Arkadaşlar bu aralar yeni alan bir kaç kişi var ve olanlarla birlikte güzel vakit geçirebiliriz birsürü oyun var online oynanacak aramızda karar verip hangi oyunları oynayacağımıza karar verelim... Birlikte Animal Crossing vb.. oyunları oynarsak zevkli olacağını düşünüyorum... mesala dört kişi Worms warfare 2 oynamak çok zevkli olacaktır. Veya pokemon severlerle Turnuvalar düzenleyebiliriz. ben her oyunu oynarım yeterki siz katılın bekliyorum...
fifa 08 oynayabiliriz isteyen pm den friend codunu atabilir
Hergün öğlen 2 den akşama kadar oynayabilirim ds.Worms 2 yi hala oynayamadım,sanırım r4 kartın güncelleştirmesini yapmam gerekiyor.Konuyu açan kişiye ve yorum yazan ikinci kişiye ö.m atıyorum.Birlikte oynayabiliriz ,istediğiniz oyunu.....Benim şu an wi-fi üzerinden oynadığım oyunlar; Mario Kart Ds Fc:369-490-796-600 Lost Magic Fc:4425-0524-8501 Metroid Ph Fc:0688-4308-6852 42 All-Time Classics Fc:1719-2230-2666 Custom Robo Arena Fc:3351-4789-9660 Sonic Rush Adventure Fc:451-095-184-139 Fifa 2008 Fc:399-564-872-873
Pokemon olabilir, hatta olabilir değil süper olur hep netten yabancılarla savaşıyorum türkiye turnuvası neden olmasın
Pokemon diamond :2191 7998 7047
Arkadaşalr benimde DSL'em var yakında r4 kart alıcam ona oun yüklücem şimdi nası birbirimizle oynucaz kullanım lıavazunda en fazla 20 metereden çektiği yazıo.
quote:
Orjinalden alıntı: cırık
Arkadaşalr benimde DSL'em var yakında r4 kart alıcam ona oun yüklücem şimdi nası birbirimizle oynucaz kullanım lıavazunda en fazla 20 metereden çektiği yazıo.
20 M, İki kişilik oyuncu için. İnternet üzerinden (Wi-Fi) olanla Japonlarla bile oynarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: oTaKuRoN
quote:
Orjinalden alıntı: cırık
20 M, İki kişilik oyuncu için. İnternet üzerinden (Wi-Fi) olanla Japonlarla bile oynarsın.
Vayy ciddimisin bu özelliği olduğunu bilmiyordum bak çok sağol birde daha yeni aldım internete nasıl bağlancam biraz ayrdımcı olurmusun.
wi-fi özelliği sadece lite de mi varmış?Öyle birşeyler hatırlıyorum sanki.Ben normal ds le internet üzerinden oynayamaz mıyım?
Ben DS'dede var diye biliyorum.
Sadece lite değil, eski Ds'lerinizle de oynayabilirsiniz.
Peki biraz açıklayabilirmisiniz?
eft bendede ds lite var ve netten oyun oynamak istiorum..bunun için extradan bi aparatmı ne varmış usb den girişli..nedir bu alet açıklayabilirmisiniz. nerden bulabilirim ve kaça patlar
BEnde katılmak isterim ama diğer konsollarla uğraşmaktan vakit kalmıyor ds'e şu sıralar zelda the phantom hour glass bi de advance wars days of ruin oynuyorum...yahu bir de ds'de online oynamak için çok berbat bir şekilde modemin keylerini wep olarak ayarlamak gerekiyor ki iğrenç birşey çok rahat kırılıyor her tarafta geziyor wep kırıcı programlar keşke wpa kodları algılayabilseydi şu alet!!
quote:
Orjinalden alıntı: heman_
eft bendede ds lite var ve netten oyun oynamak istiorum..bunun için extradan bi aparatmı ne varmış usb den girişli..nedir bu alet açıklayabilirmisiniz. nerden bulabilirim ve kaça patlar
Flood gibi olmasın ama dediğin parça sanırım ram olarak geçiyor fs'in ram kapasitesi düşük olduğu için nete giremiyor fakat net dediğim opera internet browser programı...R4 dışında birkaç farklı model kartla internete o aparat olmadan girebilirsin...Son olarak DS'te online oynaman için o aparata ihtiyacın yok; sadece wep anahtarlı veya güvelik şifresi olmayan bir modeme bağlanman...
r4 almaya karar verdim.Hafta içi alıyorum ve hepsini yukluyecegım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme