Şimdi Ara

Hakem Olmaya Gerek Yok,Hatta Futbol Bilgisi Bile Lazım Değil!Penaltı Nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: secret_spy

quote:

quote:

quote:

quote:

olayı hâla çözemeyen arkadaşlar için bu resim biraz daha açıklayıcı olur umarım! (At gözlüğü kullanan arkadaşları tenzih ediyorum)

Hakem Olmaya Gerek Yok,Hatta Futbol Bilgisi Bile Lazım Değil!Penaltı Nedir?

allah aşkına git bi şu pozisyonu izle ya gelmiş resim koyuyorsun resime bakıpta faul kararını kim verebilir şu dünyada pozisyonda en ufak bir müdahale bile yok ayakla . + pozisyon ceza sahası dışında + çekme gibi bir olayda yok

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cQDQmhwHJo0#t=28s

sanada
    yav he he

işte vericek cevabın olmayınca yav he he dersin böyle

illa cevap istiyorsun yazalım madem..

1.video fetişisti misin?git izle videoyu resim koyarım koymam sanane?
    2.sana karar ver mi dedik de resme bakıp karar verilmez diyorsun?
    3.burası Beşiktaş bölümü,ben hakemin hatasını göstermek için konu açtım sinirimi boşalttım gerisi seni neden bu kadar bağladı
    4.biraz mantık istedik ama onunda herkes de olmasını beklemiyorum zaten!
    5.siz değil misiniz bugün hâla Bursaspor maçında Rüştü'nün tuttuğu topun gol olduğunu sanan,pozisyonun pierosunu çıkartan lig tv nin ekran görüntüsünü pes'den alınma zanneden..kime neyi anlatmaya çalışıyorum?

1-) evet resimden faul olup olmadığına karar verebilen kişi seni tebrik ediyorum
    2-) hala resimlere bakıp faul kararı verebilen insan var mı ? şu dünyada resimler her zaman yanıltıcıdır resim le faul kararı filan verilmez
    3-) burasının beşiktaş bölümü olması benim buraya mesaj atamiyacağim anlama gelmiyor.sen hakemin hatasını gösteriyosun bende senin hatanı gösteriyorm
    4-) evet mesela sende hiç mantık yok
    5-) çelişki ? yukarda resime bakarak penaltı kararı veriyosun . rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be

1.2.)Senden karar vermeni isteyen kim göstersene onu bana,sopa hazır bekliyorum.Adam taktı illa karar vericem diye,sanki karar ver dedik.Resim koyduk ki müdehale net gözüksün,detayını görmek isteyen videosunu nerede bulacağını bilir zaten..Ayrıca penaltı deseniz ne olur demeseniz ne olur?Benim derdim birilerinden onay almak mı ki gelip karar verme moduna geçiyorsunuz?

3.)Sana kim mesaj yazamazsın dedi?Hazır sopayı aldık,onu da çıkartalım aradan sende hep bir kendi kendine gelin güvey olma havası var!

4-) evet mesela sende hiç mantık yok (son madde en güzel cevap sen ve senin gibilere)

5-) çelişki ? yukarda resime bakarak penaltı kararı veriyosun . rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be (çizgiyi geçmeyen topa gol değil demek çelişki ise vay senin futbol bilgine,benim başında seninle tartışmaya girmemde ki bilgisizliğime)

bu aşağıda bulunan resim ligtv web sitesinde yer alan ''Merk Son Noktayı Koydu'' başlıklı videodan alıntıdır,pozisyonun pierosu çıkartılmış ve topun çizgiyi geçmediği açık bir şekilde gözükmektedir...

senin renkdaşların bunun pes oyunundan alıntı olduğunu zannedecek kadar dünyadan bir haber,sende bu pozisyona ''gol'' diyebildiğine göre 4.maddenin en güzel cevabıdır...beyin bedava

resimden karar veremezsin belki diye video linkini de ekledim ki sende diğer arkadaşların gibi komik duruma düşme diye

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?c=1&r=1&p=2&hid=105718

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olayı hâla çözemeyen arkadaşlar için bu resim biraz daha açıklayıcı olur umarım! (At gözlüğü kullanan arkadaşları tenzih ediyorum)

allah aşkına git bi şu pozisyonu izle ya gelmiş resim koyuyorsun resime bakıpta faul kararını kim verebilir şu dünyada pozisyonda en ufak bir müdahale bile yok ayakla . + pozisyon ceza sahası dışında + çekme gibi bir olayda yok

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cQDQmhwHJo0#t=28s

sanada
    yav he he

işte vericek cevabın olmayınca yav he he dersin böyle

illa cevap istiyorsun yazalım madem..

1.video fetişisti misin?git izle videoyu resim koyarım koymam sanane?
    2.sana karar ver mi dedik de resme bakıp karar verilmez diyorsun?
    3.burası Beşiktaş bölümü,ben hakemin hatasını göstermek için konu açtım sinirimi boşalttım gerisi seni neden bu kadar bağladı
    4.biraz mantık istedik ama onunda herkes de olmasını beklemiyorum zaten!
    5.siz değil misiniz bugün hâla Bursaspor maçında Rüştü'nün tuttuğu topun gol olduğunu sanan,pozisyonun pierosunu çıkartan lig tv nin ekran görüntüsünü pes'den alınma zanneden..kime neyi anlatmaya çalışıyorum?

1-) evet resimden faul olup olmadığına karar verebilen kişi seni tebrik ediyorum
    2-) hala resimlere bakıp faul kararı verebilen insan var mı ? şu dünyada resimler her zaman yanıltıcıdır resim le faul kararı filan verilmez
    3-) burasının beşiktaş bölümü olması benim buraya mesaj atamiyacağim anlama gelmiyor.sen hakemin hatasını gösteriyosun bende senin hatanı gösteriyorm
    4-) evet mesela sende hiç mantık yok
    5-) çelişki ? yukarda resime bakarak penaltı kararı veriyosun . rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be

1.2.)Senden karar vermeni isteyen kim göstersene onu bana,sopa hazır bekliyorum.Adam taktı illa karar vericem diye,sanki karar ver dedik.Resim koyduk ki müdehale net gözüksün,detayını görmek isteyen videosunu nerede bulacağını bilir zaten..Ayrıca penaltı deseniz ne olur demeseniz ne olur?Benim derdim birilerinden onay almak mı ki gelip karar verme moduna geçiyorsunuz?

3.)Sana kim mesaj yazamazsın dedi?Hazır sopayı aldık,onu da çıkartalım aradan sende hep bir kendi kendine gelin güvey olma havası var!

4-) evet mesela sende hiç mantık yok (son madde en güzel cevap sen ve senin gibilere)

5-) çelişki ? yukarda resime bakarak penaltı kararı veriyosun . rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be (çizgiyi geçmeyen topa gol değil demek çelişki ise vay senin futbol bilgine,benim başında seninle tartışmaya girmemde ki bilgisizliğime)

bu aşağıda bulunan resim ligtv web sitesinde yer alan ''Merk Son Noktayı Koydu'' başlıklı videodan alıntıdır,pozisyonun pierosu çıkartılmış ve topun çizgiyi geçmediği açık bir şekilde gözükmektedir...

senin renkdaşların bunun pes oyunundan alıntı olduğunu zannedecek kadar dünyadan bir haber,sende bu pozisyona ''gol'' diyebildiğine göre 4.maddenin en güzel cevabıdır...beyin bedava

resimden karar veremezsin belki diye video linkini de ekledim ki sende diğer arkadaşların gibi komik duruma düşme diye

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?c=1&r=1&p=2&hid=105718

1.2.) foruma konu açmışsın ne bekliyordun ? sopa hazırmış ahaharesim koyup milleti yanlış yönlendiriyosun işte
    3-)daha yazdıklarını bile bilmiyorsun be git bi yukarda ne yazdığını oku
    5-)işte bu cümlenle kendini kanıtlamış oldun git biraz kitap oku . cümleyi tekrar oku cümleyi doğru dürüst anla.ayrıca benim o pozisyona ''gol'' dediğimi gösteren bi mesajımı göster bir daha bu bölüme mesaj atmiyacağım

rüştünün pozisyonunda normal resimde gol gözüküyor >>>> ama gol değil
    yukardaki resimde pozisyon faul gözüküyor >>>> ama penaltı değil.

sen aynı zamanda yukarda ki resime göre faul kararı verilir diyorsun ama rüştü'nün pozisyonuna gol değil diyorsun fakat canlı resimde top içerde ama gerçekte top içerde değil eğer yukardaki resime göre faul diyorsan rüştünün pozisyonundaki resime görede gol demen lazım ama demiyorsun '' ÇELİŞKİ BUDUR ''. şimdi git okumayı öğren dediklerimi iyi anla

• quote:

5-)rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be

quote:

5-)ayrıca benim o pozisyona ''gol'' dediğimi gösteren bi mesajımı göster bir daha bu bölüme mesaj atmiyacağım

bu bölümde bir tek mesajın olmasından bundan sonra !
  • quote:

quote:

5-)rüştü nün resminde top çok net içerde ama ona gol demiyorsun ? kendinle çelişiyorsun be

quote:

5-)ayrıca benim o pozisyona ''gol'' dediğimi gösteren bi mesajımı göster bir daha bu bölüme mesaj atmiyacağım

bak ben pozisyona gol dememişim . resimde top içerde olarak gözüküyo demişim ama top içerde değil. şimdi yukardaki mesajımda dediğimi yap git biraz kitap okuda okuma-anlama gücün gelişsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

bak ben pozisyona gol dememişim . resimde top içerde olarak gözüküyo demişim ama top içerde değil. şimdi yukardaki mesajımda dediğimi yap git biraz kitap okuda okuma-anlama gücün gelişsin

öyle kelime oyunlarına karnımız tok bizim,''top çok net içeride = gol'' futbol cahili misin?
    sen hâla burada mesaj mı yazıyorsunuz?sözünüzün eri olun biraz!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öyle kelime oyunlarına karnımız tok bizim,''top çok net içeride = gol'' futbol cahili misin?

ahahha nasılda işine gelen kısmı alıyosun bak o kelimelerden önce ne demişim '' resimde '' . peki bu resimde top içerde mi ? içerde. eee ? ben pozisyona direk gol dememişim , resimdekine göre demişim resimdekinin yanlış olduğunu zaten 2 mizde biliyoruz. ha ayrıca bak yine defalarca dediğim şeye geldik dediklerimi yine anlamamışsın kelime oyunuda yapan sensin . aradaki cümlelerden 1 tane cümle çıakrtıp önüme koyuyosun ben önceki mesajlarımda ne demişim ? resime bakarak karar verilmez pozisyonu hareketli izlemen gerek demedim mi ? sen gelmiş bana resime göre gözüken şeyi sölediğim cümleyi karşıma koymuşsun he bu cümleleride anlamanı beklemiyorum zaten bunu defalarca kanıtladın

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ahahha nasılda işine gelen kısmı alıyosun bak o kelimelerden önce ne demişim '' resimde '' . peki bu resimde top içerde mi ? içerde. eee ? ben pozisyona direk gol dememişim , resimdekine göre demişim resimdekinin yanlış olduğunu zaten 2 mizde biliyoruz. ha ayrıca bak yine defalarca dediğim şeye geldik dediklerimi yine anlamamışsın kelime oyunuda yapan sensin . aradaki cümlelerden 1 tane cümle çıakrtıp önüme koyuyosun ben önceki mesajlarımda ne demişim ? resime bakarak karar verilmez pozisyonu hareketli izlemen gerek demedim mi ? sen gelmiş bana resime göre gözüken şeyi sölediğim cümleyi karşıma koymuşsun he bu cümleleride anlamanı beklemiyorum zaten bunu defalarca kanıtladın

top içerde değil.direklere bakma çizgiye bakacaksın açı hatan var.

ayrıca bugünde galatasaray'ın net penaltısı verilmedi beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

top içerde değil.direklere bakma çizgiye bakacaksın açı hatan var.

ayrıca bugünde galatasaray'ın net penaltısı verilmedi beyler.

yahu bende onu diyorum işte yukardaki arkadaş resimlere bakarak faul kararı vermiş o zaman bu resme bakarakda bu pozisyona gol demeli ama gol değil diyor. benimde demek istediğim zaten resime bakarak karar verilmez

• Ya tamam uzatmaya gerek yok dünyadaki cogu hakemler böyle.real Madrid Barcelona maçındaki hakem bile bizim turk hakemlerinden kötüydü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumcu*

Ya tamam uzatmaya gerek yok dünyadaki cogu hakemler böyle.real Madrid Barcelona maçındaki hakem bile bizim turk hakemlerinden kötüydü

hocam boşver
    nato kafa,nato mermer!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.