Şimdi Ara

Hafıza İçin B12 / OMEGA 3 Takviyesi Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
1.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pharmaton supradyn bende etki etmiyor diğer vitaminleri fazlasıyla aldığım için olabilir.. Benim bahsettiğim hap da benoxoldü. Omega 3+ arada benoxol atsam faydası olur herhalde. Yoksa benoxolü her gün düzenli mi almak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben balık yağı ve b12 kullanıyorum ama b12yi eksik oldugu icin zorunlu kullaniyorum kirmizi et veya balik eti tuketebiliyorsaniz haftada 1-2 kadar b12 kullanmaniza gerek yok bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer beslenmeniz dengeli ise multivitamine vs. para vermenize gerek

Gerekli olanlar; malum kış geliyor d vitamini, balık yağı(yüksek epa dha) yeterlidir ayrıca magnezyum çinko da kullanabilirsiniz,magnezyum için maden suyu içiyorum kızılayda iyi Mg var.
  • Peki balik yagi icin onerebileceginiz markalar neler
  • Oriannacı kullanıcısına yanıt
    Solgar

• omega 3 hapı ne öneriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeno

omega 3 hapı ne öneriyorsun
    Akeno ismini almışlar waifum gitti lol bence eczaneye gidip değerlerine bakıp internetle karşılaştırdıktan sonra alınmalı

• whyayca kullanıcısına yanıt
    benoxol tüm doktorların b12için yazdığı klasik bir ilaçtır. yani doktora git veya kullan 2.5tl civarı bişi olması lazımdı belki daha fazladır

• whyayca kullanıcısına yanıt
    üniye geçmeden önce tahlil yaptırdım ve bazı değerler düşük çıktı. üniye başladığımda ilk 2haftamda odtü olduğu için aşırı yürüyoduk. ve akşama kalmadan uykum/halsizliğim başlıyordu. lakin yavaş yavaş düzeldi. uykusuzluk bile başladı diyebilirim. pharmatonu sınav senesinde önermem zaten. Bi tahlil yaptırın derim ne eksikse ona göre vitamin kullanın bu size daha faydalı olacaktır. iğnesini yaptırırsınız gerekirse yarına zımba gibi kalkıp çalışasınız, daha iyi anlamanızı sağlayabilir. “Tahlilden korkmayın faydasını görürsünüz, minerallerinizin vs eksikse”

• momik M kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim öneriler için

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.