Şimdi Ara

hakkımı yediler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neden savcı ya hakime guveniyor seviyorum? Çünkü insanlar hakkımı yediler.ihanet ettiler. İhanet etmeyeni de ya saygısızlık etti ya yarı yolda bıraktı ya hakaret edip darp etti.

Avukatları sevmiyorum ama savcıları seviyorum başıma bi olay geldiği zaman beni onlar kurtaracak.

Savcılara karşı büyük bi sevgi var içimde. Bana saygısızlık eden savcılar hakimler olmuştur o da bu ülkedeki kotu insanlar ın olduğundan dolayı kotu savcı hakimlerde ciktigini gösterir.

Ben 7 70 e herkese bi savcıya nasıl saygı gosteriliyosa o şekilde saygı gosterdim. Demek ki insan herkese saygılı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 26 Mart 2015; 23:11:21 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Afiyet olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaciiiiin laaaan turbo

• Önlerden

• Turbo değil sandım. Başlık küçük harfle yazılmıştı. Haktan hukuktan bahsedince anlamalıydım ama.
  • Babana soyle,özel üniversitede seni hukuga gondersin kendi paramı kazancam de

• Toplumda belli Bi kesim kotu olduğu için insanlardan kopuş yaşadım. Dolayısıyla forumdan başka arkadaşım kalmadi. Fark ettiniz mi 7 24 forumdayım.ben yemin ederim ki kotu biri değilim.toplum kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam ilerde forumu birakacak sizin bu patavazsizliginiz yuzunden adamla dalga geciyorsunuz ilerdede ben dh manyagiyim der asosyalim der gulersiniz uyarmi beyler

• Hocam hakkınızın yenmesine müsade etmeyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.