Şimdi Ara

Haftada 2 deneyim puanı kazanmak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yetenek kasıyorum. Ama haftada 1 d.p geliyor :S varmı bir taktik? mesela haftada 2 fotoğraf çek 1 konser ver tarzı. sadece 2 d.p gelmesi için ne yapabiliriz minimum?

• 2 günde bir prova yap. Haftada 3 kez konser ver %90 2dp gelir. Bak ben hergün haiku okuyorum her gün konser veriyorum haftada 2-3 kezde prova yapıyoruz 3dp geliyor hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

2 günde bir prova yap. Haftada 3 kez konser ver %90 2dp gelir. Bak ben hergün haiku okuyorum her gün konser veriyorum haftada 2-3 kezde prova yapıyoruz 3dp geliyor hep

prova nasıl yapılıyor ?
  • Prova yapmak @Gold Stain ;

Şehir>(Mekânlar) Stüdyolar'dan birine gir ve bir tarih-saat ayarla grubun o mekânda prova yapar(4 saat.)

NOT: Ayarlarken stüdyo ÜCRETİne de bakın.
    " : Stüdyo ücreti grupta yeterli değilse kendi cebinden ÖDERSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Prova yapmak @Gold Stain ;

Şehir>(Mekânlar) Stüdyolar'dan birine gir ve bir tarih-saat ayarla grubun o mekânda prova yapar(4 saat.)

NOT: Ayarlarken stüdyo ÜCRETİne de bakın.
    " : Stüdyo ücreti grupta yeterli değilse kendi cebinden ÖDERSİN.

peki prova yaparken güncelleme gelirse yetenekler gelişir mi yine ?
  • Güncellemeye bir engel olmaz.
  • Teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 SENEDE TIP KAZANMAK
    4 yıl önce açıldı
    5. Girişte Tıp Kazanmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haftada 3 konser vermek gibi bir hataya düşme. Hafta 3 konser versen zaten gelecek kişi sayısı ben diyeyim 20 sen de 50 zaten sürekli konser verirsen hayranların sıkılır. Ya sürekli farklı şehirlerde konser vereceksin ya da ayda 3 kere falan aynı şehirde konser vereceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Haftada 3 konser vermek gibi bir hataya düşme. Hafta 3 konser versen zaten gelecek kişi sayısı ben diyeyim 20 sen de 50 zaten sürekli konser verirsen hayranların sıkılır. Ya sürekli farklı şehirlerde konser vereceksin ya da ayda 3 kere falan aynı şehirde konser vereceksin.

Arkadaş kariyer yapmak için sormamış dp kazanmak için sormuş. Eğer kariyer yapmayacağım kendimi geliştirip herşey tamam olduktan sonra yapacağım dersen aynı şehirde konser verebilirsin. Hayranların sıkılsalar bile senin dp almanı engellemez. Dp'ler çok önemlidir.
  • Bak haklısın o açıdan düşünmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 14 Ekim 2011; 23:20:12 >
  • Haftada 3 konser verirsem, ilerde yapacağım müzik kariyerim için problem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gold Stain

Haftada 3 konser verirsem, ilerde yapacağım müzik kariyerim için problem olur mu ?

Olmaz
  • paranız varsa haiku ve sone satın alıp onları okuyarak haftada 3dp kazanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ivb

paranız varsa haiku ve sone satın alıp onları okuyarak haftada 3dp kazanabilirsiniz.

Sadece haiku. Sone yaramaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ivb

paranız varsa haiku ve sone satın alıp onları okuyarak haftada 3dp kazanabilirsiniz.

Sadece haiku. Sone yaramaz.

oğlum üniversitede ve sadece haiku okuyor hafta sonunda 3dpsini kazanıyor.
  • Haiku satın almak okumak için Temel Şairlik yeteneği olması şartmı ? Ayrıca temel şairlik kitabı yok herhalde bulamadım ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Haiku satın almak okumak için Temel Şairlik yeteneği olması şartmı ? Ayrıca temel şairlik kitabı yok herhalde bulamadım ben.

Kitap adı Temel Söz Yazımı ve Şairlik diye geçiyor. Haiku okuyabilmek için temel şairlik bilmeniz gerekiyor. Yıldız seviyeniz ne kadar düşükse okurken başarısız olma şansınız o kadar yüksel oluyor.
  • Birazda ben sorayım :)

Şimdi ben hiç konser, prova yapmasam haiku ile 3 dp alabilirmiyim ?
    Haiku yu nerden alabilirim?
    Haiku yu kaç günde bir okumam gerek?
    Nerede okumalıyım?
    Haiku okurken başarısız olursam yinede DP gelir mi ?
  • quote:

Birazda ben sorayım :)

Nerede okumalıyım?

Bana haftada 8 haiku yeter demişlerdi. Sen işini sağlama al 10 tane oku. Her gün bir tane 3 gün 2 tane ^^
  • quote:

quote:

Birazda ben sorayım :)

Nerede okumalıyım?

Bana haftada 8 haiku yeter demişlerdi. Sen işini sağlama al 10 tane oku. Her gün bir tane 3 gün 2 tane ^^

nerden alabilirim ben o haikuları?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.