Sarı sitede kapalı kutu TR garantili HP i3 1115G4 cihazım ilanda ama 3600e satılmıyor hocam? Piyasa bir garip. Düşünen olursa 962704145 no < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haftaya A101 marketlerde Lenovo dizüstü, BİM marketlerde Jabra kablosuz kulaklık var (3. sayfa)
-
-
bi zamanlar canon almıştım dolduruyordum fakat sonra yazıcı kafası tıkandı. adamlar öyle sistem yapmış ki orjinalde kullansan doldursan da yazıcıya bir ömür biçmişler. daha sonra çöp oluyor.
o dönem yazıcı kafası almak > yeni yazıcı almaktan daha pahalıydı.
HP bi tık daha iyi. ama bence tankı olan yazıcılardan ve uzun süreli kullanılabilen sıkıntı çıkartmayan yazıcı almak en iyisi.
-
Kablolu kulaklik nasıl acaba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarı siteden almak yerine direk olarak turuncu, kırmızı sitelerden aynı fiyata kendi adlarına faturalı ürün almayı tercih ediyor insanlar. Amazon mesela 3299 liraya satmıştı :)
Herkes kartuş demiş ama o mürekkep.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
jabra kulaklık hakkında fikriniz var mı?
-
Fikrim yok yeni bir model, jabra markasına güvenilip 199 liraya denenebilir. Normalde Anker Q10 önerirdim ama 299 lira oldu onun fiyatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 12 Ekim 2021; 0:6:3 > -
-
sabah akşam çıktı alınıyorsa evet, ama haftada 1-2 çıkaran için güzel oluyor sabah bi çıktı için kırtasiye açık mı diye beklemek gerekmiyor. İstediğin zaman hazır, kolaylık sağlıyor az kullanan için güzel uzak durmaya gerek yok.
-
Alinir mi demek gereksiz, gittiginizde bitmis olacak zaten malum sebeplerden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Belki yazılmıştır, tüm konuyu okumadım ama telefon HB'de 1599TL =))
https://www.hepsiburada.com/reeder-p13-blue-max-2021-128-gb-4-gb-ram-reeder-turkiye-garantili-p-HBCV000009FAQW?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV000009FAQW&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c
-
Ankerin fiyatı 350ydi bi ara. Spor ve dışarda kullanmayı düşünüyorum, bi incelemede bu jabranında yalıtımının ve ses performansının kötü olduğunu söylüyodu 100tl farka değerse Anker alıcam sanırım.
-
Bütçeniz varsa alınır ama ben spor için kulaküstü kulaklık önermiyorum, özellikle anker daha da büyük bir model sıkıntı olabilir. Çengelli tws kulaklıklar spor için çok iyi oluyor :)
Salonda kullanıcam kulağa hafif baskı yapıp ufak hareketlerde düşmezse çok bi sorun yok, kulak içi olanları rahat kullanamıyorum. Teşekkürler ilginiz için :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X