Arkadaşlar virüs müdür, trojan mıdır, solucan mıdır bilmem ama bilgisayarıma Hacktool.Rootkit diye birşey bulaştı.. İllet birşey.. Norton ekranın ortasına zıplayıp duruyor, uyarı veriyor. Ancak ne kadar ok derseniz deyin aynı uyarı penceresi ekranın ortasına yine zıplıyor. Yani uyarı penceresi kapatılamıyor.. Ne olur yardımcı olun, ben nasıl kurtulacağım bu illetten..
dostum ilk önce nortondan kurtul sonra ondan kurtulursun...
Dostum sağolasın ama pek faydalı bir mesaj olmamış. Norton'u kaldırdığım zaman o virüs temizlenecek mi ki?
norton artık eski kaldı virüs aleminde onun icin demistim yerine baska bisey kur o zaman siler büyük olasılıkla.. benim tavsiyem mcafee kurman.. ama ilk önce online virüs tarayip silen linkleri dene örnegin bu sayfadan faydalanabilirsin online olarak en iyisi Trend Micro'nun HouseCall olayıdır. ilk önce biraz yükleme yapmak zorundasın pcye ama bu arama ve silme icin gerekli...
walla bence mcafee en iyisi 1 yıldır kullanıyorum süper bişi
katılıyorum mcaffe çok iyi ad-aware la falanda desteklediğinizde güvenliğiniz çok iyi oluyor nortonun zırt pırt o ekranı çıkartmasına gelelim çalıştığı için norton onu silemiyor bu nedenle napıyoruz güvenli kipte taratıp silioruz olay budur
quote:
Orjinalden alıntı: meco
dostum ilk önce nortondan kurtul sonra ondan kurtulursun...
Yuh.. 8 sene önceki mesajım hortlatılmış.. ;) Ben bile açtığımı hatırlamıyorum bu başlığı. Hacktool.Rootkit virüsü de tarih olmuştur sanırım. O günden bugüne en 100 tane de format atmışımdır bilgisayara.. ;)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme