Şimdi Ara

Hacklenmiştim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün Gece ImToHigh Adlı Kişiyle Takas Etmek İçin Pmleşmeye Başladık Sonra Birbirimizin Charlarına Girdik Verdiği Char Boş Skiller İğrenç Silkle İlgili Hiçbir İtem Olmayan Chardı Takasdan Vaz Geçtiğimi Söyledim Ama Charda o Oldugu İçin Tehdit Etmeye Başladı Şifreyi Değiştirdim Ve Yazdıgım Mesajlara Msndeki Mesajlara Hiçbir Cevap Vermiyordu Taki Gece Char Dc Yiyene Kadar . Olayın Komik Yüzüde Burdan Sonra Başlıyor Bense Hala Adamın Chardaydım Charın Şifreside Değişmişdi Adam Char Dc Yiyince Hemen Bana Mesaj Yazdı Bu Arada Adam Yabancı U.s'den Evet Mesaj Yazdı Ve U.s Ve Türkiye Arası Uzaklık Fazla Olmasından Mesajlarım Ona Geç Ulaşıyormuş Ama Suda Var Adam Benim Charı Alalı Tam 12 Saat Oluyordu 12 Saat Sonra Gidermi Bir Mesaj Gitmez Çünkü Her Gün New Yorkdaki Dayımla Msnde Konusuyoruz Sonra Ben Bunu Söyleyince Okuldaydım Görmedim'e Döndü Adamın Chardaki Herşeyi Aldım Ve Charı 15 lvl Pk 200k Yakın Kill Point Yapıp Bırakdım Diceksiniz Çok Kötü Birşey Yapmışsın Ama Dünden Beri Başım Hala Ağrıyor Hatta Çatlıyor Kendimce Fazlasıyla Yaklıyım Olay Bu Okuyanlar İçin Teşekkürler.

• Ellerine sağlık bence hiçte kötü yapmamışsın. Adam adilik yapmış , adilik yapana sende yapıcanyapıcan, gerçi şans senden yana gülmüş adam DC yemiş charı kurtarmışsın falan ama çokta iyi yapmışsın
  • Wallaha 12 Saat Sonra Dualarım Tuttu Ve Dc Yedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.