O kadar yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum bu kadar yeter yaa..hayatımda bu kadar uyduruk bu kadar saçma bir penaltı görmedim...Kayserispor aslanlar gibi çatır çatır oynuyor..Şu anda evimde izliyorum dakika tam olarak 71...bu nedir Biraz emeğe saygı ...kayserili oyuncular kahkahayla gülüyor devidin kendisi bile gülüyor penaltıdan sonra bu kareyi mutlaka yarın gazetelerde görürsünüz
Lugano Kangeleye resmen faul yapıyor ,kangele elle müdahaleden sarı kart görüyor Hay Allahım yaaaaaa
ya ne var bu kadar uzattınız penaltı işte hakem herzaman doğruyu görcek diye birşe yok bi kere çaldınmı düdüğü iş bitmiştir
kaç haftadır kullanmadı diye yoktan penaltı mı yapcaklar!!!
mantık bu işte arkadaşta
90 + 5.15 Ve gol
kıskananlar zoruna gidenler
Hakemler her maçta hata yaparlar,ki beceriksiz Türk hakemleri hemen seyirci baskısı altına girdiği için bu kararı vermiş olabilirler(izlemedim pozisyonu)
Ama bir Gs'li de çıkıp Cüneyt Çakır için bir şey söylememişken gelip burada konuşmaları gerçekten çok abes.
bir maç ancak böyle katledilir.
yok böyle bir olay ya, semih son dk da atamasaydı,birtane daha penaltı verirdi hakem, deivid'in gözüne toz kaçtı diye
Ödüllü hakem hakan :D
VaY ANASINI nELER OLUYOR...
Ne son saniyesi..Maç bitti 5.1555555
GOOOOOOOOOLLLL 2-1 SON SANİYE.. ŞAMPİYON FENER.
Deli gibi bağırdım ya... Huhhuuuu..
Zaten ya 5' uzatırlar, ya 6' , ya da 16'. Fenere dakikalar az geliyor. Kafadan ekliyolar 3-5 dakika.
1 gol penaltı 2. gol bariz ofsayt .Durmak yok feneri şampiyon yapmaya devam.Adam sakat hakeme fenerin süresi gitmesin diye değiştirtmedi.Artık geresini siz düşünün