Allah allah ilk linkte 17. postta bana laf atıyorlar aylar oldu pokeyi bırakalı uzun süredir de dhye girmiyordum
Doğru söylüyosun çekemiyor diğer forumlar..
bence orada seni kastetmiyor yani çakallık yapacak birisi manasida söylemiş olabilir
oradaki 2 kişi donanım haberden tanıyorum ben
abi parmaklarımdan bi laf çıkcak ban yiyicem sonra eyt lar tt dh nin bence inkikamımızı olırız tt girerek ilk 100 90 bizim olsa tam süper olaur o forum ilkliler ben tt deki sıram boğarım
Bende kayıt oluyum bari...Yanlış anlamayın o forumu karıştırmak üye olacağım.
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
quote:
Orjinalden alıntı: ChaKaL_
Allah allah ilk linkte 17. postta bana laf atıyorlar aylar oldu pokeyi bırakalı uzun süredir de dhye girmiyordum
bence orada seni kastetmiyor yani çakallık yapacak birisi manasida söylemiş olabilir
Bende tam anlayamadım ama onu yazanın nicki "burag" önceden dhde böyle bir üye vardı ondan şüphelendim
quote:
Orjinalden alıntı: @Yqut
Doancan dh dakilere pislikler demiş...O seviyesine uygun forumu bulmuş ztn.
şiddetle ısrarla katılıorm
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
quote:
Bende tam anlayamadım ama onu yazanın nicki "burag" önceden dhde böyle bir üye vardı ondan şüphelendim
tam üstüne bastın ayağını kaldır hatta o benim açtığım bazı yararlı bilgiler konusu vardı onu çalıp kopyalayıp oraya yapıştırdı belki senin yararlı konularından bazılarını da (ç)almış olabilir
Kendimizi KoLay KoLay Ezdirmeyiz...
s.sizler Allahım bize hileci diyenlere bakya çıldırcam
beyler bırakın yaw hileymiş şuymuş buymuş biz oyunumuzu oynuyoruz dostluğumuzu kuruyoruz gerisi bahane doancanda burdakileri soydu gitti maşallah ooh ooh ama sonuşta doancansızda bu forum devam edicek 4everdh