Şimdi Ara

Hacknet Resmi Türkçeleştirme Projesi[Çıktı](Bağımsız Çeviri) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
4
Favori
12.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resmi çeviri yayınlanmıştır.

İyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dufresneee

Resmi çeviri yayınlanmıştır.

İyi oyunlar.

Eyvallah hocam emeğine sağlık :)
  • Hocam bi sorunum var. Hacknet'i Açmaya çalıştığım zaman hiçbişey gelmeden beyaz ekranda kalıyor. Arka planda çalışan cmd de ise şöyle bor hata veriyor.

Warning:dns_config_service _win.cc (673) failed to read DnsConfig

Başka bi pc de denedim çalıştı.

Sistem özelliklerim ise şöyle:

Intel core 2 duo 2.80ghz

Nvidia geforce gt9400

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline, koluna sağlık!
  • indirme bağlantısını yenileyebilir misiniz, origin üzerinden oyuna erişiyorum ora da yama mevcut değil.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Yama resmi olarak oyuna eklenince indirme bağlantısını kaldırdım. Gördüğüm kadarıyla Origin'de oyun için Türkçe desteği sunulmamış. Biraz sonra yamayı özelden size yollayacağım.

Bu arada, ek paketi de satın aldınız mı? Satın aldıysanız onun yamasını da göndereyim.

NOT: Size özel ileti gönderemiyorum. Arkadaşlık isteği atarsanız ya da gizlilik seçeneklerinizi değiştirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufresneee -- 23 Aralık 2017; 21:11:17 >
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    DLC yok hocam, mesajı açtım. İlginiz için teşekkür ettim.
    -----------
    Bu arada Orwell oyununu da çevirmeyi düşünür müsünüz ?
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Özelden gönderdim.

Artık gayrı-resmi çeviri yapmıyorum. Yapımcısı da gördüğüm kadarıyla İngilizce haricinde başka bir dil için destek sunmuyor. Eğer ilerde destek sunmaya başlarsalar çevirmek isterim. Zaten oyunu oynadım ve oldukça beğendim.

İyi oyunlar dilerim.
  • dufresneee D kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam.
  • Oyunu origin üzerinden oynuyorum bana yamayı atar mısınız ?
  • Merhaba emeğinize sağlık. ufak bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim..
    Oyunu steamdan indirimden yakaladım ve indirdim. Orjinal dil seçeneklerinde Türkçe zaten hali hazırda mevcut du, belki geliştirici sonradan eklemiştir bilemiyorum açıkcası..
    sorunum şu; Oyunun içersinde bizden 1-2 dosyayı silmemizi istiyo
    Dosyanın isminde türkçe karakterler var. ğşçöü gibi.
    klavyemden bunlara basınca oyunda görünmüyor. yani yazılmıyor. bunun sebebi ne olabilir ?
    Çeviri eksikliği mi oyunun ayarı mı anlayamadım açıkcası..
    masaüstümde türkçe karakterli bi şekilde yazıp kopyala-yapıştır yapmayı denedim. yine de sonuç değişmedi tüm yazıları yazıyor
    ama türkçe harfleri göstermiyor..
    dolayısıyla görevi tamamlayamadığım için ilerleyemiyorum. bahsettiğim sorun oyunun başlarında geçiyor..
    tam hevesle ilerliyordum derken böyle bir karakter sorunu ile karşılaşmak oyunu kenara kaldırmamama sebeb oldu.
    konusuyla ve açıklayıcı ilerleyişiyle gayet başarılı bir oyun.. yardımcı olursanız sevinirim. kolay gelsin

• hzwinston H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çeviriden sonra oyunu birkaç kez test etmeme rağmen bu sorunla karşılaşmamıştım. Acaba sorunu yaşadığınız görevin ve bu dosyanın ekran görüntülerini atmanız mümkün mü?
  • Merhabalar,indirme linki verebilir misiniz?Benim oyunum İngilizce ve ayarlarda vs. dil değiştirme göremedim.Oyun dosyalarına da baktım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.