Şimdi Ara

Haftaya A101 marketlerde üst seviye akıllı televizyonlar var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
5.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Kendi yerli markamızı hiç bir fikrin ve tecrüben olmadığı halde başta karaliyorsun bu firmada çalışan yakınlarım mevcut üretim standartlarının yerli yabancı birçok bilinen markadan üstün olduğunu ve bunun uluslararası tarafsız denetim firmaları tarafından yapıldığını söylerler. Neden kendi markamız için aşağılayıcı ifadeler yorumlar yapıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nerde üst seviye? Bu arada Toshiba görüntü kalitesi normal tv izleyicisi için yeterli ancak ben kaliteli görüntü alacağım, ben film izlemeyi seviyorum diyenler için çok yersiz. Lg tvlerimde, Toshiba tvimde var. Lg deki görüntü kalitesi ile kıyas kabul etmez. Ayrıca smart hızı Toshibada çok yavaş. Dayanıklılık olarak ise hepsi kötü. Genelde 2 yıl sonunda ledler sıkıntı çıkarıyor. Eskiden kullandığım 7-8 yıllık lg tv de ise hiç sorun olmamıştı. Giderek çabuk ölecek şekilde tasarlanıyor tvler.

• İnceleyim bakalım ürünler nasıl

• Üst seviye en azından qled olabilirdi.Tama A101 oled satması zor da üst seviye değil bu televizyonlar orta seviye bile değil.Başlık yanıltıcı.

• Üst seviye dediğiniz buysa oldu biz kalkalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 size para mı veriyor bir de bu haberi yapın diye. yazık ya . üst seviye yazmış. hayatında tv görmemiş sanırım.

• A101 pişmanlıktır kesinlikle elektronik eşya almayın elinizde kalır para iadenizin kararı için bile 6 ay beklersiniz oda mücadele edip birsürü uğraş verdikten sonra kesinlikle a101 alışveriş yapılacak yer değil

• A101'e göre üst seviye.

Oled filan mı beklediniz ?

• Vakıfbank karta 2 ay taksitle alacağım iPhone 12 bana çok yakışacak. Umarım bu savaştan sağ çıkabilirim.

• bu stokculardan bir şey alıp pirim kazandırmayın derim ben

• LG 55C1 OLED var sandım bende üst seviye TV deyince...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.