Şimdi Ara

hafta sonu - büyük takımlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • büyük maçlar hakkında yorumlar almak ve paylaşmak istiyorum.her büyük takımı yazmıyorum hani demeyin ki x takımı büyük de q takımı değil mi diye..

illegal oranlar için konuşacam ben.liglere göre sıralıyorum maçları

balıkesir-gs maçı 2 demek geçiyor ama hiç de güvenmiyorum açıkçası gs ye...balıkesirde gökhan ünal,alanzinho gibi oyuncular var...2 maçta sanırım mağlup oldular..defansa yatabilirler ve burak yılmazlı gs de kapanan takıma karşı ne derece gol atıp kazanabilir şüpheli

bi sonuç kestiremedim,sizin yorumunuzu bekliyorum bu maç için.illegal de ms2 1.60 veriyor

fener-antep.fener kesin alır diye düşünüyorum.seyircisi önünde kazanacaktır.1.50 ms1

ibb-trabzon.trabzon bu gece metalisti son dk golüyle yeni..moral olmuştur takım için..ayrıca maç istanbulda olduğu için çokça trabzon taraftarı da izlemeye gidecektir.ben trabzon banko kazanır diyorum.ms2 2.60..hatta handikap bile olur derim

leicester-man unt,manu bi kaç maç artık puan kaybetmez diyorum artık..sezon başından beri ısrarla oynadım bunlara son maçta güzel futbolla yüzümü güldürdüler iyi para kazandım sayelerinde
    ..yine kazanırlar bence.1.77 ms2

tottenham-wba,tottenham da en güvenilmeyecek takımlar arasında yer alıyor ama bazen de hiç beklenmedik maçlarda farklı galibiyet alabiliyorlar..bu maç da o maçlardan biri olabilir bence.riskli ama ms1 1.60 denenir derim

atletico madrid-celta vigo...son yıllarda atletico hep yenmiş..kadrosu güzel..ligde real madridi geriden gelip yendiler deplasmanda..yenerler diye düşünüyorum ama şüphelerim de var..ms1 oranı 1.58

deportivo-real madrid bi zahmet kazansınlar artık..şl de baseli farklı yendiler..3 maç üst üste puan kaybedecek takım değil madrid..ms2 1.40 en güvendiğim maç

bayern münih,dortmund falan fazla güven vermiyor bu yıl niyeyse..o yüzden onları oynayacam

evet beyler sizin de tahmin ve yorumlarını bekliyorum..bu hafta kasayı basacam ya herro ya merro

• trabzon manu real maçlarının açıklamalrı mantıklı geldi... ama trabzonun sağı solu belli olmaz. çifte şans oyna boşuna yatırmasın kuponunu...
  • şimdilik real madride hepsini bastım. en erken maç o zaten. maç bitiminde gs yi düşünebilirim sonrasına da bakarız artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaraylıyım ama galatasaraya oynanmaz, üst üste beraberlik yapabilir,
  • gs maçında iddaa da 3,5 altı 1,3 gs galibiyeti 1,25

gs nin 4 gol atması ya da 3 gol atıp 1 gol yemesi mucize gibi birşey bu oyunla.

mersin maçında sürpriz bekliyorum ben, 2,3 oranı var. h1 6,5 dan aldım yüksek oran kuponuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

gs maçında iddaa da 3,5 altı 1,3 gs galibiyeti 1,25

gs nin 4 gol atması ya da 3 gol atıp 1 gol yemesi mucize gibi birşey bu oyunla.

mersin maçında sürpriz bekliyorum ben, 2,3 oranı var. h1 6,5 dan aldım yüksek oran kuponuma

• şüphelerimde hep haklıymışım iyi ki oynamamışım

gs münih ve Dortmund

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.