Şimdi Ara

Haftalarca süren turnuvaları UNUT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  

    LIGAZONE’un TANIMI

    ·      Ligazone; Kısaca çeşitli video oyunlarda, kullanıcıları bir araya getirerek oyunculara ödül kazanma ve rekabet etme imkânı sağlayan ve çevrimiçi E-spor sektörüne yeni bir bakış açısı getirerek “Oyun oynama” tutkusundan vazgeçemeyen insanları bir araya toplamak üzere hizmet veren bir E-spor Platfomudur.

    ·      Günümüzde çok fazla sayıda “Çevrimiçi Çok Oyunculu” (MMO) video oyunlarının hayranları ve kullanıcılarının olmasına rağmen, Video oyun sektöründen oyun oynayarak para kazanan kişi sayısı oldukça azdır. Ligazone bu sorunu çözmek için kullanıcılarına oyun oynayıp para kazanma imkanı sunmakla birlikte, kullanıcılarının ödüllerini kolay ve de anında alma taleplerini; hızlı bir şekilde karşılamak üzere cevap veren özel bir alt yapıya sahiptir.

    ·      Ligazone, Oyuncuların diledikleri cihazdan (Mobil, PC, Tablet vs.) ve konumdan  ve de kendilerine uygun zamanda platformun içerisindeki E-spor müsabakalarına katılarak, para ödülleri ve çeşitli hediyeler kazanmanın yanı sıra, video oyun kariyerlerinde de kullanıcılarına özgüven ve kendilerini ispatlama şansı da vermektedir. Kullanıcılar, ister bireysel ve/veya takım olarak da ilerleyebilmektedir.

    ·      E-spor her zaman rekabete dayalı bir spor dalı olduğu için Ligazone’da daima adil rekabete dayalı içerik üretilmektedir. Ligazone kullanıcılarına; turnuvalardaki oyun içi karşılaşmalarında adil rekabeti sağlamak ve de video oyunlarındaki hileyi önlemlemek adına gerekli alt yapı önlemlerini almıştır. 

    ·      Ligazone’nun E-spor konusunda güncel içerikler ile kullanıcılarına sunduğu kıyasıya rekabet ve heyecan dolu E-spor turnuvalarını deneyimlemenin keyfini hissedebileceğiniz bir platform.


     

     

     

    Haftalarca süren turnuvaları UNUT


     

     

     

     

    Ligazone’nun Sunduğu Hizmetler Hakkında Bilgilendirme:

     

    ·      Platformda, “Giriş Ücretli” ve de “Giriş Ücretsiz” katılımların düzenlendiği turnuvalara, kullanıcıların eşleşmeni sağlamak üzere alt yapı hizmeti vermektedir.

    ·      Platform üzerinde, özel kurulmuş oyun sunucuları ile tüm oyunlar için geçerli; düşük ping ile kullanıcılarına video oyunlarda takılma yaşanmadan, kesintisiz oyun deneyimi alt yapısı.

    ·      Adil rekabet için anti hile yazılım desteği ve karşılaşmalarda hakem desteği ile turnuvaların kayıt altına alınması.

    ·      Kullanıcıların, günün her saatinde kendilerine uygun rakipler ile eşleşme imkanı.

    ·      Oyunlara anlık bağlantı için özel tasarlanmış arayüz yazılımı (API) ile karşılaşmalarda ki sonuçları aynı anda platformun, web ve uygulamalarında kontrol edebilme ve doğrulama imkanı.

    ·      Kullanıcıların yanı sıra “Kurumsal Markaların” genç kitlelere ulaşmasını ve tanıtımlarını yaratmaları için oluşturulacak turnuva organizasyonları düzenleme imkanı.

     

     

     

     

    Platform’da yer alan oyunlar ve turnuva adları :

    ·      Counter Strike: Global Offensive : Counter Strike: Global Offensive Turnuvası

    ·      PUBG MOBİLE (Player Unknown Battleground Mobile) : PUBG Mobile Turnuvası (Player Unknown Battleground Mobile Turnuvası)

    ·      PUBG (Player Unknown Battleground) : PUBG Turnuvası (Player Unknown Battleground Turnuvası)

    ·      LOL (Leugue Of Legends) : LOL Turnuvası (Leugue Of Legends Turnuvası)

    ·      Call of Duty: Mobile (COD MOBİLE) : Call of Duty: Mobile Turnuva (COD MOBİLE Turnuva)

     


     

     

     

     

     




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alikaratasli -- 2 Mart 2022; 15:20:29 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.