Şimdi Ara

Hades 2 {PC ANA KONU} {Türkçe} {Çıktı/2025} (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1.0da neler var ilk çıktığında oynamıştım sadece

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun puanları abartılmıyor mu biraz arkadaşlar tamam iyi güzel oyun da aynı şeyleri tekrar tekrar oynadığınız bir oyun uzun desen uzun da değil ben erken erişim olarak almıştım biraz oynamıştım oynamadım değil sıkıldım yani şu an açmıyorum bile ilk oyun Bence daha iyiydi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Ormanci Ben çıktığı hafta bitirdim hocam Silksong'u. Güzel oyun ama hype yapıldığı kadar değil. Özellikle ilk oyunda olmayan büyük bir tempo sorunu var. Aynı şekilde ödüllendirme ve platforming sekansları da çok sorunlu. Bu senenin başyapıtı değil şahsen benim için. Yine de 22 TL'lik fırsatı bende kaptım valla, çok tatlıydı 😄

@erkinakkas Erken erişim sürümüne göre daha fazla mekan, daha fazla boss ve daha kararlı oynanış denmiş. Bende denemedim ama gelen ilk yorumlar baya iyi.

@Weycell 61 Daha denemediğimden abartılıyor mu bilemem ama ilk oyun çok iyiydi. Bu onun yarısı kadar bile iyiyse yorumlar doğrudur derim 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk oyunu almış fakat oynama fırsatım olmamıştı. Bugün işlerimi hallederken bir yandan CohhCarnage açmış dinliyordum. Bir Boss savaşında aşağıdaki parça çalmaya başladı. Seri için müzikleri çok iyi diyorlardı fakat bu kadarını beklemiyordum. 

Supergiant Gamesyoutube
    Play now in Early Access on Steam: http://supergiant.games/hades2steam Play now in Early Access on Epic Games Store: http://supergiant.games/hades2egs Lyrics: Come oh sailors hear my music Echoing through sea and cove Bring your hull into my harbor Join the teeming wrecks below Down Down King of bones With a coral crown Drown Drown Save your breath 'Cause tonight you're gonna drown Gods and witches cannot tame me Curses are my endless muse All who hear me, prince or pauper This shall be their final cruise Down Down King of bones With a coral crown Drown Drown Save your breath 'Cause tonight you're gonna drown Come to me my tasty morsels Always room for more More More Make yourself at home my darling Take a dip and stay awhile Down Down King of bones With a coral crown Drown Drown Save your breath 'Cause tonight you're gonna drown ‘Scylla & the Sirens’ Vocalists Erin Yvette - Scylla Ashley Barrett - Roxy Judy Alice Lee - Jetty Composed by Darren Korb. Hades II is a trademark of Supergiant Games, LLC. The soundtrack is © 2024 Supergiant Games, LLC. All rights reserved.
    https://www.youtube.com/watch?v=N7QSavYWEE0&list=RDN7QSavYWEE0&start_radio=1
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.