Şimdi Ara

Hadi para kazanalım ve kazandıralım millet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi bu konun nereye açılacağını tam kestiremedim çünkü bu konuyla alakalı net bir bölüm yok. Sıcak fırsat sayılmayacak birşey yani ama ucunda para var

Şimdi ben sizlere bir link vereceğim ve sizler üye oldukça 0,10 TL para yatıracağım hesabınıza. Siz eğer üye getirirseniz bu sefer anında 0,20 TL üye başına para yatacak sizlere

Hesaplar fake olmamak zorunda ve 1 kişiye özel birden fazla para kazandıracak sistem sağlayacağım. Yeterince konu açıktır sanırım

Şimdi benden bilgi isteyenler pm atsın onlara link atacağım onlarda birilerini üye yapcak

Eğer ilgili bölüm varsa beni uyarın taşınsın ben göremedim şahsen

Ve yine eğer yoksa üyelere para kazandıracak bir konu olup, bol kazançlı sayfalar olur umarım

Hadiyin gayri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 9 Nisan 2012; 4:19:26 >

• Yok artık
  • Ne yapalım hocam çalışmak lazım bu tarz konular bir çok sitede fazlasıyla vardır yani yıllardır olan bir kazanç sistemidir ama DH bu konuya el atmamış bende konu dışı yapayım dedim
  • 0.20 para kazanmak fake olmayan hiç bağdaşmıyor bu sözcük grupları
  • imzanı değiştirip yukardaki açıklamayı kısaca ve üye olma linkini koy bence daha fazla gören olur daha çok para kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: At Düşkünü

imzanı değiştirip yukardaki açıklamayı kısaca ve üye olma linkini koy bence daha fazla gören olur daha çok para kazanırsın

Reklam yüzünden ban yemeyiz dimi sonra?

İmza değişti ve imzadaki linkte uçmuş yeni fark ettim yıllanmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 9 Nisan 2012; 4:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

0.20 para kazanmak fake olmayan hiç bağdaşmıyor bu sözcük grupları

Zaten %90 herkes fakeye girişmeyi deneyecektir fakat tespit edilirse para gönderilmez yani yinede istisna üyenin aile üyelerine özel 1 kişiye kanaat gösteririm ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Escobar -- 9 Nisan 2012; 4:36:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saadet zincirleri aklıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle -- 9 Nisan 2012; 4:36:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bionicle

Saadet zincirleri aklıma geldi.

DH Saadet Zinciri olacak hocam ve simit yemek yerine döner ekmek yiyeceğiz
  • Pm atan arkadaşlara pm gönderilmiştir konu günceldir arkadaşlar referans isteyene site gönderilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.