gelen ayni cevab geldi... hic bi $ekilde ilgilenmediler. hesabiniz acilmiyacak ve bundan sonra attiginiz ticket cevablanmyicak die.. ve bunu anlatamiorum.. gm ile veya yetkili birisi ile.. oyunda , forumda , msn de goru$mem mumkunmu .. (of cok sıkıcı konu).. yani bi $ekilde bani acmak isdiyorum.. bilgisi olan arkada$ varsa buraya yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkGift -- 13 Şubat 2007; 21:27:01 >

• 40 yilda bi adam gibi charim olmu$du. 2 yildir salak salak char acib kasamayib birakiordum. bunun icin cok $ey yapdik. o agac olaylari idi felan .. iron impcat +7 vardi shard +7 ve cleaver +8. priest papper +8 kiyafedler. +9 takilar str , dex , healt .. itemlere uzuluyorum bende zaten.. bidaha hic olmicak oyle bi charim..
  • gm lerle msn den konusman imkansız cünkü gm lerin msn leri sürekli kontrol edilir ve gm lerin msn lerinde diğer gm lerden baska hic kimsenin msn i olmaz ve sürekli kontrol edilir onu knight ın resmi forumundan perastis yada angelusla konus derim bu arada gecmis olsun
  • http://www.knightonlineworld.com/account_faqs.php

Hesabım yasaklandı! Hesabımı açtırmanın bir yolu varmı?

Çoğu hesap yasaklanmaları geçicidir ve bir süre sonra açılır. Hesabınızın ceza süresi GM'in insiyatifindedir. Eğer adil ve dürüst bir ceza olmadığını düşünüyorsanız lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz, verilen ceza tekrar incelemeye alınacaktır. Lütfen bu işlemlerin zaman alacağını unutmayınız.

Gm ile nasıl temasa geçebilirim?

Genellikle GM'lerin isimleri bilir ve kişisel mesaj atarak ulaşabilirsiniz. Bir başka yol ise Knight Online Forumlarını kullanarak iletişime geçmektir. Bu iki durumda da ulaşamamanız halinde lütfen müsteri destek ile iletişime geçiniz.

yaziyor sitede.. ama olmuor :)

saol agentwolf .. yaptim onuda site $uan cok kari$ik zaten karman corman oldu orasida iice. cevab gelmedi. orayada yazdim.

• çok üzücü bi olay ama koxp yapan kişilere ve bunlarla birlikte koxp partilerine katılan kişilerede ders olması lazım.
  • Kanka aynısı bana oldu herifler gelene geçene ban atıyorlar.Bizde salak gibi şu oyunu oynuyoruz.Şu oyun Türkiye'de yasaklansa ne .... yiyecek k2netnowrk bakalım.Bütün oyuncular nerdeyse Türk.
  • Bundan sonra sanırım herkes haksız yere ban yicek gibi gözüküo.Bu olaya birilerinin el atmaları veya K2'nin uyanması gerekio.
  • eed .. bence $u son zamanlarda atilan banlarin kaldirilmasi lazim. ardreamdee buf ve ac a ihtiyacim var. adamin koxpla bunu attini anlamam mumkun deil gibi. cok sacmaydi gercekden. :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.