Şimdi Ara

Hafta sonu keyifi 3700@3300mhz on vapo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3700 un yerine opteron 150 olması gerekiyordu ama şansızlıklar buradada yakamı bırakmadı onun haricinde aslında hoş vakit geçirdik fakat opty keyfimizi baya kaçırdı cpu dahada gidecek gibi ama pmw lerin ısınmasından dolayı sistemin reset atmasını biz cold sandık ve daha fazla kasmadık devamı bayramda

• quote:

Orjinalden alıntı: pain

3700 un yerine opteron 150 olması gerekiyordu ama şansızlıklar buradada yakamı bırakmadı onun haricinde aslında hoş vakit geçirdik fakat opty keyfimizi baya kaçırdı cpu dahada gidecek gibi ama pmw lerin ısınmasından dolayı sistemin reset atmasını biz cold sandık ve daha fazla kasmadık devamı bayramda

reklamlara kurban gitmesin bu güzel iş!

•  Hafta sonu keyifi 3700@3300mhz on vapo

brandy iş başında (adama tatil matil yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 8 Ocak 2006 0:52:19 >

• Sizin keyifde baya bir keyifliymiş yaa süper valla
    Resimlerden göze çarpanlar;
    Nikotin Tüketimi hat safhada olmuşş SSV göreve nerdesinz yaaa
    Cappy'nin Tropika karısımı kullanılmıs ama ben Cappy'nin %100 protakal suyu + %100 elma suyunun karısdırılıp içilmesiyle superpi değerlernin düşüceğini düşünüyorum
    Ayrıca BrandyBuck yine ohhh ortalığın a.q stili müthiş bakıslarıyla mesajı veriyor: İşlemci Hapı Yuttun Hazır ol!

Bu arada pain Brandy'nin artistik poz verdiğ resimdeki Monitörün marka - model ve özellikleri nelerdir!

İşin özü güzel iş olmuş tebrikler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 8 Ocak 2006 0:56:51 >

• o optynin ihs si yok mu banami oole geldi
  • yok şapkasız daha hoş oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok şapkasız daha hoş oluyordu

dogrudur ama inteller sapka cikarmayi pek sevmiyo dikkat et senin intele sapkasi cikarken kafasida geliveriyo bu arada imzani farkettim simdi de o ramlere gunluk icin kac v veriyon abi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjiNN -- 8 Ocak 2006 1:06:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

quote:

yok şapkasız daha hoş oluyordu

dogrudur ama inteller sapka cikarmayi pek sevmiyo dikkat et senin intele sapkasi cikarken kafasida geliveriyo bu arada imzani farkettim simdi de o ramlere gunluk icin kac v veriyon abi yaw

yaw cumleyi 8 kere okudum bişey anlamadım ama sonuç olarak intel her zaman amd ye şapka cıkarıyor
    ramler 3.6 v de gunluk

Not: Ocz silver 5 macun almak isteyenler bahçelievler gold dan 7.5 ytl ye alabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 20 Haziran 2007; 2:30:58 >

• dogru biraz imali gibi olmnus cumle ya demek istedigim sende hani inteller vardi bi ara onlarinda ihslerini sokme sakın sokulurkene cekirdekte beraberinde geliyo dicektim
  • brawoo pain

• ileride kimbilir neler olucak???

kolay gelsin..sonunda 30 sn nin altında kulanabilceğin bi ssitemin oldu ...
    güle güle kullan....
  • asıl opty 150 olacaktı sonuçta 25 sn kesmez beni 22 sn ye inene kadar cpu arayışına devam
  • quote:

asıl opty 150 olacaktı sonuçta 25 sn kesmez beni 22 sn ye inene kadar cpu arayışına devam

sen 2x512 bh5 de ara o zaman

• once fx i alıyımda gerisi kolay

edit: ha bu arada 2 512 ye gerek yok onun için 2 256 da yeter bilen bilir bende yeni ogrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 11 Ocak 2006 0:38:40 >
  • quote:

once fx i alıyımda gerisi kolay

fx waşş ben opti 150 filan bekliyodum ama
  • opty 150 var zaten ama fx 57 yada yakalıya bilirsem fx 60 bakalım gonlum fx 60 tan yana ama daha yeni çıktı ancak bir yerlerden es bulmam lazım ki oda neredeyse imkansız gerçi bulsam fiyat sorundeğil ama dediğim gibi imkansız
  • fx 60 hmm bende 2 dene var verem birini sana hehe saka saka ama bulunabilse gusel olur hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

fx 60 hmm bende 2 dene var verem birini sana hehe saka saka ama bulunabilse gusel olur hani

haklısın keşke bulunsa bu gune kadar 100 den fazla sistem değiştirdim ve savurduğum paralarda cabası sonuç ne mi tek başarım intel 2.8 d validationda ikincilik
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=46416
    http://valid.x86-secret.com/search.php#
    ama yeter artık bu sefer kafaya koydum şuan ki tek gayem oc de dunya çapında başarı ve bunun için ne gerekirse yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benzodiazepin -- 11 Ocak 2006 0:57:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.