Şimdi Ara

Hakkınızı yedirmeyin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
3
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konunun başlığından neyle alakalı olduğu pek belli olmuyor şimdi açıklıyıcam size...

Arkadaşlar biliyorum ki çoğunuz asosyal, sürekli pc başında olan ve neden benim sevgilim veya arkadaşım yok diye iç geçirenlerdensiniz..

Aşağıda yazdıklarımı sonuna kadar dikkatlice okuyun şimdi;

Bunun sebebini açıklıyıcam size aslında kimsenin kimseden bir eksiği yok. Herkes eşit sizin eksikliğiniz sadece özgüven ve sosyal çevre. Çoğunuz diyosunuzdur ulan çocuğun tipine bak yanındaki kıza bak diye işte orda olay aslında dışardan göründüğü gibi değil. Kızlar sanılanın aksine her zaman yakışıklı ve karizmatik erkekleri seçmezler.. Bazen de onun yerine belli bir ortamı olan tanınan bilinen ve kendini koruyabileceğinden emin oldukları kişileri seçerler bu kişilerde genelde tipsiz olur.. Bu yüzden kimse benim tipim yok veya benim param yok beni kim ne yapar diye düşünmesin, kendi şansınızı kendiniz yaratmak zorundasınız öncelikle şu bilgisayardan bi uzak durun hazır yaz gelmiş herkes dışarda atın kendinizi dışarıya. Biraz girişken olun tanımadığınız insanlarla sohbet edin ağzınız laf yapsın özellikle bu çok önemli. Eğer diyosanız ki benim hiç bi şansım yok kendime hiç güvenmiyorum bana bi rehber lazım elimden geldiği kadar hepinize yardım ederim. Konunun özeti olarak şunu söyliyim hakkınızı bu tiplere yedirmeyin siz evde bilgisayarda pineklerken o kültürsüz aklı fikri abazalıkta olan elemanlar dışarda kızlarla dolaşıp geziyo bunu sürekli aklınıza getirin ve hırslanın. Benim şuan kurulu bi ortamım var çevremdeki insanlarda hep benim kafa dengim bu zamana kadar çok fazla kızla birlikte oldum ve şunu anladım kızlar kesinlikle yanında mutlu oldukları erkeklere aşık oluyorlar onları mutlu etmek çok basit emin olun sadece isteyin ve harekete geçin. Özelden sorusu olan olursa pm atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetD* -- 14 Haziran 2012; 0:29:55 >

• dikkat liseli çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: momechikafute

dikkat liseli çıkabilir

Amacın ne anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

dikkat liseli çıkabilir

Amacın ne anlamadım ?

gaza gelecek liselilere hazır ol demek.

umarım seni dinlerlerde gaza gelirler.
  • quote:

gaza gelecek liselilere hazır ol demek.

umarım seni dinlerlerde gaza gelirler.

Valla konuyu arkadaşları biraz uyandırmak için açtım ama pek ilgi yok niyeyse.
  •  Hakkınızı yedirmeyin...avi
  • Olur öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karınıza dahi güvenmeyin !!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hata bende sizin gibi asosyal adamlara niye yol gösteriyosam adamlar zaten alışmış bu duruma neyse yazdıklarımdan ders çıkaran çıkarır. Çıkarmayan için yapıcak bişey yok zaten
  • quote:

Hata bende sizin gibi asosyal adamlara niye yol gösteriyosam adamlar zaten alışmış bu duruma neyse yazdıklarımdan ders çıkaran çıkarır. Çıkarmayan için yapıcak bişey yok zaten

burası konu dışı be dostum.
    bim'i ilah yapan asosyal liselilere neyin sosyalliginden bahsediyorsun.
  • quote:

burası konu dışı be dostum.
    bim'i ilah yapan asosyal liselilere neyin sosyalliginden bahsediyorsun.

Valla usta doğru söylüyosunda bazen okuyorum böyle elemanları adamın arkadaşı yok sevgilisi yok dışarı çıkmıyo üzülüyorum durumuna o yüzden açtım birazda bu konuyu ama görüyorum ki bu arkadaşlar hallerinden gayet memnun yapıcak bişey yok kaybetmeye mahkumlar yazık..
  • Anlat reyiz ben dinliyom liseliyim azıcık asosyallik var
  • Halinden memnun olan liseli veya Üni'li değildir belki? Bir de bu açıdan bakalım bu işe.
  • Uygun zaman ve yerde birini görüceksin beğeniceksin ve ona açılacaksın, hoşlandığın kişi de senden hoşlanmışsa beraber vakit geçireceksiniz.Baktınız sorun çıkmıyor beraberken mutlusunuz evleniceksiniz bu kadar basit.

Hani bu konuyu neden bu kadar irdeliyorsunuz, üstüne düşüyorsunuz anlayamıyorum.Onlarca kişiyle beraber olmak değil sevdiğin 1 kişi ile ömrünüzü tamamlamaktır önemli olan.

Ayrıca insanlar tek eşli varlıklardır, her baharda kedi, köpek gibi yeni eş bulup çiftleşmezler ayaküstü.
  • Hocam iyi güzel yazmışsın da bu iş tek sokağa çıkmakla bitmiyor ki. Çevre lazım. Çevre olmayınca gidip bi çevreye katılmak ve kendini onlara kabullendirmek zor oluyor. Kısacası her şey şans
  • quote:

"bu zamana kadar çok fazla kızla birlikte oldum"

nedir yani bu?

saygı fln mı duyucaz bunun için sana?

Aksine ben çok fazla ilişki yaşayan insanları duygusuz olarak görüyorum.
  • Kız beni beğensin diye milletle kavga ederdim zaten, şekil ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Hocam iyi güzel yazmışsın da bu iş tek sokağa çıkmakla bitmiyor ki. Çevre lazım. Çevre olmayınca gidip bi çevreye katılmak ve kendini onlara kabullendirmek zor oluyor. Kısacası her şey şans

Adam haklı sosyal çevren yoksa ne yapacaksın dışarıya çıkıp? Çıktın diyelim öyle boş boş dolaşıyosun yani bir şey olmuyor.
  • Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış sanırım ben sadece kız bulmak için çıkın dışarı demiyorum bilgisayar başından kurtulun en azından gerisi gelir zaten yardım etmeye çalışıyoruz topa tutuyosunuz insanı pes..
  • quote:

Bazı arkadaşlar beni yanlış anlamış sanırım ben sadece kız bulmak için çıkın dışarı demiyorum bilgisayar başından kurtulun en azından gerisi gelir zaten yardım etmeye çalışıyoruz topa tutuyosunuz insanı pes..

iyi niyetlisin de, dışarı çıkınca gerisi gelmiyor öyle filmlerdeki gibi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.