Şimdi Ara

Haddinden Fazla Kibirliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda kendim kadar iğrenç bi adam görmedim ukalayım , aşşalayıcım küçük düşürücüyüm , özür dilemem , birini kendine yalvartmayı seven , kendine güveni normalden fazla olan acıması olmayan gaddar biriyim ama herkes benim gibi olmayı istiyo (öyle analizledim ) herkes benim gibi olmak istiyo ama bana kimse güvenmiyo okulun yarısı kanki der arkadaş ayağı yapar 1isi bile güvenmez napabilirim normal biri nasıl olabilirm tavsiylerinizi bekliyo olucam

• Lafa bak ya sen nasıl davranı bilmiyor musun? kötü davranışlarını yazmışsın git onları düzelt bize niye soruyosun Allahım yaa
  • bi dayak yersen karizma çizilirse herşey düzelir
  • kendini aşşağıladığın kişilerin yerine koymak işe yarayabilir mi acaba ?
  • aynı şeyler bendede mevcut
    kendimi farklı görüyorum
    herkesle konuşmuyorum
    bir ortama gittimde
    aaa bak gelmiş falan oluyo
    herkese yukardan bakıyorum
    o derece kendimi çektimki
    msn de birine selam versem
    o kişi başkasına bu bana selam verdi der
    ve inanılmaz bir şekilde kendini beğenmiş biriyim, şöyle bir kız tekmeyi bir çaksa adam olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

kendini aşşağıladığın kişilerin yerine koymak işe yarayabilir mi acaba ?

denedim olmadı
    @Abrek Cestav
    mantıklı duruyo ama kendime ait bir korku imparatorluğum var birisi karizmayı çizebilcek gibi olursa yiyiceği lafların kendisine yol su elektrik olarak dönüceğini bilir
    @mrcopper
    duygularıma tercüman olmuşsunuz eksikler vardı sizinkilerle tam olmuş
    şu ksıım komple doğru
    kendimi farklı görüyorum
    herkesle konuşmuyorum

bir ortama gittimde
    quote:

bu cümleyi duyunca daha bi umursamaz tavıra giriyorum hep bi umursamaz tavır içindeyim

quote:

bu ksıımda aynnen doğru

ve inanılmaz bir şekilde kendini beğenmiş biriyim, şöyle bir kız tekmeyi bir çaksa adam olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turistof Kolomb -- 12 Ekim 2009; 11:32:10 >

• İşte böyle olan tüm insanlar geçmişte ezilmiş yada böyle bir insan olmak istemiştir.Durduk yere olacak şey değil bir psikolojik sorundur bu (Psikoloji dersinde işliyoruz kafamdan atmıyorum) Bunların üstesinden gelmen lazım ezilme korkusu ile yapıyorsun tüm bunları kendini güçlü gösterebilmek için buda geçmişinden kaynaklanıyor.Onları aşınca emin ol bu sorun ortadan kalkacaktır ama bu hayatta hiç bir zaman ukalalar vs sevilmez ölünce mezarında ailenden başka 1 kişi bile olmaz.Bence bunları bir düşün ve en kötüsü kibirli olmak zayıf insanların işidir ve diğer dünya konularına pek girmek istemiyorum herkesin doğrudu-yanlışı kendinedir fakat belki bilmiyorsundur söyleyim sadece kibir diğer dünyada yerinin olmamasını sağlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok fazla sevmeyin
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün bir bakmışsın yanında kimse yok..Ailen bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHKAR_LORD

İşte böyle olan tüm insanlar geçmişte ezilmiş yada böyle bir insan olmak istemiştir.Durduk yere olacak şey değil bir psikolojik sorundur bu (Psikoloji dersinde işliyoruz kafamdan atmıyorum) Bunların üstesinden gelmen lazım ezilme korkusu ile yapıyorsun tüm bunları kendini güçlü gösterebilmek için buda geçmişinden kaynaklanıyor.Onları aşınca emin ol bu sorun ortadan kalkacaktır ama bu hayatta hiç bir zaman ukalalar vs sevilmez ölünce mezarında ailenden başka 1 kişi bile olmaz.Bence bunları bir düşün ve en kötüsü kibirli olmak zayıf insanların işidir ve diğer dünya konularına pek girmek istemiyorum herkesin doğrudu-yanlışı kendinedir fakat belki bilmiyorsundur söyleyim sadece kibir diğer dünyada yerinin olmamasını sağlar

dedikleriniz aynen doğrudur ilkokulda ezilen hep ben oldum birkeresinde birtakım olaylar yüzünden kendime ait bazı kararlar aldım galiba bayadır fazlasıyla uyguluyorum artık kurtulmama gerekiyo

• İnsanın kendi kötü yanlarını görüp, anlayıp, analiz etmesi güzel birşey.
    Eğer bunu Yapabildiysen.
    Kendini değiştirmeyide başarabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0 ®h Negatif

quote:

Orijinalden alıntı: DEAD-RECKONING

kendini aşşağıladığın kişilerin yerine koymak işe yarayabilir mi acaba ?

denedim olmadı
    @Abrek Cestav
    mantıklı duruyo ama kendime ait bir korku imparatorluğum var birisi karizmayı çizebilcek gibi olursa yiyiceği lafların kendisine yol su elektrik olarak dönüceğini bilir
    @mrcopper
    duygularıma tercüman olmuşsunuz eksikler vardı sizinkilerle tam olmuş
    şu ksıım komple doğru
    kendimi farklı görüyorum
    herkesle konuşmuyorum

bir ortama gittimde
    quote:

bu cümleyi duyunca daha bi umursamaz tavıra giriyorum hep bi umursamaz tavır içindeyim

quote:

bu ksıımda aynnen doğru

demişsin ya demek bu yüzden kimse hırpalayamıyo seni..O zaman sen bize okulun adını ver biz burdan toplanıp gelelim bikaç kişi fiyakanı bozalım..Bize sökmez senin artsitliğin nede olsa

• Ne özelliğin var ki kibirlisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÜNAHKAR_LORD

İşte böyle olan tüm insanlar geçmişte ezilmiş yada böyle bir insan olmak istemiştir.Durduk yere olacak şey değil bir psikolojik sorundur bu (Psikoloji dersinde işliyoruz kafamdan atmıyorum) Bunların üstesinden gelmen lazım ezilme korkusu ile yapıyorsun tüm bunları kendini güçlü gösterebilmek için buda geçmişinden kaynaklanıyor.Onları aşınca emin ol bu sorun ortadan kalkacaktır ama bu hayatta hiç bir zaman ukalalar vs sevilmez ölünce mezarında ailenden başka 1 kişi bile olmaz.Bence bunları bir düşün ve en kötüsü kibirli olmak zayıf insanların işidir ve diğer dünya konularına pek girmek istemiyorum herkesin doğrudu-yanlışı kendinedir fakat belki bilmiyorsundur söyleyim sadece kibir diğer dünyada yerinin olmamasını sağlar

Geçmişim çok güzel geçti
    Tek çocuk olduğumdan her istediğim oluyodu (şımartıldım)
    Büyüdüğümde etrafımdakilerin şöyle güzelsin şöyle tatlısın övgü ögvü
    Övgülerden sonra kendini beğenmiş biri oldum
    Hiç bir kız reddetmedi buda dahada arttırdı
    Kendimi birşey sanmıyorum (ama sanıyorum içimde nasıl engel olucam)
    Bir kız beni beğenmese, o kimki ya der geçerim.

Ya içimde daha çok şey var anlatsam 15 20 dk yazmak zorunda kalırım.

Derdi veren Allah dermanıda bekliyorum, beklerken çabalıyorum.

Kendimi aşalamaya çalışıyorum artık ben kimimki ya, o bana bakarmı vs vs..

Yaş 19 ve böyle giderse ilerde yanlız kalıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Ne özelliğin var ki kibirlisin?

bir özelliğim olduğunu düşünmüyorum
  • aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: doganinho7

aramıza hoşgeldin

hoşbulduk hocam kaç kişiyiz acba
  • görebildiğin her yere "mağrur olma padişahım senden büyük Allah var" yazısını yaz bu sayede belki kibrin azalır.
  • Kibirlenme olayı şudur ; Ya çok paran vardır , ya çok yakışıklısındır , ya espri yeteneğin felan vardır.. Başka türlü sen kibirlensende millet takmaz ki. Böyle düşünüyorum ben açıkcası.
  • eskiden kibirliydim, şimdi kusursuzum
  • "Kibir, en sevdiğim günahtır."

Al Pacino - Şeytanın Avukatı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.