Şimdi Ara

Haf 912 Yan Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk olarak biraz kasamdan bahsediyim ve yapmak istediklerimden. Tüm fanları ilk olarak mavi ledli olanları ile degiştirdim ve kasa içindeki tüm fazlalıkları çıkardım hardisk yuvalarını. Ön panelde 1 dvd-rw,1 fan kontrol,1 kart okuyucu mevcut ki kasa ile beraber gelen 3.0 usblerini baglayamadım anakartımda böyle bir slot mevcut degil :). Sapphire 6850 ekran kartı amd phenom x4 işlemcim ve sogutucu olarakta thermaltake contac 30 işlemci sogutucusu kullanıyorum. 10 gb ramlerim var 700 watts psu mevcut kablo saklamasına kadar hepsini uyguladım. benim amacım eski kasam olan dark falcondaki yan panalindeki gibi 20 cm fan takmak istiyorum pleksiglassı lazer kesim yapabilicek kimseleri bulamadım :S varmı aklınıza gelen fikir 20 cm fan takabilicegim hale getiriyim.

Haf 912 Yan Panel

Haf 912 Yan Panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjFuNcLuP -- 30 Ocak 2013; 11:45:29 >

7.0L V8 CobraJet engine with 340 PS and 597 NM
  • Tercihen ızgaralı yapmak istiyorum ızgarasınıda kendim yaptıgımda malesef görüntüsü bozulucak dereceye geliyor :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haf 912 plus full kasa SATILDI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.