Şimdi Ara

Hafif ucuz ve hızlı isteyenler buyrun inceliyelim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hp500 le ilgili başka bir topikte bir sürü resim koydum link verdim ilgilenenlere duyrulur :)
  • buyrun msi s420, hem daha hafif (2.1 kg), hem de özellik olarak çok daha iyi.. 1,600 ytl civarı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_ege -- 5 Şubat 2007; 4:05:15 >
  • pentium mobile işlemciler günlük kullanım için yeterli bir işlemci..

2mb cache belleği var.anlamıyorum,günlük kullanımda ha core2duo? ha pentıum m?
    ne fark eder..
    marka:hp
    işlemci:pentium mobile
    ram:512mb ddr2
    dvd-writer de var.
    win xp tr de var
    üstelik 14"1 ,taşınabilme özelliği yüksek...
    fiyat ta 1150ytl civarında

bu fiyata iyi bir seçim bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 5 Şubat 2007; 11:17:33 >
  • valla aldık bıkere sağlık olsun. 1350 bıle guzel fıyat gelmişti o zman. şimdi 1150-1200 e bulunuyor galiba. fiyat çok iyi şuan düşünülmeden alınacak laptop. tabi ihtiyaca cevap vericekse.

quote:

Orjinalden alıntı: Cronic

Bosver canını sıkma bu kadar chilek. Hem bu laoptopu halen 700 dolara satan yerler de var..
    Benim bir sorum olacaktı. Acaba ekran kalitesi nasıl? Acer'in cyrstal view'i gibi mi?
  • valla core duo olunca çok daha hızlı olmuyor. sadece yeni teknoloji ve 500-600 ytl fiyat farkı oluyor. tabi tercih meselesi her zman en son çıkanı almak adettir

quote:

Orjinalden alıntı: JSPci

Normal bi fiyat abartacak bişeyi yok, nolacakki elde kalmış HP ürünleri, eritmek için de TR den daha iyi bi ülkemi var, eski teknoloji, Core2 ler çıktı artık buna kimse bakmaz bence.
  • 500 ytl farka değermi sence?

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_ege

buyrun msi s420, hem daha hafif (2.1 kg), hem de özellik olarak çok daha iyi.. 1,600 ytl civarı..

• sadece sunu ya da word belgesi okumak için uygun görünüyor ama fiyatı iyi gibi , iş seheyatlerinde kullanılabilir, fakat 12.1 inçlik 1 kg civarı bilgisayarlar var hatta 9 inçlik daha küçük bi tane sony vaio gördüm, o kadar güzeldi ki , işlemcisi de erkan kartı , hardisk 80 gb dı sanırım gerçekten güzeldi ama fiyatı da bunun 6 katından fazlaydı :)) doğrusunu söylemek gerekirse
  • alınabilir bilgisayar güzel seçim..
    çcouklu aileler için, ödev yapacam diyen keratalara, oyun oynamalarına fırsat ermicek, küçük şık bişi..
    artık masaüstü fiyatlarına yakın seviyede laptop bulmak mümkün..
    keşke donanımda da o seviyeye ulaşabilseler..

yakında inş.
  • Gördüm bu aleti bimeks te halen satılmak ta.. bence ii bi secim illa ki son alet alacam demiyorsanız alınabilir..

arkadasıma önerdim sorun olarak parlak ekran olmamasını gösterdi .... ekran haricinde pek oyun sevmeyenler için alınır
  • hocam bimexteki bunun aynısı değil zannedersem 799 dolara satıyorlar çünkü

quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

Gördüm bu aleti bimeks te halen satılmak ta.. bence ii bi secim illa ki son alet alacam demiyorsanız alınabilir..

arkadasıma önerdim sorun olarak parlak ekran olmamasını gösterdi .... ekran haricinde pek oyun sevmeyenler için alınır
  • http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8743&promotionId=558&ref=007.1

quote:

Orjinalden alıntı: artuklu1

hocam bimexteki bunun aynısı değil zannedersem 799 dolara satıyorlar çünkü

quote:

Orjinalden alıntı: FeLiKS

Gördüm bu aleti bimeks te halen satılmak ta.. bence ii bi secim illa ki son alet alacam demiyorsanız alınabilir..

• evet 699 dolar güzel fiyat
  • oyun oynamak için ucuz ve güzel laptop varsa araştırabilir misin
  • ucuz dediysem 500 usd nin altında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.