Şimdi Ara

HAKİM SAVCILARIN MAAŞI AZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neresi az be,millet asgari ücretle geçiniyor bu ülkede.Üstelik ev derdi falan da yok lojmanda kalıyorlar,torpilin varsa iyi iş.Ama bence bir doktorluk değil,olamaz da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakim/Savcı adayı 4000TL ne diyorsun sen?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwarrior95

Neresi az be,millet asgari ücretle geçiniyor bu ülkede.Üstelik ev derdi falan da yok lojmanda kalıyorlar,torpilin varsa iyi iş.Ama bence bir doktorluk değil,olamaz da

Asgari ücret alanla bir ülkenin temel taşlarından biri olan yargının karar merciinde çalışan insanları bir tutamazsın.

Lojmanlar da bildiğim kadarıyla lüx yerler değil.

Asgari ücretin açlık sınırının altında olması da ayıp, orası öyle.

Hakim savcılık düşünmüyorum.

Doktorluktan kastın ne? Pratisyense diyorum ama uzmansa olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 6 Temmuz 2016; 1:16:56 >
  • Arkadaşım ülkede yargı mı kalmış sanki,her şey torpil,rüşvet ve adam kayırma üzerinden işliyor.Emin ol asgari ücret alan pek çok insan,o dediğin mercideki insanların pek çoğundan daha çok çalışıyordur,daha çok hak ediyordur o aldığı parayı.Alın teriyle kazanmak başka,bir başkasının hakkına girerek torpille ve rüşvetle kazanmak başka.Ülkemizin acı tablosu Picasso'nun elinden çıkmış gibi maalesef. Son olarak hayat kurtarmakla haksız olanı savunmak arasındaki fark tartışmaya kapalıdır bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoideTemps -- 6 Temmuz 2016; 1:21:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___General___

Hakim/Savcı adayı 4000TL ne diyorsun sen?

Başlangıç için iyi para.
  • quote:

Arkadaşım ülkede yargı mı kalmış sanki,her şey torpil,rüşvet ve adam kayırma üzerinden işliyor.Emin ol asgari ücret alan pek çok insan,o dediğin mercideki insanların pek çoğundan daha çok çalışıyordur,daha çok hak ediyordur o aldığı parayı.Alın teriyle kazanmak başka,bir başkasının hakkına girerek torpille ve rüşvetle kazanmak başka.Ülkemizin acı tablosu Picasso'nun elinden çıkmış gibi maalesef

Hakim savcıların dosya yükünden haberin yok sanırım.

Hayatında kaç kez dava izledin bilmiyorum ama bence her şey tıkırında işliyor. Siyasi şeyleri bilemem.

Tamam yazma artık, davalık olursan avukat karşısında 2 büklüm olduğunda görürüm ben seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 6 Temmuz 2016; 1:23:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Everybody Dance Now

quote:

Başlangıç için iyi para.

Evet, devamı da yeterli.

• quote:

quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

Evet, devamı da yeterli.

Tek başına yaşıyorsan yeterli ama evlenirsen karın da çalışmıyorsa, çocuğun da varsa kötü.
  • Reklam kokusu alıyorum. Direk yazmak varken site linki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi hukuk fakültesinde okumuşluğum var,hakim savcı tanıdıklarım da var ama günümüzdeki ülkedeki durum bu.Torpil ve adam kayırma olmadan geçebilecekler mi o sınavı acaba?Bir tanıdığım 10 kez yazılı sınavı geçtiği halde sürekli sözlüde elendi neden acaba?Dayısı,amcası olmadığı için olabilir mi?Çıkarlar uyuştuğu sürece her dava tıkırında işler.Yargıtay ve Danıştay gibi kurumlarda hakikaten dosya yükü var ama diğerlerinde çok düşük düzeyde. Ölüm-kalım savaşı verdiğin ameliyata girerken görürüm seni,hakim mi kurtaracak seni ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoideTemps -- 6 Temmuz 2016; 1:27:15 >
  • quote:

En iyi hukuk fakültesinde okumuşluğum var,hakim savcı tanıdıklarım da var ama günümüzdeki ülkedeki durum bu.Torpil ve adam kayırma olmadan geçebilecekler mi o sınavı acaba?Bir tanıdığım 10 kez yazılı sınavı geçtiği halde sürekli sözlüde elendi neden acaba?Dayısı,amcası olmadığı için olabilir mi?Çıkarlar uyuştuğu sürece her dava tıkırında işler.Yargıtay ve Danıştay gibi kurumlarda hakikaten dosya yükü var ama diğerlerinde çok düşük düzeyde.

He sen şu bırakıp tıp'a giden arkadaştın hatırladım.

Dosyasında, sicilinde kusur vardır tanıdığının.
  • Yok bir kusur ya,gayet temiz,terbiyeli,efendi kültürlü birisi.Bunun gibi örnekler çok var maalesef.Adaleti sağlamak için yetiştiriyorlar ama en başta adaletsizlikleri kendileri yapıyorlar.O yüzden sağlık benim gözümde daha da değer kazandı,ortada bir insanın hayatını kurtarmak,onun duasını almak var.Bir insan daha Nasıl Mutlu olabilir ki?

• Her şey tıkırında işliyormuş demek

Sizinki nasıl bir uyku arkadaş, uyanın artık. Hakim savcıların işinin zorluğunu biliyorum, annem babam dahil yüzlerce hakim savcı tanıyorum. İşlerinin zor olması işlerin tıkırında işlemesi demek değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

İstanbul hukuk mezunu kuzenim daha yeni çalışmaya başladı.Bir büroda çalışıyor heralde tam bilmiyorum ama düşük ücret alıyor galiba ya da hiç almıyor.Bu aday maaşı nasıl alınıyor merak ettim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hardwell076

quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

İstanbul hukuk mezunu kuzenim daha yeni çalışmaya başladı.Bir büroda çalışıyor heralde tam bilmiyorum ama düşük ücret alıyor galiba ya da hiç almıyor.Bu aday maaşı nasıl alınıyor merak ettim şimdi

Hakimlik/Savcılık sınavını kazanıp staj döneminde alıyorsunuz o parayı.

• quote:

quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

1 sene av. stajı var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

1 sene av. stajı var.

Çok bilmiyorum durumunu ama parasız staj yapacağından bahsetmişti.Daha bu sene hakimlik ve savcılık sınavı mı her neyse işte ona hazırlanıyordu sabah akşam.Neyse bi sorayım ona.4bini kaçırmasın iyi para.Ayrıca biz de faydalanırız

• quote:

quote:

quote:

Başlangıç için iyi para.

Hep kuzen olur zaten.

• SultanHakim S kullanıcısına yanıt
    Ee kim olacak başka?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.