Şimdi Ara

## HACKLENMEMEK icin Dikkat Edilmesi Gerekenler : ## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
0
Favori
102.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş sizden yardım alacam trade kullandım adam yapcagımız takası yapmadı privatesini blockladı sonra oyundan cıktı ben hecklenmiş olabilirmiyim==
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: Yardımsever

s.a herkese benim şifremi değiştirmem lazım fakat bi türlü değiştiremiyorum oyuna giriyorum fakat siteye login olamıyorum ne gizli sorumu kabul etmiyo nede siteye login olabiliyorum bi fikri olan warsa yardımcı oluversin ...

siteye giremiyorsun ama oyuna girebiliyorsun.

bu sebepten dolayi Sitedeki sifremi unuttum bolumune tikmayip yeni bir sifre alacaksin.

kardeş şifremi unuttum nasıl yapcaz ??????hemde hangi mail adresine actım on7uda unuttum hay boe balın :D
  • EKLENTI : 05 HAZIRAN 2006

Tarihli eklenti var Trade hack aciklamasi okuyunuz .
  • Anti Spam Software

sens bunu nerden indiricem biraz açıklarmısın ayrıca bu yeterli olurmu ?
  • çok saol 10 numara bilgiler
  • sens oncelıkle bızlerı bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkurler

bende sıstemımı nod32+hitmanpro yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 6 Haziran 2006; 5:51:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FjardeVarlden

sens oncelıkle bızlerı bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkurler

bende sıstemımı nod32+hitmanpro yaptım

yararini gorursun emin ol :)
  • saol kardeş herkes boyle gereklı topıcle acsa cok gusel olur site
  • Cok uzun ya
  • teşekkür ederim çok güsel bir topic olmuş benimde 57 lwl bi buffer hacklendi cypherda belki bilen wdardır uNdeR_bLuE içinde 800milyon edecek itemler wardı hacklenmemek için artık elimden geldigi kadar dikkat edecem saol
  • bayagı ugrasmıssın wala
    cok yararlı bi topic cok saol
  • sens format ı atıp sistemimi ana kart ,ekran kartı vs kurduktan sonra deep freze kuruorum bu yeterlı olurmu
    guvenlık ıcın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: italyan54

sens format ı atıp sistemimi ana kart ,ekran kartı vs kurduktan sonra deep freze kuruorum bu yeterlı olurmu
    guvenlık ıcın???

hayir yeterli degil .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stayler007

Cok uzun ya

cok uzunsa okuma,

okumuyorsa, topic'e yazi yazma kirletme. baska topic'lerde bunu yapma sikayet ederim ve ceza alirsin dikkat et .
  • sens kardeş ilk olarak verdiin bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oluor (tabi bazılarını anlayamasamda:O )
    şimdi sana sorularım olucak yanıt verirsen sevinirim
    kardeş trojan dan bahsetymişsin ve bunu önlemek için lisanslı bir virüs programı almamızı önermişsin
    bunu nerden alabiliriz nekadar süre durur format vb ile gidermi,

ve bu sorum uzun ve benim için çok önemli bir soru ,
    buna yakın bilgiler veren bir yazı yazmışsın fakat tam emin olamadığım için bu soruyu sormak istedim,,

ilk olarak bunu okuyan arkadaşların bunu niiye yazdımı sormasını istemiorum.
    evet gerçekten benim için çok önemli 1 konu saçmalama vb. olmasın lütfen.adammı soyuldun , soyuldunmu ,arkadaşaınmı soyuldu gibi sorular sormamanızı rica ediorum...
    konuya geçersem;
    gm tradeden ip vea herhangibi birşeyine bakarak kim olduğunu öğrene bilirmi
    mesela xxx adında 1 char soyuldu ve bunun itemleri yyy adında 1 chara aktarıldı
    xxx de 1 kekuri ring vardı dielim
    bu xxx in kekurisinin aktarıldığı charı bulabilirmi bulursa ip denmi yoqsa herhangi başka birşeydenmi anlar
    sens bu konuda sanırım daha önce 1 yazı yazmış ama o yazıyı bulamadıım için okuyamadım
    bu konuyu bilenlerden yardım bekliyorum...
    şeklinde 1 topiç yazdım
    sens sanada özel olarak sormak istedim yardım bekliorum...

• quote:

ergge
    quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: acchilles

sens kardeş ilk olarak verdiin bilgiler için çok teşekkür ederim çok faydalı oluor (tabi bazılarını anlayamasamda:O )
    şimdi sana sorularım olucak yanıt verirsen sevinirim
    kardeş trojan dan bahsetymişsin ve bunu önlemek için lisanslı bir virüs programı almamızı önermişsin
    bunu nerden alabiliriz nekadar süre durur format vb ile gidermi,

ve bu sorum uzun ve benim için çok önemli bir soru ,
    buna yakın bilgiler veren bir yazı yazmışsın fakat tam emin olamadığım için bu soruyu sormak istedim,,

ilk olarak bunu okuyan arkadaşların bunu niiye yazdımı sormasını istemiorum.
    evet gerçekten benim için çok önemli 1 konu saçmalama vb. olmasın lütfen.adammı soyuldun , soyuldunmu ,arkadaşaınmı soyuldu gibi sorular sormamanızı rica ediorum...
    konuya geçersem;
    gm tradeden ip vea herhangibi birşeyine bakarak kim olduğunu öğrene bilirmi
    mesela xxx adında 1 char soyuldu ve bunun itemleri yyy adında 1 chara aktarıldı
    xxx de 1 kekuri ring vardı dielim
    bu xxx in kekurisinin aktarıldığı charı bulabilirmi bulursa ip denmi yoqsa herhangi başka birşeydenmi anlar
    sens bu konuda sanırım daha önce 1 yazı yazmış ama o yazıyı bulamadıım için okuyamadım
    bu konuyu bilenlerden yardım bekliyorum...
    şeklinde 1 topiç yazdım
    sens sanada özel olarak sormak istedim yardım bekliorum...

acmis ldugun topic'ine cevap yazmistim .

• quote:

Orjinalden alıntı: aog_celebi7

kardeş ben oyuna giriyorum ban bu hatayı veriyor yardım lütfenn

Bendede veriyodu Pach atılmamıştır kontrol et yani başka bişey olmaz Sadece pach lerden kaynaklanan bi sorun çünkü aynısı bendede oldu ve bilmediğim için 1 hafta knight oynıyamadım

• mrb mıllet benım tanıdıgım bır bebe var hep knıght onlıne uyelıgı calıyo benımde al dı naapcam bılemıyorum
  • yes yerin orrayt demek caiz midir hocam#### alıntı(m.uca)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.