Bildirim
Haftaiçi İçin 4 Banko Maç

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
mantıklı duruyor maclar bol sanş. -
Teşekkürler. -
Süpriz olarak Türkiye h1 çok iyi oran -
Arkadaşlar karşımızdaki bulgaristan son 18 maçta 5 galibiyetimiz 11 mağlubuyetimiz 2 beraberliğimiz var. En iyisi kg var. -
isvicre macı banko üst mü? -
Kuponda değişiklik oldu ve az önce de oynadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Runaway.
Hocam almanya son maçında isviçreden tokat yedi.90'da yediği golle çeklere kaybetmiş israil karşısında handikap atabilir mi ? İsviçre maçında bayernli futbolcular oynamayacaktı, eğer bu maç içinde geçerliyse handikap zor olur -
quote:
Orijinalden alıntı: tinki vinki
quote:
Hocam almanya son maçında isviçreden tokat yedi.90'da yediği golle çeklere kaybetmiş israil karşısında handikap atabilir mi ? İsviçre maçında bayernli futbolcular oynamayacaktı, eğer bu maç içinde geçerliyse handikap zor olur
Zaten ben de o 5-3lük maça güvenip Almanya'ya oynadım. O skor ateşleyecektir onları. Çek Cumhuriyeti'yle Almanya'yı aynı kefeye koymak haksızlık olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
Süpriz olarak Türkiye h1 çok iyi oran
Kaldığın yerden devam.
Ben de daha ilk maçtan patladım yahu iyi mi ? -
zaten genelde kuponlar hep ılk mactan patlıyo ılk macı duzgun bısı koymak lazım bugunku ılk macım tuttu kupon geldı -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BéTo
Süpriz olarak Türkiye h1 çok iyi oran
Kaldığın yerden devam.
Ben de daha ilk maçtan patladım yahu iyi mi ?
Rusya yatırdı ya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X