Şimdi Ara

Hakiki Giresun Fındığı- kilogramı 20 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Giresun İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Hakiki Giresun Fındığı- kilogramı 20 tl
    merhabalar;

bu sene kıyılar hariç fındık az o yüzden fiyat pahalı muhtemelen kavrulmuş fındığı kuruyemişçilerden 40-50 tl bandında alabileceksiniz kurutulmuşunu biz görele de fındık üreticisiyiz kendimiz topladık kuruttuk zaten istanbul dan isteyen oluyor kilosu 25 den veriyoruz biraz fazla sirkülasyon olsun diye buraya da açtım kargo 10 tl dir kaç kilo alırsanız alın.

Hakiki Giresun Fındığı- kilogramı 20 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 20 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Giresun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• ÇİN FINDIĞI OLMASIN BUNLAR HEM ÇOK PAHALI 12-15 TL ARASI PİYASA DA FINDIK SİZ KAVRULMUŞ VE KURUYEMİŞÇİ ÖRNEĞİNİ VEREMEZSİNİZ O ÖRNEK BURADA TUTMAZ BAĞDAŞMAZ GÜLDÜRMEYİN ADAMI FİYATINIZ ÇOK AŞIRI PAHALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tancatanca -- 28 Ağustos 2014; 14:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tancatanca

ÇİN FINDIĞI OLMASIN BUNLAR HEM ÇOK PAHALI 12-15 TL ARASI PİYASA DA FINDIK SİZ KAVRULMUŞ VE KURUYEMİŞÇİ ÖRNEĞİNİ VEREMEZSİNİZ O ÖRNEK BURADA TUTMAZ BAĞDAŞMAZ GÜLDÜRMEYİN ADAMI FİYATINIZ ÇOK AŞIRI PAHALI

hocam almak zorunda değilsin zaten tüccara 15 ten verdik daha geçen gün daha da artacak o yüzden fındık rekoltesini piyasasını bilmeden atmayalım
  • korgo 10 tl mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

korgo 10 tl mi

kargo hocam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

korgo 10 tl mi

pardon yanlış yazmışımda kargo 10 tl nedir ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

korgo 10 tl mi

pardon yanlış yazmışımda kargo 10 tl nedir ya

Hocam adam 3 kilo alsa 20 TL tutuyor kargo daha fazla alsa 30-40 TL yahu git sor ondan sonra konusalim ben firma değilim ureticiyim ve ürünüme güveniyorum fazla fazla koyarim hatta sizin gibi mezarci mantigiyla yasamiyoruz emek veriyoruz git findik nasil toplanır tasinir kurutulur oku fabrikaya gelen hammaddeyi istemiyorum kolay yoldan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bimde satılan 1 sınıf kavrulmuş iç fındığın kilosu 33 TL siz kabuklusunu 17 TL ye satiyorsunuz ki bu da fındık içi 17*2 34 TL olacak demektir.hayirli satışlar

• Bimde satılan 1 sınıf kavrulmuş iç fındığın kilosu 33 TL siz kabuklusunu 17 TL ye satiyorsunuz ki bu da fındık içi 17*2 34 TL olacak demektir.hayirli satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: daseg

Bimde satılan 1 sınıf kavrulmuş iç fındığın kilosu 33 TL siz kabuklusunu 17 TL ye satiyorsunuz ki bu da fındık içi 17*2 34 TL olacak demektir.hayirli satışlar

Kardeş oradan alabilirsin

• Fındığın kilosunun Verileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği resmi sitesinden alınan sayfada 12.5 tl den alındığı yazılmış.

http://www.tarimziraat.com/tarim_borsasi/giresun_kabuklu_tombul_findik_borsasi/giresun_kabuklu_tombul_findik_fiyati/
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolubeyi

Fındığın kilosunun Verileri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği resmi sitesinden alınan sayfada 12.5 tl den alındığı yazılmış.

http://www.tarimziraat.com/tarim_borsasi/giresun_kabuklu_tombul_findik_borsasi/giresun_kabuklu_tombul_findik_fiyati/

kardeş şu an bizim burada 15 tl den tüccar alıyor zaten yahu alıcaksan alırsın almıcaksan susarsın

• Adam dünyanın en iyi fındıklarıyla gidip bimdeki adi fındığı karşılaştırıyor ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scourgeofgod28

Adam dünyanın en iyi fındıklarıyla gidip bimdeki adi fındığı karşılaştırıyor ya!

Dostum cahil adamlara laf anlatiyoruz işte aslina bakarsan uygun yazdim fiyati düzce findiklari ile karsilastiriyorlar

• Ya beyler siz şimdi örneğin a firmasına gidip bak senin sattığın mal şurda şöyle diye her dükkanı dolaşıyor musunuz ? Adam bir fiyat belirlemiş isteyen alır isteyen almaz olay budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkheramos

Ya beyler siz şimdi örneğin a firmasına gidip bak senin sattığın mal şurda şöyle diye her dükkanı dolaşıyor musunuz ? Adam bir fiyat belirlemiş isteyen alır isteyen almaz olay budur.

mantıklı olan budur hocam, tesekkurler
  • BEYLER FIYAT PAHALI DEGIL

BENDE ORDUDA SUAN TUCCARA 15-16 CIVARI VEREBILIYORUM FINDIGIMI9

busene rekolte cok dusuk oldgndan fıyatlar 2 ye katladı

aslında arkadas 17 den burda ugrascagında tuccara 15 den verebılır burda nıye ugrasıyo anlamıyorum

bı suru ınsana laf yetıstrmek zorunda kalcak sımdı ,

yıukarda pahalı kargo su bu vs demeye baslamıs bıle mıllet
  • Bim fındığı diyor yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: catik

BEYLER FIYAT PAHALI DEGIL

BENDE ORDUDA SUAN TUCCARA 15-16 CIVARI VEREBILIYORUM FINDIGIMI9

busene rekolte cok dusuk oldgndan fıyatlar 2 ye katladı

aslında arkadas 17 den burda ugrascagında tuccara 15 den verebılır burda nıye ugrasıyo anlamıyorum

bı suru ınsana laf yetıstrmek zorunda kalcak sımdı ,

yıukarda pahalı kargo su bu vs demeye baslamıs bıle mıllet

dostum fiyatı 20 yapıcam:)
  • aynen hocam 20 den satarsan ugrasmaya deger

bu arada randumanız ne fişskobrlık zamında bızım fındık 61-62 randumanı goruyordu

ama 4-5 yıldır tuccarda 57 58 randumada kalıyoruz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.