Şimdi Ara

Hakem Olmak İsteyenler (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
8
Favori
33.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

hakem olmak isteyen varsa idmanları 2 kere düşünsün. aga pestilim çıktı

okuldan 5'te çıktım, enstitüde çalıştığım için izin almak biraz zor. 6'ya kadar 2 vasıtayla yetişeceğime bisikletle gideyim dedim, gitmez olaydım. 1 saat bisiklet sürdüm, 10 kilometre civarı bir şey, öldüm resmen.
    sonra idman da tuz biber oldu.

4-5 km eve dönüş yolunu nasıl aldım bilmiyorum hala

ama yılmak yok, arada sabah koşularına çıkar açığı kapatırım. bisiklet avans olsun idmana :)

İdmanlara yakın bir yerde gidemiyor musun ? Ben mesela çalışan biri olarak 5,30da çıkabilirim nasıl yetişeceğim ki ?
    İdamana gelene kadar geçtiğiniz aşamalardan bahseder misiniz ? Yani göze alınması gereken maddi manevi neler var mesela ?

• sağlık raporunu illa kendi aile hekimimizden mi almak gerekiyor.farklı doktordan alsak kabul olmaz mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahfb42

sağlık raporunu illa kendi aile hekimimizden mi almak gerekiyor.farklı doktordan alsak kabul olmaz mı

benim aile hekimliğim 2008 yılındaki ikametimin bulunduğu yerdeydi, yani ankara gaziosmanpaşa'da.
    şuan ikametimin bulunduğu eskişehir eskibağlar mahallesinin aile sağlığı merkezine gittim sabah. boş bir doktorun odasına girdim, dedim böyle böyle bana sağlık raporu lazım ama aile hekimliğim teeee nerede

2 dakikada transfer formu doldurdum, bilgisayardan çıkardı raporu verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusufhoca

quote:

hakem olmak isteyen varsa idmanları 2 kere düşünsün. aga pestilim çıktı

okuldan 5'te çıktım, enstitüde çalıştığım için izin almak biraz zor. 6'ya kadar 2 vasıtayla yetişeceğime bisikletle gideyim dedim, gitmez olaydım. 1 saat bisiklet sürdüm, 10 kilometre civarı bir şey, öldüm resmen.
    sonra idman da tuz biber oldu.

4-5 km eve dönüş yolunu nasıl aldım bilmiyorum hala

ama yılmak yok, arada sabah koşularına çıkar açığı kapatırım. bisiklet avans olsun idmana :)

İdmanlara yakın bir yerde gidemiyor musun ? Ben mesela çalışan biri olarak 5,30da çıkabilirim nasıl yetişeceğim ki ?
    İdamana gelene kadar geçtiğiniz aşamalardan bahseder misiniz ? Yani göze alınması gereken maddi manevi neler var mesela ?

google earth'ten baktım, 12 kilometreymiş uzunluk

valla eğitim aşamasında bir şey yok, 3 gün sürüyor. idmanlar da martın ilk salı günü başlıyor. ilk kez çıktım bugün işte. muhtemelen yarın yataktan kalkamayacağım. idmanda koştuğumdan olacağını sanmam, bisiklet okudu canıma. mtb bir de lastikler, hayvan gibi yol tutuş var, sürene kadar anam ağlıyor

maddi olarak bir şeyden fedakarlık etmedim. manevi olarak da etmiyorum, hatta spor yapmayı istiyordum ne zamandır.

ama tempo koşusunda 1 tur yemek biraz koydu herkes 2400 koşarken ben 2000 koştum, bana yeter şimdilik

burnumdan nefes alabilsem pek problem kalmayacak aslında. neyse iyi gevezelik ettim. uyumaya tırsıyorum, sabah kalktığımda her tarafımda muazzam bir ağrı olacak çünkü

• katılım ücreti olayı ne arkadaşlar
  • quote:

quote:

sağlık raporunu illa kendi aile hekimimizden mi almak gerekiyor.farklı doktordan alsak kabul olmaz mı

benim aile hekimliğim 2008 yılındaki ikametimin bulunduğu yerdeydi, yani ankara gaziosmanpaşa'da.
    şuan ikametimin bulunduğu eskişehir eskibağlar mahallesinin aile sağlığı merkezine gittim sabah. boş bir doktorun odasına girdim, dedim böyle böyle bana sağlık raporu lazım ama aile hekimliğim teeee nerede

ben hiç transfer yapmadan sağlık raporu aldım.acaba sorun çıkar mı?

• quote:

quote:

quote:

ben hiç transfer yapmadan sağlık raporu aldım.acaba sorun çıkar mı?

sağlık raporu aldıktan sonrası mı var

• Arkadaşlar bir şey soracağım. internet üzerinden yapılan 50 soruluk sınavı bitirdim fakat ben sınavın linkine tekrar tıkladığımda sınavı tekrar yapabiliyorum. 2.kez bitirmedim sınavı ama işte öyle bir şey anlamadım ben de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Arkadaşlar bir şey soracağım. internet üzerinden yapılan 50 soruluk sınavı bitirdim fakat ben sınavın linkine tekrar tıkladığımda sınavı tekrar yapabiliyorum. 2.kez bitirmedim sınavı ama işte öyle bir şey anlamadım ben de

2. Sefer girebiliyorsun ama Sınavı Bitir Butonu aktif değil bende sizde aktif mi ? :0)
  • şu 5 tlyi nasıl ödeyebiliyoruz? garanti bankası hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

şu 5 tlyi nasıl ödeyebiliyoruz? garanti bankası hariç

sanırım garanti harici ödenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Orijinalden alıntı: waybe

şu 5 tlyi nasıl ödeyebiliyoruz? garanti bankası hariç

sanırım garanti harici ödenmiyor

peki gidip bankaya ödeniyor mu?
  • Cinsiyet konusunda bir sıkıntı var mıdır? Ben bugün başvuru yaptım İstanbuldan ama bayan olduğum için tercih edilmeme gibi bir durum olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgcrkc

Cinsiyet konusunda bir sıkıntı var mıdır? Ben bugün başvuru yaptım İstanbuldan ama bayan olduğum için tercih edilmeme gibi bir durum olabilir mi acaba?

aksine önün daha açık.
  • neden illa kredi kartı ile ödeme ya başka yolu yok mu?
  • quote:

quote:

GOP'un neresinde oturuyodun hocam kesin gormusumdur seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pluton*

quote:

quote:

GOP'un neresinde oturuyodun hocam kesin gormusumdur seni

kennedy caddesi, bülten sokak, boğaz sokak... biraz karışık
    tanıdığını pek sanmam, 3-4 yıldır oralarda değilim.

• Arkadaşlar başvurular devam ediyor mu
  • başvurular hep devam ediyor. bu arada ben de yazılı sınavı 98 alarak geçtim. yarın saha uygulaması var. hocamız bir aya kadar maçlarda görev alabileceğimizi söyledi.. ayrıca arkadasın birisi bayan oldugu için kabul edilmeme durumu oldugunu söylemiş öyle bir durum yok. bizim sınıf 80 kişiydi 40 ı kızdı neredeyse. ve şansları erkeklere göre daha yüksek
  • Arkadaşlar şu online sınav olayı bendede aynı sınava girdim 2. kez girebiliyorum ama sınavı bitir butonu aktif değil. sınavım geçerli olduysa puanım kaç nereden görücez bunları nasıl bi site yapmış bu adamlar anlamadım valla hakem olursam ben direk tff ye diyimde admin yapsınlar beni bunlardan n kat daha iyi site yaparım:))))))
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.