|
Selamlar Donanım Haber ailesi, Son zamanlarda sosyal medya içeriklerim için pratik bir video düzenleme aracı arıyordum. Hem kullanımı kolay olsun hem de hızlı sonuç versin istiyordum. Birkaç farklı platform denedikten sonra Hailuo AI isminde bir yapay zeka aracına denk geldim ve açıkçası yetenekleri beni oldukça şaşırttı. Bu araç, yazdığınız metinleri veya yüklediğiniz görselleri kullanarak saniyeler içinde kısa ve etkileyici videolar oluşturabiliyor. Özellikle benim gibi video düzenleme konusunda çok teknik bilgisi olmayanlar için biçilmiş kaftan. Kısaca Beğendiğim Özellikleri:
Bir Sorum Olacak: Uygulamayı genel olarak çok beğensem de, oluşturulan videolardaki seslendirme ve müzik kütüphanesinin biraz daha geliştirilebileceğini düşünüyorum. Özellikle Türkçe seslendirme seçenekleri eklense harika olurmuş. Bu tarz yapay zeka tabanlı video oluşturma araçlarını daha önce deneyen oldu mu? Sizin kullandığınız veya tavsiye ettiğiniz başka platformlar var mı? Bu tür araçların geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz, sizce geleneksel video editörlerinin yerini alabilirler mi? ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler