Bildirim
HAKEMLerin postmodern PENALTI yorumları.!!!. (VİDEO)
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Postmodernden ziyade ütopik penaltıların takımı galatasarayböyle şampiyon olsa takımım insan içine çıkamam ben -
beyler sağlığınız bozulcak yapmayın -
Kasımpaşa, Konyaspor, Beşiktaş maçındaki penaltı kararları bence doğru
Konyaspor ve Manisaspor maçındakiler ise yanlış..
Orada gösterdeği Fenerin tartışmalı pozisyonlarında hepsi penaltı. Özellikle Ankaragücü maçında 1 penaltı bile verilmedi. Ancak Galatasaray'ın Bursa'da ve Ankaragücü maçlarında verilmeyen 2 penaltısı daha var çok net. -
Ya penaltı penaltı diyorsunuz yazın bakalım Lugano' nun görmediği kırmızı kartları. -
Haksız kazanılan puanlarla sampiyon olma yolunda ılerleyen bır takım. Biz ise şampiyon oldugumuz senede 28 hafta penaltı kullanamamış bir takım. Ve bu ulkede bjk ts gs taraftarları hala anelka el penaltısını konusunu tartısıyor.... -
arkada çalan müzik
Requiem For A Dream soundtrack.
bu arada o Carlos'un düşürülmesine penaltı çalmayan zihniyete sesleniyorum.
Ümit'e penaltı çalın siz !! -
quote:
Orjinalden alıntı: tanerim
arkada çalan müzik
Requiem For A Dream soundtrack.
bu arada o Carlos'un düşürülmesine penaltı çalmayan zihniyete sesleniyorum.
Ümit'e penaltı çalın siz !!
carlos'un pozisyonunda rakıbın topa mudahalesi var mı yok mu?
yok.
o halde?
bunları hakem yaan zıhnıyete
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X