eski konulara da baktım böle bi çalışma goremedim babel de oynayanlar olarak neden toplanıp bir guild kurmuyoruz ?? cvpları bekliorum
kusura bakma kendini boşuna yırtma sen 500k topla bir guild kur biz geliriz
quote:
Orjinalden alıntı: Eremenko/
Ah be kardeşim millet BaBeL de 5. char ını açıyor sen haaaLa .. Birçok türk guild i var orda merak etme!!! Çoğu türk guildleri çoktan LvL 4 oLdu biLe!!!
Bence bu oyunun en baba server ı BaBeL.. Çoğu PvP videoları BaBeL den çıkıyor. SağLam oyuncuLar var.. Tabi alabildiğine de scammer lar
BaBeL li oLmak bi ayrıcaLıktır
Babel de en en baba türk guild di Misaki_MİLLİ guild di lwl imiz 4 ve % 30 dayız yakında lwl imiz 5 olacak arkadasın dediği gibi Babel serveri bir baskaaaaa türk arkadaslar babel ' de iseniz ve lwl iniz 45 üzeri ise sizi bekliyorum clanda 61 lwl arkadaslarımız var.. bu beni gururlandırıyor....
Babelin Misaki_MİLLİ den sonra gelen 2. türk guildi ise BUBBLE kurulalı çok fazla olmamasına rağmen lwl imiz 3 we % 60 dayız yakında lwl 4 olcaz Misaki_MİLLİ yi de geçmeye kararlıyız 35+ aklı başında guild de çocukluklar yapmayacak herkese açığız bizim de 60 we 65 lik adamlarımız war
Guild Başwuruları İçin Oyunda Bana PM atabilirsiniz MaTRiX_78
BUBBLE ( Szung ) arkadaslar clanınızı cok begeniyorum ilerde server'in ( Babel ) en iyi clanlarından biri olucaz..
M@TRIX_78 oyunda görüsürüz kardes
Vvixen
quote:
Orjinalden alıntı: Eremenko/
yaw bir sürü guild war babel de onlardan birine gir işte
sen greece geL bnim guıLde
Ya kanyler bn yeni başladım arkadaşla ebraber oynuoz Gerçekten güzel ama bn hala lwl atlamakta zorlanıyom rahat we seri kestiiim canavarlar exp gelmio zor uzun zmnda kestiim canavarda yavaş kasıo KAFAYI YİİCEM BİDE ŞU CANAVARLARI KESTİİİNDE ELEMENTAL İTEM ÇIKIYO YAS ONLAR NE İŞE YARIYO
Way lan bak guıld masterlar çıktı durun lan Pm atıyorum şimdi giricem ortama bizim guıldde kavga çıktı zaten dagılık hacı yaa
ya gidin baska bir yerde ttopLanın burda greece troplanacak randewumuz war :P
bugun misak ı milli den bi hunter kesti beni :P ne kesiosun ayıp türk türkü öldürürmü dedim res ledi hemen özür diledi nickini hatırlamıom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme