Şimdi Ara

Haftasonu kuponu için 1.000 misli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 14 maç seçip kendi kalesine gol olmaz seçeneginden 2 oranla 1.000 atmayı düşünüyorum mantıklımı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 1 Mayıs 2013; 12:22:50 >

• mantıksız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük risk.
  • gerek yok.bunun yerine çok güvendiğin takımlara haftasonu beraberlik iade şeklinde 3 maç yapsan 2 oranı gecer.misal barca ve real evinde oynayacak bunların oranı düşük olur gerçi bir de yanlarına gs maçı koy.işte bu tarz takımlar anlatabildim sanırım.
  • Aslında mantıklı düşünüldüğü zaman bir maçta kendi kalesine gol olma ihtimali %2-3 ü geçmez. Çok düşük bir oran. Fakat 14 maç yazarsan bu olasılığı çok büyük oranda arttırıyorsun.

İllaha 1000 lira giricem diyorsan bence 3 maça penaltı olmaz diyerek girebilirsin. 1.25 oranı var. 3 maçlı bir kupon da 1,96 oran ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

gerek yok.bunun yerine çok güvendiğin takımlara haftasonu beraberlik iade şeklinde 3 maç yapsan 2 oranı gecer.misal barca ve real evinde oynayacak bunların oranı düşük olur gerçi bir de yanlarına gs maçı koy.işte bu tarz takımlar anlatabildim sanırım.

Valla şuana kadar pek kendi kalesine gol atan takımla karşılaşmadım. %90 tutar gibi geliyor ama bakalım...
  • Sakın deneme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL bütçe ile tatil
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

arkadaşlar 14 maç seçip kendi kalesine gol olmaz seçeneginden 2 oranla 1.000 atmayı düşünüyorum mantıklımı sizce?

14 maç yerine bu hafta galatasaraya bucaya ver geç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

quote:

arkadaşlar 14 maç seçip kendi kalesine gol olmaz seçeneginden 2 oranla 1.000 atmayı düşünüyorum mantıklımı sizce?

Buca neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 maç çok hocam 5-6 maç desen neysede 14 maç illaki 1'inde olur kendi kalesine gol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

quote:

Buca neden?

bucanın playoff durumu için oynayacağı oyun 14 maçta kendi kalesine gol olmaz oyunundan daha risksizde ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Run DMC -- 1 Mayıs 2013; 13:57:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.