Şimdi Ara

HADI APP [ANA KONU] [TOMPAY DİJİTAL ÖDEME HİZMETLERİ] [A101] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
120
Favori
135.848
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda deli sorular acaba hadi hesapta kalan bakiye için başka hadi hesabına kartla yüklesek yer mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

hadi başka kapıya diyorsun özetle
    Olur mu ne "hadi"me 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

O kadarıyla uğraşılmaz hocam ama sağol yinede.

Gider alışveriş yaparım a101 den en kötü. Yada fatura öderim.

• Faturasız hatta yükleme yapınca paycell hazır limitten çekiliyor diye biliyorum

• Banka hesabına gönder seçeneği var burdaki arkadaşlar niye ısrarla başka uygulamalara para aktarma çabasında onaylı hesaba geçin banka hesabınıza atın parayı

• desparegas D kullanıcısına yanıt

O kadarını herkes biliyordur herhalde.

Buradaki mesele kredi kartı ile yüklenen para.

Neyse bu vesile ile bir kez daha yazayım: ön ödemeli servisler engellendiği için boşuna uğraşmayın. Nakite dönmeye çalışmak için bu hizmeti kullanmayın. Ya alışveriş yapın ya da bu yollara tevessül etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 28 Mart 2023; 17:0:27 >

Moneytolia, Parolapara, Parazula çoğu kişinin ismini bile duymadığı cart curt 45 küsur ödeme hizmetinin al takke ver külah için kullanıldığını herkes biliyor elbette. Bu kuruluşlar da cashback vermediği sürece insanlar neden kullansın?

Burada mesele kullanıcı girişi yapmadan her mesajın okunabildiği bir yerde her şeyi kabak gibi açık açık üst üste defalarca yazmak. Birisi soru soruyor cevap verenler açık açık yazıyor. ÖM atmak çok zor bir şey değil.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    cevap vermeyi bırak, adam instagram sayfasında paylaşıyor "hadi 'yi hackledim" diye, bi de bunlar çıktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sosyal medya maymunlarına diyecek çok şey var da...

SOGHSDIO nedemezsin

• .Eray. kullanıcısına yanıt

10 TL nedir 11 yaş cocuklarda ilgilenmez bile  

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Kredi kartından yüklediğim bakiyeyi çektim uygulamaya ordanda ibana 1 saat önce

• Son güncelleme ile birlikte hadi veresiye limiti kullanılabilir hale gelmiş açılmış yani

• bu kartı takla arttırma muhabbeti papara sipay hadi olmuyor diye biliyordum

• Veresiye açılmış işleyiş sistemi Money Pay ile birebir aynı sadece kasiyer kimlik göstermemi istedi bu kısım mağazadan mağazaya göre değişiyor mu bilmiyorum ama bunun dışında veresiye kullanımı Money Pay kadar kolay ödemesi ise 1 ay sonra yine

• yahu bu uygulama tümden sorunlu açılmıyor tekrar dene yapıyorum yine açılmıyor

taşımıştım geçen borç alacak e devlette 0 yazıyor 50 lira vardı vergileri ödenmiş hattı

• Mauro99 M kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten kartımın kayıt olduğunu görünce müşteri hizmetlerini aradım 11 dk bekledim açan yok. Madem böyle bir şart var, yazmaları gerekir 'sadece ücretli kart alanlar bu kampanyadan faydalanabilir' diye. Koca A101 yazık.

• Gece kredi kartın bakiye yüklemiştim paycelle çekerim diye zamanı mıydı şimdi ön ödemeli kartları bloklamanın. Bu parayı çekmenin yolu bilen var mı, lütfen yardımcı olun..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.