Şimdi Ara

Haftalık Halka Arzlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
19
Favori
8.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar bu hafta olan arzlar kaç tane lot dağıtmış.Ben görmedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Sadece şeker yatırım açıklandı diğerleri pazartesi. Şeker yatırım 18-19 lot verdi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çates 8 adet vermiş. Ben 7 istemiştim.

Batı Ege 63 adet vermiş. Ben 70 adet istemiştim

• Çates daha gelmedi bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marcus Glory kullanıcısına yanıt

Çates ve Batı Ege daha kimseye gelmedi ama halkarz sitesi ikisi içinde kaç kişi başvurmuş ve başvuranlara kaçar adet verilecek o bilgiyi girmişler.

• Çates ve Batı Egeye yardığım miktarların tamamı iade oldu bana. Neden olur bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insurrection kullanıcısına yanıt

Farkında olmadan iptal filan mı etmiş olmayın.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

sisteme düştü şimdi, 11 adet girmiştim 8 adet geldi.

• BEGYO 63 adet verdi yazmış halkarz ama bana 64 vermiş. 70 adet istemiş 210 TL ödemiştim. 18 TL iade geldi bu da 64 adet vereceği anlamına gelmekte

Hayır, her zamanki gibi aldım. Birçok kişinin iade olmuş ancak. Ama sebep bilinmiyor

• Insurrection kullanıcısına yanıt

Tuhaf bir durum. Hangi bankadan almıştınız. Banka kaynaklı veya aracı kurum kaynaklı problem gibi duruyor.

• Ekos ile bugün vedalaştık. %183 kar yeterli. Birde yarın diğer arzlar işleme başlayacak.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Haftalık Halka Arzlar

Binho ile agrotu çok erken sattım aslında biliyordum herkes uçacak diyorlardı ama bozunca sattım anın heyecanına yenilip :D sebepleri var tabi kimine az gelir kimine çok.

Ekos bozmadı allahtan iyi kazandırdı bence bu haftayı tavanla kapatır ama belli olmaz iyi yapmışsınız elhamdülillah. Allah bir yerde veriyor parayı kredi kartı borç ödemem var yine çoğuna göre küçük bir meblağ ama çalışmayana büyük geliyor.

Haftalık Halka Arzlar

Bu haftakilerden 2.5 milyon oranında katılım yapacağım. Geçen hafta 3 milyona düştü katılım. Katılım düştükçe satış azalıyor tavan serileri artıyor. Tabi hakkımızın katılıp bir şekilde borsanın içinde olması daha faydalı olurdu. Artmasını dilerim.

Haftalık Halka Arzlar

Bir de tabgd ne olacak arz fiyatına kadar gidecek heralde.

binho ve agrot yarın bozabilir gibi geliyor bana saat 9:55 gibi baksın bence elinde olan. Terse kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 5 Aralık 2023; 19:49:6 >

• Binho düşüşte diye bende sattım keşke panik olup satmasaydım

• Elimdeki Ekos ları satmaya çalışıyorum. Portföyde 18 adet toplam 718 tl gösteriyor. Ancak satış girdiğimde 588 lira çıkıyor. Bu neden olur?

• Dahakaaa kullanıcısına yanıt
    Fiyat kısmına bakın orada düşük rakam görünüyor olabilir o durumda oraya tıklayın liste çıkması gerekir veya elle rakam girmeniz. Şuanki son fiyatı seçip veya gireceksiniz o zaman 588 değil 718 TL görünecektir.

Peki satışı yaptigimda paranın yatırım hesabıma düşmesi uzun sürüyor mu?

Hisseden hisseye değişiyor sanırım. Tecrübeli arkadaşlar daha net bilgi verecektir.

Para hemen hesaba düşer t bakiye olarak görünür, 1 gün sonra t1, sonraki gün t2 olur t2 olduktan sonra çekebilirsiniz kendi hesabınıza.

• Sur tatil evlerine 18 lot, kuzey boruya ise 12 lot girdim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.