Şimdi Ara

Hak Yerini Buldu SS var :) Teşekkürler Admin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatırlayan vardır belki 15gün haksız yere banlanmıştım uzun çabalar sonucu yönetim ikna oldu galiba teşekkürler yönetim :) saygı ile konuştuğun zaman yöneticiler anlıyor ve ilgileniyorlar..

http://forum.donanimhaber.com/m_50477087/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50477087 bu da şikayet linki

not:Verilen ceza kalkmaz uğraşma vs diye söyleyen arkadaşlarda emin konuşmaması gerektiğini anlamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 6 Temmuz 2011; 3:40:52 >

• Pm diye birşey var
  • Sevindim Bende konudışına konu açmıştım hatırlarsan senle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

Sevindim Bende konudışına konu açmıştım hatırlarsan senle ilgili.

ne alaka pm ?

@defense hatırladım çok sağol ya sen direk açmıştın 1-2 arkadaşa rica ettim yok admin haklı zaten ceza verildi caps koyamam fake üyeliğin sana vs vs bir sürü şey söylediler ama baya uğraşınca hata olduğunu adminler banlanmak kötü bir duygu:)
  • Şu admin nikli üye tek bir kişiye aitse yemin ediyorum kılım. Gene ters ters cevap vermiş emir kipinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Şu admin nikli üye tek bir kişiye aitse yemin ediyorum kılım. Gene ters ters cevap vermiş emir kipinde.

+1

5-6 ay önce banlandığımda da aynı şekilde.. Emir kipinden başka doğru dürüst hiçbir düzgün, saygılı hitap yok...
  • Herşey her yerde söylenmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pmlere bakmıyor 1 temmuzda yollamışım hala okuyacak
  • Admin asosyal heralde
  • Teşekkürü 1 puanla kaçırdım,ss si koymuştum bir konuya 15 gün ceza aldım.Yöneticilere pm attım ama okunmamıştı bile
  • Yuh şu konu için 15 gün ceza vermişler ha. Cezalar artık çok abartılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker322

Teşekkürü 1 puanla kaçırdım,ss si koymuştum bir konuya 15 gün ceza aldım.Yöneticilere pm attım ama okunmamıştı bile

Benim yaptığımı yap eğer haklıysan olumlu sonuç veriyor

1)Adminleri yöneticileri facebookda bul haklıysan hepsine tek tek mesaj at
    2)Forumda dolaş moderatör admin kim varsa ona da at pm
    3)Şikayet konusunun altına 1-2 kere yaz
    4)Adminse nicki hiç boşuna pm atma nasılsa okunmuyor

@kalqa 15 gün verdiler uzun uğraşlar sonucu 2 günde kaldırdık yasağı abartıldığını anladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 6 Temmuz 2011; 14:40:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KaLqa

Yuh şu konu için 15 gün ceza vermişler ha. Cezalar artık çok abartılıyor.

Bu kurallar gelmeden önce böyle iyi niyetle açılan konuların altında istisnasız dini tartışma çıkıyordu. Bunu engellemek için böyle yapmaktan başka çareleri yok gibi.
  • Diğer üyeliğimi çok küçük bir argo yüzünden 4 gün banladılar

artı

4 günün geçmesini beklerken birden bire ceza puanı üst limiti diye sınırsız uzaklaştırma aldığımı gördüm.Şok oldum gerçekten yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhimmatX

Diğer üyeliğimi çok küçük bir argo yüzünden 4 gün banladılar

artı

4 günün geçmesini beklerken birden bire ceza puanı üst limiti diye sınırsız uzaklaştırma aldığımı gördüm.Şok oldum gerçekten yazıklar olsun.

Bundan önceki üyeliğim küçük bir nedenden dolayı banlanmıştı bende bunu açmıştım sonra.Buda sınırsız banlanmıştı fake üyelik nedeniyle ama ortada bunu fake üyelik yapacak başka üyeliğim olmadığı için geri açmışlardır.Olur öyle arada kafanı yorma fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

o tartışmaları zaten bilerek çıkartıyorlar ki kimse yazamasın, düşünsün ki ezan, din, haram falan yazarsa nasılsa konusunu sildiririz diyen özgürlük ve demokrasi yanlısı üyeler var hala da. aralarda görebilirsiniz, önüne gelene şakirt, yobaz diye saldıranları. hatta yeterince kötü olabilirseniz gargamelin haykırışlarını bile duyabilirsiniz.

"ezan din haram falan yazarsa nasılsa konusunu sildiririz diyen özgürlük ve demokrasi yanlısı üyeler var hala da"

Kötü birşey mi bu? Yanlış anladımsa özür dilerim fakat özgürlük ve demokrasi yanlısı insanlara bir saldırı sezdim o lafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

o tartışmaları zaten bilerek çıkartıyorlar ki kimse yazamasın, düşünsün ki ezan, din, haram falan yazarsa nasılsa konusunu sildiririz diyen özgürlük ve demokrasi yanlısı üyeler var hala da. aralarda görebilirsiniz, önüne gelene şakirt, yobaz diye saldıranları. hatta yeterince kötü olabilirseniz gargamelin haykırışlarını bile duyabilirsiniz.

"ezan din haram falan yazarsa nasılsa konusunu sildiririz diyen özgürlük ve demokrasi yanlısı üyeler var hala da"

Kötü birşey mi bu? Yanlış anladımsa özür dilerim fakat özgürlük ve demokrasi yanlısı insanlara bir saldırı sezdim o lafta.

Din karşıtlarını saniyesinde şikayet edip de, özgürlük ve demokrasiyi savunuyorum diye geçinme çelişkisini anlatmış arkadaş.

• Konu hafiften kızışmaya başlıyor ufak polemikler 10-20 mesaj sonra konu uçar sakin
  • o değilde şu bahsettiğin çiçek meselesini merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

o değilde şu bahsettiğin çiçek meselesini merak ettim

Google var.Ezan okunurken açan çiçek yaz videoları resimleri çıkar benden bu kadar :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.